- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüm diyet boyunca bu listeyi mi uygulyacaksın senDiyetisyenin verdiği bir listeyi atıyorum isteyen uygulayabilir bu siteden almıştım 25 gün uyguluyorsun
Yok ben bunu uyugulamicam beni kısıtlıyor gelemiyorum ...ben çorba yoğurt meyve o tur şeyler yicem bu 1 hafta pzt kadar yapabilirsem ..yani ana yemek olmayacak ama bol bol çorba icebilirim meyve yoğurt ve ızgara saat 18.00 den sonra sadece meyvetüm diyet boyunca bu listeyi mi uygulyacaksın sen
kalori hesabı tut bol meyve de kilo verdirmiyor spora giderken akşamları meyve yiyordum hocama söylediğimde yanlış olduğunu söylemişti gerçektende kilo verememiştim o dönemde . 18:00 den sonra çok acıkırsan nesfit 5 yemek kaşığı yersen tok tutuyor . öğlene ızgara akşama 1 kase çorba salata yersen güzel kilo verirsin .Yok ben bunu uyugulamicam beni kısıtlıyor gelemiyorum ...ben çorba yoğurt meyve o tur şeyler yicem bu 1 hafta pzt kadar yapabilirsem ..yani ana yemek olmayacak ama bol bol çorba icebilirim meyve yoğurt ve ızgara saat 18.00 den sonra sadece meyve
merhaba katılıyorum sana bıraz sabredelim ve bır ay sonunda istediğimz kiloya ulasmıs olalımBende varım böyle bir konu acicaktim tamda iyi oldu ben başarabilirsem 15 gün boyunca ekmek tabiki yok ...meyve ve çorba ile beslenmeyi dusunuyorum .. ama eğer menüde ızgara balık tavuk varsa onlarda yenilebilir bugün başlıyorum hatta hep birlikte sabredelim gitsin kilollar
çalışan bir insanım hafta sonu anladığım kadarı ile yerleri elinle silersen spor yerine geçiyor akşam ekmek yeme çorba salata gibi hafif yemekler yersen günü kapatırsın.. bir an kendimi 3 çocuklu hayal ettim ve gözüm korktu allah bağışlasın canım yaşları kaçbende sabah menemen 3 dilim kasar 8 zeytin salatalık bir lokmacık ta ekmek üstü recel yedim .öğlende patates salatası bol yesillikli az patlıcan bıber kozleme yedim .aksamı yazarım su an ne yapıcam fıkrım yok ama kendim için pek bir sey yapamıyorum 3 cocuk ogun ne yaptıysam azaltarak yerim artık .spor a zamanım yok ama ev temizlicem inşallah
karatay derken canım arkadaş topiği bugün açmış yazan herkes 1.gününde :) hoşgeldinBende katı labilirmiyim 86.9 kiloyum ben karatay beslenmeye calisiyorum