Canim ben de su an 4+3 deyim henuz doktora gitmedim bu dediginiz rakamlar sat a gore dimi tam 5 haftalilken gitsem vajinal ulttasonla kese gozukur mu bu arada degerleriniz nasildi benimMerhabalar arkadaşlar!
Vajinal USG'de 5+0'da keseyi gördük.
Haftasıyla uyumlu dedi doktorum. Sonrasında 6+1 için randevu verdi. Kalp atımına bakalım dedi.
Çokerken değil mi yaa 6+1 kalp atımı için!!!? Topiği okudum bir kaç arkadaş 6+1de duymuş bazıları duyamamış.
Acaba doktorun USG cihazının gelişmişlik düzeyiyle ilgili olabilir mi ki bu diye düşünmeye başladım. :44:
Daha önce kalp atımını duyamamıştım ve o yüzden bu durum beni endişelendirecek türden...
Ahhh şu hafta bir geçse...
Canim ben de su an 4+3 deyim henuz doktora gitmedim bu dediginiz rakamlar sat a gore dimi tam 5 haftalilken gitsem vajinal ulttasonla kese gozukur mu bu arada degerleriniz nasildi benim
adet gunumde 131 iko gun sonra 275 bi de yarin olctureyim mi tekrar? Normal midir
Değerlerin gayet normal canım bir sıkıntı yok. İkiye de katlanmış ama istersen tekrar baktır tabi.
Evet bu haftalar sata göre. Şu an 5+4'üm. Benim 5+0'da vajinal USG ile kese göründü. O gün son kez baktırdığımda Bhcg 9820lerdeydi.
Hadi git de gör keseni :))
merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim.bulantı falan yokta bacaklarım uyuşuyor benim ve çook uykum geliyor.ayın 14ünde kalp atışı için gideceğim çok mu geç sizce
Canim 1 haftada bhcg 9820 ye nasil firlamis ki? Ben en son paza r olcturdum firsatim olmadi bir daha ama ikiye katladigini dusunursek bugun yani sali 500 lerde persembe de 1000 lerde olmaz mi yoksa belli bir yerden sonra daaha mi cok artiyor? Persembe tekrar kan verip cuma oyle mi gitsem doktora sence
Merhaba arkadaşlar benimde ilk hamileligim çok heyecanlıyım 6,5 daha çok yeniyiz kontrole gittim hersey yolunda 1 hafta sonrada kalp atislarini dinlemeye gidicem koltuktan kalkarken bile dikkatli kalkiyorum o kadar korkuyorum ki bişey olmasindan hemen günler geçsin istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
al benden de o kadar canim 6+3 um bende keseyi gördük bebek görünmedi daha iki gun önce gittim doktora kese 10 mm idi küçük geldi bana ya sevinemiyorum kimseye söyleyemiyorum ilk gebeligim kürtajla sonuçlandıBende 6 haftalik hamileyim daha sevinemiyorum korkuyorum. Kimseye söylemedim bile. Bir esim annesi ve ablam biliyor. Siz nasil his ediyorsunuz varmi sizdede korkular?
Ben de keseyi gorme şokuyla geldim eve :) kalp atışı için yedinci haftada gidicem tekrar. Yasak falan koymadı bana. Ama bir dusugum olduğu için korkuyorum.merhaba kızlar....3 gün önce keseyi gördük şükür.24 kasımda adet tarihimdi olmayınca bir hafta bekleyerek test yaptım.iki hafta sonra gel dedi doktorum simdi ben kalp atışını duyabilir miyim ki .ben keseyi göreceğimi de düşünmemiştim ama sok oldum....doktorunuz yasak koydumu ...
canım hayırlı olsun sana da ...inşallh kavusuruz.beta degerim benm düşüktü yuzden beklemiyordum.iki hafta sonra inşallhh duyarz..kalp atışını da...Ben de keseyi gorme şokuyla geldim eve :) kalp atışı için yedinci haftada gidicem tekrar. Yasak falan koymadı bana. Ama bir dusugum olduğu için korkuyorum.