Mrb canim cok sukur kese olusmus. Sali gunu 6 haftlik oldugunu soyledi doktr. 2 hafta sonrada kalp atisiini duylim dedi. Allhin izniyle kalbinide duyrzda.hersey yolunda gider.Cnm naptın keseyi gördünüz mü
Mrb, bende gectigmz sali keseyi gorduk, 6 haftlkmis. Doktr 2 hafta sonra gel dedi kalp atislarini dinleyelim, duyulmazsa 1 hafta daha sure vercem dedi. Bende sanirsizlikla bekliyorum. Birde birsuru tahlil verdi yqptr gelirkn getr dedi. O ilk tahlilleri yaptran varmi acaba kac gune cikiyor. Pazartesi yaptrcam ins. Bende.Kızla r merhaba. Bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu? Ben bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük:) kese oluşmuş ama kalp atisi duyulmadı.doktor normal haftaya görelim dedi.hatta alttan bakmaya çalıştıben baktiramadim çok kasildim rahatsız oldum.birazda sinirlendi sanırım bana
Kızlar kalp atışını da duysam rahtlicam biraz.duyariz inşallah hep birlikte...
Kalp atisi duyan varsa ne zaman duydunuz
Evet bana da tahlil verdi.cuma çıkacakmış tahliller. Peki vajinal muayene etmek istedi mi doktorunuz.Mrb, bende gectigmz sali keseyi gorduk, 6 haftlkmis. Doktr 2 hafta sonra gel dedi kalp atislarini dinleyelim, duyulmazsa 1 hafta daha sure vercem dedi. Bende sanirsizlikla bekliyorum. Birde birsuru tahlil verdi yqptr gelirkn getr dedi. O ilk tahlilleri yaptran varmi acaba kac gune cikiyor. Pazartesi yaptrcam ins. Bende.
Hayir canim vajinal muayeneden bahsetmedi hic. 6.hafta duymak icin erken sanirim. Allahin izniyle kalp atislarinida duyariz yabrularimzn,biraz streslibir surec,dusunmeden edemiyorum. Birde kendimi tutamayip hamile oldugumu surekli birilerine soyleyiverdim ...Evet bana da tahlil verdi.cuma çıkacakmış tahliller. Peki vajinal muayene etmek istedi mi doktorunuz.
Çok sabırsızıminşallah kalp atislarini duyarız bebislerimizin
Aynı ben...söyledim biliyorlar.keske soylemeseydim diyorum.inslalah kalp atislarini duyarız. Korku var içimde biraz ama dua ediyorum sürekli. Ama evet 6 haftalik erken sanki kalp sesi için.netten araştırdım genelde 7 den sonra gözüküyormusHayir canim vajinal muayeneden bahsetmedi hic. 6.hafta duymak icin erken sanirim. Allahin izniyle kalp atislarinida duyariz yabrularimzn,biraz streslibir surec,dusunmeden edemiyorum. Birde kendimi tutamayip hamile oldugumu surekli birilerine soyleyiverdim ...
Herkezde ayni kaygi malesef, bende ilk kese goruncekmi die bekledim, simdi 1 hafta daha beklicem kalp atisini duycakmiyiz die, sanirim bu kaygilarinda devami gelcek. Allahim hepimize hayrli,saglikli hamilelikler gecrmeyi nasip etsin.Meraba kızlar,ben de adete 4 gün kala kanda hcg 22 iken farkettim,sorası tabi zor oluyor,ilk derdim 2 günde 2 katına çıkcakmı diyeydi,çünkü temmuzda o olmadığı için sağlıksız bir gebelik geçirip kürtaj olmuştum,neyseki yükseldi değerim,bir hafta takip ettim,cuma günü kendi doktoruma gidemedim de,idareten bir doktorda kese varmı diye baktırdım,var dedi ama,çok küçük dedi,yarın kendi doktoruma gidicem,işallah içerisinde yolk sak kesesini de görür,kalp atışı için erkenmiş daha ama,boş gebelikmi diye okumaktan helak oldum
Merhaba arkadaşlar ,
Ben 6-7 haftalık hamileyim. Burada yeni hamilelerden kimseyi göremedim. Birlikte yaşadıklarımızı paylaşalım.
Kontrollerimizi ve sıkıntılarımızı , sorunlarımızı tartışalım. Ne yediklerimizi paylaşalım.
benim ilk gebeliğim yardımlarınızı rica ediyorum ..
sevgiler , mutlu süreçler :)
slm ben de 5 haftalık hamileyim ve yarın ilk kontrolüme gideceğim benim de ilk gebeliğim bende senin kadar heyecanlıyım...
Merhaba size bir sorum olcakti sizde yumurtlamadan 4 5 gun sonra gogusleriniz sismismidi bn reglden korkuyorum hamile olma ihtmlm vr mimerhaba kizlar''
ben ayfer hollandadan 27 yasindayim bende 4-5 haftalik hamileyim 3 gun once ogrendim hamile oldugumu ilk hamileligim ve cok heyecanliyim. carsamba gunu doktor randevum var. bu konu altinda beslenme hakkinda bildiklerimizi tecrubelerimizi paylasirsak cok iyi olur birbirimize arkadas oluruz. ( bu arada bendede bulanti var ama sanirirm psikolojik :) )
Mrb benimde olmustu sonra regl oldum regl oldugumda hamileymisim kanamam az olduMerhaba size bir sorum olcakti sizde yumurtlamadan 4 5 gun sonra gogusleriniz sismismidi bn reglden korkuyorum hamile olma ihtmlm vr mi
Yaaa!! Sizinle aynıyız. Benimde 10 yaşında bir oğlum var. Şimdi ona kardeş gelicek kısmetse temmuzda. Benimde aklıma takılan ara ara sarımtrak akıntı gelmesi. Böyle bir durumu yaşayan var mı acaba? Bir de geçen hafta belim aşırı ağrıyordu çok şükür geçti. Ama ilk gebeliğimde böyle ağrılar olduğunu hatırlamıyorum. Yaşım 36 acaba yaştan dolayı mı?ilk bebeğimi 10 sene önce dünyaya getirdim. temmuzda kısmetse 2 bebeğimi doğurcam. ilk gebeliğimle 2. arasında dağlar kadar fark var ilk bebeğimde mide bulantılarım kusmalarım nedeniyle mide kanaması geçirip hastanede bile yattım.her insan farklı anatomiye sahiptir ama genelde sorunlar aynıdır.yaklasık 4 aylık bir süreç mide bulantıları kusmalar halsizlik fazla uyuma yada uyuyama bunlar genelde annelerin yasadıkları ortak sorunlardır.bu dönem bittikten sonra mide yanmaları başlayacak hareketleriniz daha kısıtlı olucak malum bebek büyüyor..:)saglıcakla büyüsünler inşallah. sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım..