Grcen hafta 6 +2 de bebegimi gorememistm. Bgun 7+2 de hem bebegimi hem kalp atslarini gordum cok skur. Ama ultrasonda 6 +4 yaziyir. Gec dollenme buyuk ihtmalle.
Allah doğduğunu görmeyi de nasip etsin benim bebegim de 1 hafta geriden geliyorGrcen hafta 6 +2 de bebegimi gorememistm. Bgun 7+2 de hem bebegimi hem kalp atslarini gordum cok skur. Ama ultrasonda 6 +4 yaziyir. Gec dollenme buyuk ihtmalle.
Çok sevindim canım çok şükür :) Allah kucağımıza almayı da nasip etsinBen de 6+3te gorememistim ama bugun 7+4te gordum cok sukur.hatta kalp atislari da baslamis dedi doktor.goremeyen arkadaslar hemen uzulup stres yapmayin benim gibi.ne bulantisi ne halsizlik uyku, kasik agrisi disinda hicbi belirtim yoktu.biraz da o yuzden endiselenmistim
Amin insallah. Sizin de kucaginiza almayi nasip etsin insallah..Allah doğduğunu görmeyi de nasip etsin benim bebegim de 1 hafta geriden geliyor
Evet canim insaallahÇok sevindim canım çok şükür :) Allah kucağımıza almayı da nasip etsin
Sanmıyorum canim birsey olacağını benim şuan bile kasıklarım karnım bacağım ağrıyorMerhaba arkadaşlar bende 5+6 günlük hamileyim sadece sağ kasigimda hafif ağrı oluyor bi sorun varımdır acaba yarın kese görmeye gidecem inş görürüz
Kizlar adete 4 gun kala 19.8di hcg adetten 3 gun sonra 757 cikti hcg. Ymurtlamam 19.gun oldu sat 30 ocak. Kese gozukmedi daha. Dr gorunmez ztn ama kotu bi durum varmi diye bakti ultrasonla temiz guzel dedi degerin düşük gibi dedi bende gec yumurtladim dedm soyledim nrmal o zman 2 gun sonra bakalm dedi sizce nsl degerm ? Ne zman karnimdan gozukur vajinal bakmiyor dr um
Merhaba arkadaşlar bende 5+6 günlük hamileyim sadece sağ kasigimda hafif ağrı oluyor bi sorun varımdır acaba yarın kese görmeye gidecem inş görürüz
Kuzumun kalbi atmaya baslamis bile gordum dun :)Benim SAT 6 şubattı ,gebe olduğumu 11 martta teyid ettim.15 Martta doktora gittim ve vajinal bakıp keseyi gördü.Doktor biraz kötü şeyler söyledi.Hemen ertesi günü 16Mart ta özel hastaneye gittim ve direk karından muayane ile bebeğin kesesi göründü.Geç döllenme olduğu için 5,5 haftalık hesaplansada 4.5 haftalık olduğunu söyledi doktor. 1000-1500 BHCG arasında kese oluşıumu saptanıyormuş.Büyük ihtimalle sizinde kontrolünüzde kese görülecektir. :)
Mrb ayy benmde kafmda sorular, 7 martta olmustum son adetimi. 10 nisanda gittm hcg 590 cikti, karinda ultrosnda kese gozkmedi. Bugun gittim kanda 1000 cikti, yine karnda ultrosnda kese gozkmedi. 4 gunde hcg artisidacok olmamis sanki, doktr normal stres yapma diyor ama elmde degil. Sizcede norml bir durummu ki kese gozkmemesiBen de 6+3te gorememistim ama bugun 7+4te gordum cok sukur.hatta kalp atislari da baslamis dedi doktor.goremeyen arkadaslar hemen uzulup stres yapmayin benim gibi.ne bulantisi ne halsizlik uyku, kasik agrisi disinda hicbi belirtim yoktu.biraz da o yuzden endiselenmistim
Canım normal kese gozukmemesi adet gününden 10 gün sonra kese görünür benimde 2 hafta sonra görünmüştüMrb ayy benmde kafmda sorular, 7 martta olmustum son adetimi. 10 nisanda gittm hcg 590 cikti, karinda ultrosnda kese gozkmedi. Bugun gittim kanda 1000 cikti, yine karnda ultrosnda kese gozkmedi. 4 gunde hcg artisidacok olmamis sanki, doktr normal stres yapma diyor ama elmde degil. Sizcede norml bir durummu ki kese gozkmemesi
Tesekkur ederim canim sali gunune ozel hastaneden randevu aldim. Allahn izniyle farkli bi durum yokturda hersey yolundadir.Canım normal kese gozukmemesi adet gününden 10 gün sonra kese görünür benimde 2 hafta sonra görünmüştü
Cnm naptın keseyi gördünüz müTesekkur ederim canim sali gunune ozel hastaneden randevu aldim. Allahn izniyle farkli bi durum yokturda hersey yolundadir.