• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
textgram_1478118884.png

textgram_1478129869.png

Kurallarimiz

1=Sali gunu tarti günümüz
2=Her gun menu paylasimi ve yorum
3=En azindan 15 dk olsa spor
4=6 haftalik surecimizde tarti günleri bildirim yapilmali
5=Sok diyetler yasak herseyden önemlisi sağlık canlar:KK36:

Screenshot_2016-11-12-20-01-05-1.png

Son düzenleme:
Bende varım böyle bir konu acicaktim tamda iyi oldu ben başarabilirsem 15 gün boyunca ekmek tabiki yok ...meyve ve çorba ile beslenmeyi dusunuyorum .. ama eğer menüde ızgara balık tavuk varsa onlarda yenilebilir bugün başlıyorum hatta hep birlikte sabredelim gitsin kilollar :KK73:

Sabah kalkar kalkmaz 45 dakika plates yaptım ardından 1 ader cevizle hazırladığım ceviz suyumu içtim ve 1 adet elma yedim simdi su içiyorum bugün spor olarak birde 39 dakika eliptik bisiklet 10 dakika 1 kg lik dambilimla çalışacağım inşallah... sonra yesilmercimekli çorbamı icerim ve bir tane daha çorba yapicam tavuk suyuyla şehriye çorbası yapicam..:KK5:

Diyetisyenin verdiği bir listeyi atıyorum isteyen uygulayabilir bu siteden almıştım 25 gün uyguluyorsun

Eklentiler

• P_20161024_092557_BF.jpg
    P_20161024_092557_BF.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 244
benim bugünkü listemde
sabah : tost /dometes /salatalık

ara öğünde : saat 10:00 / türk kahvesi normalde yanına 3 kuru kayısı da oluyor şuan kayısım kalmadığı için yemicem

öğlen : pazı çorbası içinde bulgur ve pirinç olacak

ara öğün : saat 15:00 / meyve 1 adet ve avuç büyüklüğünü geçmicek

akşam : ana yemek + salata

21:00 de tarçınlı süt

makarna / bulgur pilavı / pirinç pilavı /börek yasaklı grupta yer alıyor yemek istenirsede çeyrek porsiyon yanına salata ayran ile nefsimi köreltebiliriz

tüm diyet boyunca bu listeyi mi uygulyacaksın sen
Yok ben bunu uyugulamicam beni kısıtlıyor gelemiyorum ...ben çorba yoğurt meyve o tur şeyler yicem bu 1 hafta pzt kadar yapabilirsem ..yani ana yemek olmayacak ama bol bol çorba icebilirim meyve yoğurt ve ızgara saat 18.00 den sonra sadece meyve

Yok ben bunu uyugulamicam beni kısıtlıyor gelemiyorum ...ben çorba yoğurt meyve o tur şeyler yicem bu 1 hafta pzt kadar yapabilirsem ..yani ana yemek olmayacak ama bol bol çorba icebilirim meyve yoğurt ve ızgara saat 18.00 den sonra sadece meyve
kalori hesabı tut bol meyve de kilo verdirmiyor spora giderken akşamları meyve yiyordum hocama söylediğimde yanlış olduğunu söylemişti gerçektende kilo verememiştim o dönemde . 18:00 den sonra çok acıkırsan nesfit 5 yemek kaşığı yersen tok tutuyor . öğlene ızgara akşama 1 kase çorba salata yersen güzel kilo verirsin .

Kızlar uzunuzun süredir uğraşıyorum ama diyet uygulsyamiyorum o gün ne yaptıysam az az yiyorum yavaş yavaş vermek bana göre değil anladim boyle süre belirlemek en güzeli hep birlikte yarısarak vereceğimize eminim

bende sabah menemen 3 dilim kasar 8 zeytin salatalık bir lokmacık ta ekmek üstü recel yedim .öğlende patates salatası bol yesillikli az patlıcan bıber kozleme yedim .aksamı yazarım su an ne yapıcam fıkrım yok ama kendim için pek bir sey yapamıyorum 3 cocuk ogun ne yaptıysam azaltarak yerim artık .spor a zamanım yok ama ev temizlicem inşallah:temizlik:

Bende varım böyle bir konu acicaktim tamda iyi oldu ben başarabilirsem 15 gün boyunca ekmek tabiki yok ...meyve ve çorba ile beslenmeyi dusunuyorum .. ama eğer menüde ızgara balık tavuk varsa onlarda yenilebilir bugün başlıyorum hatta hep birlikte sabredelim gitsin kilollar :KK73:
merhaba katılıyorum sana bıraz sabredelim ve bır ay sonunda istediğimz kiloya ulasmıs olalımEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

bende sabah menemen 3 dilim kasar 8 zeytin salatalık bir lokmacık ta ekmek üstü recel yedim .öğlende patates salatası bol yesillikli az patlıcan bıber kozleme yedim .aksamı yazarım su an ne yapıcam fıkrım yok ama kendim için pek bir sey yapamıyorum 3 cocuk ogun ne yaptıysam azaltarak yerim artık .spor a zamanım yok ama ev temizlicem inşallah:temizlik:
çalışan bir insanım hafta sonu anladığım kadarı ile yerleri elinle silersen spor yerine geçiyor :D akşam ekmek yeme çorba salata gibi hafif yemekler yersen günü kapatırsın.. bir an kendimi 3 çocuklu hayal ettim ve gözüm korktu allah bağışlasın canım yaşları kaç

Super kizlar 6 kisi olduk simdiden hadi bakalim:KK200: kurallarimizi koyalim lutfen iradeli olalim bu 6 hafta hic kacamak olmasin sporumuzu azda olsa yapalim birlikte basaralim sali gunleride tarti günümüz olsun nedersiniz ?

Back
X