6 haftalık hamileler birlikte bebeklerimizi takip edelim.. :)

Al

al benden de o kadar canim 6+3 um bende keseyi gördük bebek görünmedi daha iki gun önce gittim doktora kese 10 mm idi küçük geldi bana ya sevinemiyorum kimseye söyleyemiyorum ilk gebeligim kürtajla sonuçlandı
CANIM MERHABA , BENDE DN KONTROLE GITTIM 7+0 İKEN. GECEN HAFTA KESE GORUNMUSTU DUN GITTIGIMDE KUCUK DEDI BETA ICIN KAN ALDI BETA 10.000 OLMUS. GEBELIK VAR AMA NIYE KUCUK HALA DEDI HAFTAYA YINE CAGIRDI AYNI DURUMDAYIZ SANIRIM. AMA KORKMAYIN DIYORLAR BAZILARININ GERIDEN GELIP ARADAKI ACIGI KAPATIRMIS. İNŞALLAH ONLARDANDIR BEBEKLERIMIZ

Ohooo canim ben dogum yaptım bebe 5 aylik oldu bile çok once yazdim o yazıyı :))))

Bende 5 bucuk 6 haftalik hamileyim kizlar kalp atisini vajinal ultrasonla duyma firsatimiz oldu dun fakat 98 civarlari kalp atisi daha yuksek olmasi gerekmis haftaya tekrar konturolum var ilk gebeligim benimde öncesinde polikistik over hastasi oldugum.icin dusuk riskim fazla iğne ve hap kullaniyorum kasık ağrim fazla suan benim gibi olan varmi acaba aranizda

Canım bende seninle aynıyım bebeğimin doğum tarihi 20 ağustos bende dün gittim dr başt görmedi ben çok ısrar edince vajinal ultrasonla baktı yime ümitlenme hayır yok bu gebelikte dedi ve ben bana neden ekranı çevirmiyosunız diyince çevirdi ben direk kesede bebeği gördüm bu ne dememe kalmadan aaa bebek aaa kalp atışıda var ay şoka girdim ya ben ısrar etmesem kürtaja alcak ne yapıcam bilmiyorum başka dr mı gitsem bide düşük ihtimalim çok yüksek aşırı kanama bölgem varmış haftada 1 kere iğne akşamlarıda 2 progestan kullanıyorm haftaya bi daha gitcez her şeyin hayırlısıı

Kizlar merhabailk ogrendigimde aynilari banada oldu yk dis gebelik yok dusuk derken keseyi gorduk bir hafta snra tekrar gittim bu seferde kese buyumemis dendi. Cildiracak gibi oldum iki hafta.ama icinizi ferah tutun erken ogrenildiginde boyle oluyor iste ben adet gunumde ogrenmistim.beklemek cok zor geldi.7 haftalikken kalp atislarini duyduk gec dollenmeymis aslinda 6 haftalik dedi doktor. Ve 100 civariydi ama dusuk demedi hala demiyor. Hic moralini bozmayin iyi dusunun Allah nasip ederse nolursa olsun olacak zaten.

Doğru diyosun cnm haftaya yazarım tabi bi problem çokmazsa

Çok kiziyorum soyle doktorlara tam.anlamadan etmeden hemen olumsuz oluyolar canim eger istanbuldaysan sayet ve yakinsan bayrampasa kolon hastahanesi Murat özturku oneririm cok olumlu bir doktor cok motive ediyor ona gidebilirsin degistirmek istiyosan doktorunu

Bursada oturuyorum cnm bu hafta sonuna çağırdı bi gideyim yine aynı şekişde devam ederse mutlaka değişicem

Merhaba bende hamileyim 5+5 günlük ama halen keseyi göremedik
Çok normal cnm endişe etme benim 4hafta 3 günlük gözüktü 5 hafta 6 günlükkende kalp atışları gözüktü ama 6hafta 7 günlükken dr gittik kalbi durmuş bugün kürtaj oldumkazayla olmuştu ama çok benimsemişim 2 çocuğum var çocuklarımın canı sağ olsun sana gelince de int çok var senin gibi kesesi gözükmeyen dr larda çok nprmal diyo 6 haftaya kadar sabret bekle inş gönlünce olur herşey

Teşekkür ederim, benimde ilk gebeligin 6 haftalıkken kalbi durmuştu haliyle bunda çok endişeliyim

MERHABA HAMİŞLERRR

:)

Son düzenleme:
Ay canim büyüsünler yaaaa hemde cabuk. Benim bugün karnimin icinde sanki gerilmeler var daha 6. Haftada normalmi sence offf herseyden nem kapiyorum bende.

yaa bende 6 haftalıkım.. ve arada tenimin uyuştuğunu karıncalandığını hissediorummm

BEBEĞİMİ ÖĞRENDİĞİMDEN BERİ GÜNLER HEP bebek modunda geçiyor..
çok erken belki ama bir an evvel kucaklamak istiyorum...
6+0 oldum bugün.. sabah mide bulantılarım oluyor bir kaç gündür..
hatta ağladım denebilir. ağrıların çokluğundan değil belki ama duygusallaştım çok..
onun dışında akşamları 8-10 arası da bi kasık ağrım oluyor.
oturarak çalışıyorum. pek yorucu değil işim...
ama yani hepsi bu kadar..
bir de kilo almaya başladım abartı yemiyorum ama bildiğin alıyorum birer birer 66 ile başladı gebeelik..
bir tek ben mi kiilooo alooorumm

Merhaba 6 haftalik hamileyim kesem göründü fakat ara ara kasiklarim agriyo ve az kan geliyo sizce nedir sebebi
Ben doktor değilim ama düşük tehlikeniz olabilir ihmal etmeyin ve bol bol istirahat edin benim de kanamam olmuştu ilk bebegimi kaybetiğim için her ihtimale karşı progestan kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…