6 haftalık hamileler birlikte bebeklerimizi takip edelim.. :)

bende 6+1 im kızlar.tüp bebekle hamile kaldım.rabbim devamını getirsin bu perşembe kalp atışını duymaya gidicez inşallah herşey yolundadır

Canim ben de su an 4+3 deyim henuz doktora gitmedim bu dediginiz rakamlar sat a gore dimi tam 5 haftalilken gitsem vajinal ulttasonla kese gozukur mu bu arada degerleriniz nasildi benim
adet gunumde 131 iko gun sonra 275 bi de yarin olctureyim mi tekrar? Normal midir

Değerlerin gayet normal canım bir sıkıntı yok. İkiye de katlanmış ama istersen tekrar baktır tabi.
Evet bu haftalar sata göre. Şu an 5+4'üm. Benim 5+0'da vajinal USG ile kese göründü. O gün son kez baktırdığımda Bhcg 9820lerdeydi.
Hadi git de gör keseni :))

Son düzenleme:

Canim 1 haftada bhcg 9820 ye nasil firlamis ki? Ben en son paza r olcturdum firsatim olmadi bir daha ama ikiye katladigini dusunursek bugun yani sali 500 lerde persembe de 1000 lerde olmaz mi yoksa belli bir yerden sonra daaha mi cok artiyor? Persembe tekrar kan verip cuma oyle mi gitsem doktora sence

merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim.bulantı falan yokta bacaklarım uyuşuyor benim ve çook uykum geliyor.ayın 14ünde kalp atışı için gideceğim çok mu geç sizce

bende 6 haftalıgım canım ve benım de hıc bulantım yok ve ne tesaduftur kı benımde randevum 14 ünde :) bnece geç degıl.

Bilmiyorum ki canım yaaa... Benim başlangıçtan beri BHcg yüksek çıkıyo!Belki tek yumurta ikizidir diyorum. Ne dersin ha; olur mu olur!
O kadar şanslı mıyım bilemedim tabi

Düzgün bir artışın vardı. Sıkıntılı bir durumun yoktur merak etme. Belki gitmişsindir doktora bilemiyorum tabi geç döndüm biraz kusuruma bakma. :S
Haberdar et beni gelişmelerinden. Kısmetse ben yarın 6+0 olacağım. Öyle olunca yedi haftalık diyorlar herhalde tam çözemedim o muhabbeti. :44:

Ayy yemin ediyorum bıktım her hamilelik konusunda yazım vardır nerdeyse . Kaçıncıya hamile kalıp düşük yaptım bu yaşım da söylesem şaşar kalırsınız ...
Niseeee ben çok şükür YINE hamileyim ama sanırım bunu doğurmayı nasip edicek Rabbim bana .. 12 Haziran itibariyle tam 6 haftalık oldu . Ayrıca ben 4 haftalıkken öğrendim betahcg 3660 tı . Acep bu kadar yüksek çıkması normalmi ki ((ikiz olabilirmi )) doktorumda istemdi tekrardan 16sında gidicem inş kalp atışını duyucazz
Bu gecenin suyu hürmetine hepimiz bebeklerine hayırlısıyla kavuşur inşallah. Duamdasınız. Öptüm hepiniziiii :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ilk defa yazıyorum.her zaman yazılanları takip ediyordum bugun sizinle paylaşmak istedim.2 ay önce 7 haftalıkken bir düşük yaşadım. o zaman beta hcg değerimde çok az artış oluyodu sadece kese görünmüştü ve sonunda düşük yaşadım maalesefŞimdi tekrar hamileyim bugun itibariyle 6+2.
3 gün önce doktora gittim.kese ve yolk sacı göründü ama bebek ortada yok.kesenin boyutu 13mm.Ben de bu arada geçen haftadan beri beta takibi yapıyorum.beta hcg değerlerim 48 saat arayla 2 katına çıkmıştı seviniyodum ama doktora gittiğim günde ki artış çok az olmuş.Benim durumumda biri var mı?:85:lütfen paylaşın.3 gündür düşünüp duruyorum.neden böyle yoksa gelişim durdu mu.kasık ve karın ağrılarım vardı onlar da kayboldu.doktor kontrolde çok fazla bişey söylemedi.ama küçük bi kalp atışı görüyorum emin olmak için haftaya kontrole çağırdı.

Elma1 ust uste dusuklerin en onemli sebebi pihtilasmadir. Istersen doktoruna bir danis, gec olmadan coraspirin veya kan sulandirici baslatsin. Bebek kan alamazsa gelisemez ve erken haftalarda dusuk olur. Eger gene dusuk yasanirsa da - allah korusun - hemen bir genetik doktoruna git, test yaptir. Gecmis olsun simdiden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar benimde ilk hamileligim çok heyecanlıyım 6,5 daha çok yeniyiz kontrole gittim hersey yolunda 1 hafta sonrada kalp atislarini dinlemeye gidicem koltuktan kalkarken bile dikkatli kalkiyorum o kadar korkuyorum ki bişey olmasindan hemen günler geçsin istiyorum

Merb kizlar bnde 6+3 hamileyim halsizlik ara ara mide bulantim var doktora gdip kalp atislrni dinliycm cok heycnliym ilk bebegm :)

Aynen tugce bende oyleyimm hemen gunler gecsede kucagimiza alsakk allah ogunleri yasatsn bize :)

Kizlar merhaba ben geldim. Son adet tarihim 11 haziran.Bugun 6+1 dim ilk kontrolume gittim veeeee bebegimjn kalp atisi goruldu. Bundan 7 ay once kalp atisi olmadan 8 haftalikken dusuk yapmistim acikcasi bugun kalp atisi beklemiyordum sadece keseyi goruruz saniyordum ama doktorum cok tecrubeli cikti ben ayri bir ulstrason odasina yolladi kan tahlili de istedi.Hep ozele giderdim ilk defa devlet hastanesine gittim 6+1de bos gondermedi doktor.Ozelde olsa haftaya gel derlerdi.

Al
Bende 6 haftalik hamileyim daha sevinemiyorum korkuyorum. Kimseye söylemedim bile. Bir esim annesi ve ablam biliyor. Siz nasil his ediyorsunuz varmi sizdede korkular?
al benden de o kadar canim 6+3 um bende keseyi gördük bebek görünmedi daha iki gun önce gittim doktora kese 10 mm idi küçük geldi bana ya sevinemiyorum kimseye söyleyemiyorum ilk gebeligim kürtajla sonuçlandı

Hanımlar cümleten selamlar. Tam da aradığım postu buldum. Bende daha 4 buçuk haftalık hamileyim.
Neler yapıyorsunuz gün içinde?
Beslenme düzeni kurdunuz mu?
Fiziksel belirtiler yaşıyor musunuz?
Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip eylesin :)

merhaba kızlar....3 gün önce keseyi gördük şükür.24 kasımda adet tarihimdi olmayınca bir hafta bekleyerek test yaptım.iki hafta sonra gel dedi doktorum simdi ben kalp atışını duyabilir miyim ki .ben keseyi göreceğimi de düşünmemiştim ama sok oldum....doktorunuz yasak koydumu ...

Ben de keseyi gorme şokuyla geldim eve :) kalp atışı için yedinci haftada gidicem tekrar. Yasak falan koymadı bana. Ama bir dusugum olduğu için korkuyorum.

Ben de keseyi gorme şokuyla geldim eve :) kalp atışı için yedinci haftada gidicem tekrar. Yasak falan koymadı bana. Ama bir dusugum olduğu için korkuyorum.
canım hayırlı olsun sana da ...inşallh kavusuruz.beta degerim benm düşüktü yuzden beklemiyordum.iki hafta sonra inşallhh duyarz..kalp atışını da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…