Bende dün 3.33 çıktı doktor sınırda dedi 2-2.5 olması gerekiyormuş tekrar test yapicaz bakalım ona göre hareket edeceğizGünaydın hanimlar, bende 5 haftalik hamileyim ve ilk hamileliğim iki gün önce dr.'a göründüm kesem oluşmuş fakat kalp atisini duymak için erken dedi tahlillerimde herşeyim normal fakat tsh hormonum 6.2 çıktı doktor tam bilgi vermeden çok tehlikeli derhal dahiliyeye görün dedi o gün geç olduğundan sonra ki güne biraktim dahiliyeye gidişi birde netten arastirdigimda bebekte zeka geriligine neden olabilecek bir hormon olduğunu okuyunca o geceyi sabah edinceye kadar ağladım durdum neyse ki dün hemen dahiliyeye göründüm doktor endiselenecek bir durum olmadigini disaridan alinacak hormonla sıkıntısız atlatabilecegimi fakat muhakkak her ay kontrole gitmem gerektigini soyledi ve derin bir nefes aldım bebeğime birşey olacak diye çok korkmuştum ama bin şükür artık birçok şeyin çaresi var
Bende dün 3.33 çıktı doktor sınırda dedi 2-2.5 olması gerekiyormuş tekrar test yapicaz bakalım ona göre hareket edeceğiz
Rutin gebelik testi kan verdiniz mi yakın zamanda doktorunuzun isteği ileBu test ne acaba ilk duyuyorum...Birde bu testi ne zaman yapıyorsun...Bana böyle bir test yapılmadı sanırım
Merak ettim şimdi
Rutin gebelik testi kan verdiniz mi yakın zamanda doktorunuzun isteği ile
Ultrasonda gormediy sen henüz yaptırmaz testi kese görününce yapılıyor ama haftan itibariyle geç kalmış sayılmazsın merak etme :)KIZLAR bENDE 6 haftalıgım ama bana hıc oyle br testen bahsedılmedı ben betaya baktılar ultrasonda grmeye calıstık goremedık
Tsh testi canimEvet canm verdim..Normal bir kan tahlili verdi için m kansızlık var deyip kan ilacı verdi o kadar....Bu testin adı ne acaba bakayım bir bana yapılan kan testinde adı geçiyor mu
bu tsh troid testi gebe kalınınca dgısık gebe kalmadan sonuc değısıkmı cıkar 2 ay once yaptırmıstımTsh testi canim
Benim ki 4 ay önce 2.5 di o zaman da ilk gebeligim di bu ikinci gebeligim bunda 3.33 çıktı canim yukselebiliyorbu tsh troid testi gebe kalınınca dgısık gebe kalmadan sonuc değısıkmı cıkar 2 ay once yaptırmıstım
Bu test ne acaba ilk duyuyorum...Birde bu testi ne zaman yapıyorsun...Bana böyle bir test yapılmadı sanırım
Merak ettim şimdi
Bebeğinin tahmini doğum tarihini yanlis girmis olmalisin ayrica Maşallah çok iyi durumdaymis tsh duzeyin işte demekki sorun olmadigindan doktor dile getirmemis inşallah hep böyle sikintisiz olur darisi bizlerin basina :)Teşekkür ederim canım..
Şimdi testlerine baktım da hamile kalmadan bir ay önce doktor yapmış bu testi sonuç 1.1 birde referans değeri var işte
Bu sonucları hem hamile kalmadan önce hemde kaldıktan sonra doktor gördü bir şey demedi demekki her şey normal değil mi
Eşit..Bu arada ben altı haftalık dört günlük gebeyim de bu takvimde neden 8 haftalık görünüyor
lekenin rengi ne canim kahverengi miKızlar ben bu aralar lekelenmem var maalesef.... Çok korkuyorum
Daha önce bir düşük yaptım..
Hamile ve annelerin duası kabul olur derler
Bana dua edermisiniz....
Bebeğimi sagsaglim doğurmak nasip etsin bana ve bize
lekenin rengi ne canim kahverengi mi