6 haftalık hamileler birlikte bebeklerimizi takip edelim.. :)

Ben de 6+3te gorememistim ama bugun 7+4te gordum cok sukur.hatta kalp atislari da baslamis dedi doktor.goremeyen arkadaslar hemen uzulup stres yapmayin benim gibi.ne bulantisi ne halsizlik uyku, kasik agrisi disinda hicbi belirtim yoktu.biraz da o yuzden endiselenmistim

Çok sevindim canım çok şükür :) Allah kucağımıza almayı da nasip etsin

Kizlar adete 4 gun kala 19.8di hcg adetten 3 gun sonra 757 cikti hcg. Ymurtlamam 19.gun oldu sat 30 ocak. Kese gozukmedi daha. Dr gorunmez ztn ama kotu bi durum varmi diye bakti ultrasonla temiz guzel dedi degerin düşük gibi dedi bende gec yumurtladim dedm soyledim nrmal o zman 2 gun sonra bakalm dedi sizce nsl degerm ? Ne zman karnimdan gozukur vajinal bakmiyor dr um

Merhaba arkadaşlar bende 5+6 günlük hamileyim sadece sağ kasigimda hafif ağrı oluyor bi sorun varımdır acaba yarın kese görmeye gidecem inş görürüz

Ben de geldim kızlar sabahlari bir yumurta haşlama,tam buğday ekmeği 2 dilim, peynir bikaç tane zeytin bir salatalık bir domates yiyorum öğle ve akşam yemeği ıspanak mercimek çorbası brokoli yogurt sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ara öğünlerde muz yiyorum aksamlari bir bardak süt iciyorum

Benim SAT 6 şubattı ,gebe olduğumu 11 martta teyid ettim.15 Martta doktora gittim ve vajinal bakıp keseyi gördü.Doktor biraz kötü şeyler söyledi.Hemen ertesi günü 16Mart ta özel hastaneye gittim ve direk karından muayane ile bebeğin kesesi göründü.Geç döllenme olduğu için 5,5 haftalık hesaplansada 4.5 haftalık olduğunu söyledi doktor. 1000-1500 BHCG arasında kese oluşıumu saptanıyormuş.Büyük ihtimalle sizinde kontrolünüzde kese görülecektir. :)

Merhaba arkadaşlar bende 5+6 günlük hamileyim sadece sağ kasigimda hafif ağrı oluyor bi sorun varımdır acaba yarın kese görmeye gidecem inş görürüz

Ben adetim geçtiği tarihten beri hala sol kasığımda o batmaları ve arada regl ağrılarını hissediyorum.Çok normal bir durum,içimizde kendine yer açmak için çabalayan bir yavru var.Telaş yapma lütfen.Benim 4,5 haftada karından kesem göründü.İnşallah sende görmüşsündür.Çok heyecanlı bir durum.Hep bir telaş.Kese olacak mı? İçinde bebek olacak mı? Bebeğin kalbi atacak mı ? Bebeğin kalp atışı devam edecek mi? Bebek sağlıklı doğacak mı ? Ohooo yandık ,doğana kadar böyleysek daha bunun okulu var ,evliliği var :)

Kuzumun kalbi atmaya baslamis bile gordum dun :)

Bende pazartesi duyacak inşallah kızlar ama midem çok bulanıyor hiçbişey yiyemiyorum psikolojim bozuldu artık

Mrb ayy benmde kafmda sorular, 7 martta olmustum son adetimi. 10 nisanda gittm hcg 590 cikti, karinda ultrosnda kese gozkmedi. Bugun gittim kanda 1000 cikti, yine karnda ultrosnda kese gozkmedi. 4 gunde hcg artisidacok olmamis sanki, doktr normal stres yapma diyor ama elmde degil. Sizcede norml bir durummu ki kese gozkmemesi

Canım normal kese gozukmemesi adet gününden 10 gün sonra kese görünür benimde 2 hafta sonra görünmüştü

Selam kızlar. Benimde sat 4 mart. Ben çok çok erken öğrendim hamileliğimi. Adetime henüz 1 hafta vardı öğrendiğimde. Tabi bekleme sürem çok oldu haliyle.. Geçen hafta cuma çok şükür kesemizi gördük mini minnacık.. Allah nasip kısmet ederse haftaya cumada kalp atışlarımızı dinleyeceğiz.. Çok korkuyorum ya boş gebelikse diye.. Fakat belki bi belirtisi vardır boş gebeliğin de söylersiniz bende yoktur o içim rahatlar.. Yada normal gebelik olduğuna dair belirtiler var mıdır kafayı yicem haftaya cumaya kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…