- 14 Mart 2025
- 39
- 36
- 3
- 26
Merhaba 6 haftalık hamileyim. 6 yıldır evliyiz ve şimdiye kadar çocuk düşünmüyorduk kariyer odaklıydık. Son 1-2 aydır düşünüyorduk ve hemen oldu şükür. Ben ve eşim hariç kimse bilmiyor henüz. Ama annemler ve eşimin tarafı (aramız iyidir) herkes bu haberi bekliyor diyebilirim. Tabii biz herkese hayır çocuk düşünmüyoruz dediğimiz için şok olacaklar ümidi kestiler herhalde
Bugün bayramdı ve hem kendi annemlere hem eşimin tarafına gittik ve çok söylemek istedim ben hamileyim diye ama söylemedim. 1 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz doktor her şey yolunda gözüküyor dedi.
Sizce kalp atışından sonra söyleyeyim mi? Annem mutluluktan ağlar bile ilk torun vs çok bekliyor. Çoğu kişi ilk 3 aya kadar söyleme diyor mesela forumda, hani belki düşer bir şey olur diye. Tek sebep bu mu? Yani mesela 8 haftalıkken söylesem 2 aylık olmuş oluyor çok mu erken? 2 aylıkken de duyurulur mu ya derler mi

Sizce kalp atışından sonra söyleyeyim mi? Annem mutluluktan ağlar bile ilk torun vs çok bekliyor. Çoğu kişi ilk 3 aya kadar söyleme diyor mesela forumda, hani belki düşer bir şey olur diye. Tek sebep bu mu? Yani mesela 8 haftalıkken söylesem 2 aylık olmuş oluyor çok mu erken? 2 aylıkken de duyurulur mu ya derler mi