Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Tebrik ederim sonucta alamdin kuzum 2 bucuk kiloda gitmis oh mis tebriklerKızlar malesef 6 haftada 6 kilo hedefine ulaşamadım. toplam giden 2.4 kg.
masalim in dediği gibi en azından almamış oldum ama tekrar bir dr gidip kan ve endokrin testi vermeyi düşünüyorum.
Katkı sağlayan herkese çok teşekkürler..
- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Harikasım canimmmm birincimiz sen oldunSlm kızlar ben çok aktif olamıyor ama hep takipteyim sizi çok yoruluyor bide zamanım olmuyor gündüzleri netim de yok zaten
Bildirim
Baslangic:84.4 (3kasim)
Geçen hafta:79.7
Bu hafta:78.8
Giden:900
Toplam giden:5.6
Benimde sizin gibi tam 6 haftam yarın oluyor
- 20 Ocak 2011
- 1.755
- 396
- 163
Benmi birinci oldum çok sevindirik oldummmmHarikasım canimmmm birincimiz sen oldun
- 20 Ocak 2011
- 1.755
- 396
- 163
Harikasım canimmmm birincimiz sen oldun
Benmi birinci oldum çok sevindirik oldummmm..
- 20 Ocak 2011
- 1.755
- 396
- 163
- 2 Şubat 2013
- 326
- 245
- 53
Cnn ben adet donem den dolayı +200deyim 76.200deyim bu arada insallah hamis kalirsin cnn bende çok istiyorum insallah isteyen herkes gibi bizede rabbim tez zamanda o güzel haberi verir ve sağlıklı evlatlarımız olur 2017de hayat bizede güler bu konuda kızlar kusura bakmayin çok uzun oldu içimde 6 yılın hasreti var neyse 6 hafta daha devam mi _Masalim_Canlar ben hamis kalmaya çalışıyorum yine dikkat edicem yememem icmemme ama tam odaklanmam diye düşünüyorum benim icin dua edinn hemen hamisss kalayim INŞALLAH
Kızlar günaydın,
Sabah erken kalkıp 3 bardak su içtim. bir gün kurusu kayısı ve kayısılı form çayı içtim. Sonra da eşim bu hafta kızıma trambolin aldı çıkyım üstüne zıpladım. 1 ay bu şekilde yapmayı düşünüyorum . 1 ay sonra hepsini bırakıp çocuk yapma projemize başlayacağız inşallah:)
Sevgilerimle
Sabah erken kalkıp 3 bardak su içtim. bir gün kurusu kayısı ve kayısılı form çayı içtim. Sonra da eşim bu hafta kızıma trambolin aldı çıkyım üstüne zıpladım. 1 ay bu şekilde yapmayı düşünüyorum . 1 ay sonra hepsini bırakıp çocuk yapma projemize başlayacağız inşallah:)
Sevgilerimle
Günaydın,
Ben yine kendi kendime yazayım.
Sabah 1 tane sahanda yumurta
1 dilim kek
çay
öğlen kaşarlı marullu biberli sandviç
Akşam
yeeşil mercimek+az pilav+az turşu
regl oldum
Şimdi çikolata yiyorum
Eti wanted gofret gibi olan
Su çok içtim 2,5 kadar
bir saat yürüyüş + trambolin
1 dilim kek
çay
Akşam
regl oldum
Şimdi çikolata yiyorum
Su çok içtim 2,5 kadar
- 1 Kasım 2016
- 378
- 416
- 18
- 43
Günaydın ben de sana eşlik edeyimGünaydın,
1 dilim kek
çay
Akşam
regl oldum
Şimdi çikolata yiyorum
Su çok içtim 2,5 kadar
Menün gayet güzel çikolata bozmuş biraz.
Benim bugün menüm
Kahvaltı
2 yemek k. Cokelek
3 zeytin
1 dilim çavdar
Şekersiz çay
Ogle
5 yemek k. Fırında diyet Mücver
Yoğurt
Aksam
5 yemek k. Patlıcan yemeği
Yoğurt
Salata
Sağol canımGünaydın ben de sana eşlik edeyim
Benim bugün menüm
Kahvaltı
2 yemek k. Cokelek
3 zeytin
1 dilim çavdar
Şekersiz çay
Ogle
Yoğurt
Aksam
Yoğurt
Salata
Bugün kahvaltı yapamadım uyuyakalmışım derse koşturdum
Öğlen mantarlı tavuk ve salata yedim
Akşam da abimlere gittik yengem sağolsun döktürmüş ama sadece mini bir kurabiye ve 3 kestane yedim
- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Sagol bitanem AMIN INŞALLAH kuzum❤ sanada nasip olsun bitAnem tez zamanda❤ dualarimdasin canim❤ kuzum bebek dusundugumuz icin INŞALLAH ❤ diyet yapmıyorum artik ama sagliklica besleniyorum canlarCnn ben adet donem den dolayı +200deyim 76.200deyim bu arada insallah hamis kalirsin cnn bende çok istiyorum insallah isteyen herkes gibi bizede rabbim tez zamanda o güzel haberi verir ve sağlıklı evlatlarımız olur 2017de hayat bizede güler bu konuda kızlar kusura bakmayin çok uzun oldu içimde 6 yılın hasreti var neyse 6 hafta daha devam mi _Masalim_
- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Menun her zamnki gibi cok guzel canim❤ diyetisyene devam ediyomusunGünaydın ben de sana eşlik edeyim
Benim bugün menüm
Kahvaltı
2 yemek k. Cokelek
3 zeytin
1 dilim çavdar
Şekersiz çay
Ogle
Yoğurt
Aksam
Yoğurt