- 8 Şubat 2025
- 230
- 312
- 18
- 30
Duydum canım sukur hic korkma Rabbim buyuk inşallah sende duyarsinMerhaba aynı durumdayım kalp atışını duydunuz mu acaba çok korkuyorum ben de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duydum canım sukur hic korkma Rabbim buyuk inşallah sende duyarsinMerhaba aynı durumdayım kalp atışını duydunuz mu acaba çok korkuyorum ben de![]()
Canım benim gözün aydınDuydum canım sukur hic korkma Rabbim buyuk inşallah sende duyarsinilk baslarda boyle olması bebeğin yavas gelismesi normal,hatta biz 10 haftalık olduk
darisi başınıza canım icini ferrah tut
Amin canım inşallahCanım benim gözün aydınçok teşekkür ederim içim çok rahatladı beklicem perşembe günü gideceğim inşallah rabbim bana da duyurmayı nasip etsin be tüm bekleyenlere çok zor
Merhaba ben asilamayla hamile kaldım bugün 6+5 olmam gerekirken 5+5 göründü ultrasonda bebek 2 mm ama kalp atışı yok çok üzüldüm.siz duymussunuz kalp atışını yorumlara baktığımda doktor size geç döllenme falanmi dedi çünkü kafama takılıyor benim geç döllenme mümkün değilSelam kızlar 6+2 haftalık hamileyim
Ultrasonda 5+4 görunuyo bebeği görduk 2 mm ama daha kalp atışı yok normal mi sizce ben cok korkuyorum![]()
Yok kuzum gec dölenme değil ilk başlarda bebegin yavas gelismesi normal sonradan zaman geçtikce kendi haftasını yakalıyo 2 mm cok kucuk en az 4 mm olması lazım bebeğin kalp atışlarını duymak icin merak etme duyarsın sendr inşallah Rabbim buyukMerhaba ben asilamayla hamile kaldım bugün 6+5 olmam gerekirken 5+5 göründü ultrasonda bebek 2 mm ama kalp atışı yok çok üzüldüm.siz duymussunuz kalp atışını yorumlara baktığımda doktor size geç döllenme falanmi dedi çünkü kafama takılıyor benim geç döllenme mümkün değil![]()
Yâa çok sağol arkadaşım inan içim içimi yiyor.cok teşekkür ederim.amin inşallah duyarım hayırlısıylaYok kuzum gec dölenme değil ilk başlarda bebegin yavas gelismesi normal sonradan zaman geçtikce kendi haftasını yakalıyo 2 mm cok kucuk en az 4 mm olması lazım bebeğin kalp atışlarını duymak icin merak etme duyarsın sendr inşallah Rabbim buyuk![]()
Duyarsın kuzum merak etmeYâa çok sağol arkadaşım inan içim içimi yiyor.cok teşekkür ederim.amin inşallah duyarım hayırlısıyla![]()
Amin haber ederim Allah'ın izniyle inşallahDuyarsın kuzum merak etmehaber ver bana tamam mi Rabbim gönlune göre versin hic merak etme hersey guzel olucak
![]()
yolk sac görülmüş muhtemelen haftaya duyarsın benimde bu kadarcıkken bilerek dinlememişti ertesi hafta gittim duydukCanım son iki ulturason başka doktora ait acaba durmuş mu gelişim
Malesef bugün gebeligim sonlandirildiDuyarsın kuzum merak etmehaber ver bana tamam mi Rabbim gönlune göre versin hic merak etme hersey guzel olucak
![]()
Geçmiş olsunMalesef bugün gebeligim sonlandirildi![]()
Amin çok teşekkür ederimGeçmiş olsunne desem.boş biliyorum ama inşallah Rabbim kucağını boş brakmaz
dualarım seninle
![]()