6 haftalık hamileler birlikte bebeklerimizi takip edelim.. :)

Methabalar. Bende 6. Haftadaym. 4. Haftamda kese goxukmemisti bgun gittim.kese.gozuktu.fakat bebegi goremedjk.. haftaya gidicem.ins
Siz gordunz mi daha sonraki kontrolumzde bebegi ??

Kızlar hastanede ki cihaz da önemli ben universtesi hastanesine gitmiştim cihaz çok kötü olduğu için bi türlü görünmemisti

Methabalar. Bende 6. Haftadaym. 4. Haftamda kese goxukmemisti bgun gittim.kese.gozuktu.fakat bebegi goremedjk.. haftaya gidicem.ins
Siz gordunz mi daha sonraki kontrolumzde bebegi ??
Merhaba cok şükür gördük canım artık 4.5 aylık hamıleyım :) baska doktora gıttım ertesı hafta gorundu gec dollenmedır o yuzden gozukmemiştir dedi doktorum kısmetse oglum olacak :) yani gec dollenmede geriden geldiği için bekletti bizi biraz ama hersey yolunda cok sukur rahat bı hamılelık gecırıyorum içini ferah tut allahın izniyle hayırlısıyşa gorursun inşallah bebeğini :)

Hamile kaldigimi öğrendiğim günden beri bu forumu takip ediyorum annelik cok değerli bu süreç oylesine heyecan verici ki biran evvel 9 ayin bitmesini o minik bedeni kucaklamak istiyorum bu topic altinda 4 haftamizi devirdik darisi kalan haftalara :)

cok tesekur ederim ins cuma gunu gidicem tekrar kontrole

Canim ben de 6+3te goremedim bebwgi ben de bu hafta tekrar gidicem.korkuyrm acikcasi.ultrason goruntusu de boyle.senin kese goruntusu var mi
Canim ben görüntülerine baktimda anladığım kadariyla zar görünüyor gibi endişelenme inşaAllah zaman geçtikçe bebişin de görünecek

Agzindan bal damliyor arkadasim:) senin zar diye tahmin ettigin kesenin sag tarafindaki sey mi
Canim kesede bi beyazlık var hani orası zar oluyor doktor bana oyle soylemisti bildiğim kadarıyla kendi resmimi eklemek istedim ama yapamadım ama içini ferah tut insaAllaj bebeğini de göreceksin :)

Bebegimin şimdiki hali, tmldrn aynı seninki gibi olan fotoğrafıda var ama boyutu büyük diyor benim ki de senun gibiydi stres yapma tadını çıkar herşey olacağına varacak zaten üzülme tamam mı bak benim ki de senin ki gibiydi hatta minnacık bi yuvarlak vardı bu hale geldi Hamdolsun

Eklentiler

• IMG-20170225-WA0000.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 461
  • IMG-20170225-WA0002.jpeg
    32,1 KB · Görüntüleme: 388

Canim gercekten icimi oyle ferahlattin kii. Insaallah benim kesenin sonuda senin gibi olur.Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin .

Canim gercekten icimi oyle ferahlattin kii. Insaallah benim kesenin sonuda senin gibi olur.Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin .
Amin çok sağol benimde ilk bebegimin kalbi durduğu için pek tadını çıkaramıyorum gebeligin sürekli korkuyorum dua et olur mu banada :)

Normal vajinal doğum düşünenler

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan normal vajinal doğum hazırlığının püf noktalarını Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Normal vajinal doğum yani bebeğin dünyaya gelmesiyle ilgili hazırlıklar gebeliğin başından itibaren başlıyor. İlk önce anne bebeğini nasıl doğurmak istediğine kendisi karar veriyor. Kendi ağrı eşiği, geçirdiği ameliyatlar, daha önce yaşadığı duygular, değişimler ya da gebelik aşamasına nasıl geldiği, o bebek için neler hissettiği çok önemli.
İşte tüm ayrıntılar..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Grcen hafta 6 +2 de bebegimi gorememistm. Bgun 7+2 de hem bebegimi hem kalp atslarini gordum cok skur. Ama ultrasonda 6 +4 yaziyir. Gec dollenme buyuk ihtmalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…