• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+2 haftalik hamilelik ama kalp atışı yok

Merhaba aynı durumdayım kalp atışını duydunuz mu acaba çok korkuyorum ben de 😞
Duydum canım sukur hic korkma Rabbim buyuk inşallah sende duyarsin🤲 ilk baslarda boyle olması bebeğin yavas gelismesi normal,hatta biz 10 haftalık olduk ❤️darisi başınıza canım icini ferrah tut

Duydum canım sukur hic korkma Rabbim buyuk inşallah sende duyarsin🤲 ilk baslarda boyle olması bebeğin yavas gelismesi normal,hatta biz 10 haftalık olduk ❤️darisi başınıza canım icini ferrah tut
Canım benim gözün aydın 🌸 çok teşekkür ederim içim çok rahatladı beklicem perşembe günü gideceğim inşallah rabbim bana da duyurmayı nasip etsin be tüm bekleyenlere çok zor

Canım benim gözün aydın 🌸 çok teşekkür ederim içim çok rahatladı beklicem perşembe günü gideceğim inşallah rabbim bana da duyurmayı nasip etsin be tüm bekleyenlere çok zor
Amin canım inşallah 🤲 Rabbim gönlune göre versin inşallah ❤️ haber ver gidince tamam

Tamam canım mutlaka yazıcam inşallah hayırlı haberler 🥰🙏 ramazan hayırla gelsin hepimize bebeklerimizi kucağımıza aşalım sağlıkla 🌸

Back