• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Aylık Ücretli Doğum İzni Hakkında !!

bende çok ümitlenmiyorum zaten çalışmak istemeyen kadın çalışmaz ki işverenlere kalsın işmiz

haberlerde dinlemiştim yine.bakanlar kurulunda görüşülmüş ama uzlaşmaya varılamamış.topu topu 2 ay uzatacaklar onun içinde uzlaşamamışlar :( artık hiç ümidim yok.

bende 7 aylık hamileyim hergün bekliyorum bu konuyu ne kadar uzattılar altı üstü 2 ay daha verecekler insanları bekletip duruyorlar yapmayacaklarsa bari açıklama falan yapıp konuyu kapatsalar hergün bakıyoruz umutla bi gelişme olacak mı diye doğuma az kaldı benim yaparlar mı yaparlarsa yetişirmi acaba :(

biz 2 ay daha uzatsınlar diye bekliyoruz. milletvekilinin biride çıkmış dün doğum izni 2 yıl olsun diye öneri sunacağım diyor. 2 ayı verdinizde 2 sene kaldı

Bu kadar uzun zamandır bu kadar basit bir kararı bile veremez mi insan ya defalarca defalarca neyi görüşüyolar Allah aşkına herşeyi bu kadar saçma hale getirmek zorundalar mı ya yazıklar olsun gerçekten

Bu haberler çıktığında hamileliğimin başındaydım, şimdi çocuğum kucağımda, 14 gün oldu doğalı ama hala yasa çıkmadı, benim umudum da kalmadı. En azından kendi adıma umudum kalmadı. Geçenlerde kanal d günaydın programında bu konuyu gündeme getirdiler, Faruk Çelik kadınların istihdamını azaltmasından kaygı duyduğu için istemiyormuş (gel de inan!!!), yasaya engel olan en önemli isim. Finlandiya'da ilk 1 yıl anneye, ikinci 1 yıl da babaya izin veriliyor. Öyle havadan en az 3 çocuk demek kolay, 31 yaşındayım, tempolu çalışma hayatından ilk çocuğumu yeni kucağıma aldım, 2.5 ay sonra da kime nasıl ne şekilde el kadar bebeğimi emanet edeceğimi bilemiyorum. Ona baktıkça çoğu zaman ağlamaklı oluyorum, nasıl büyüyecek bu çocuk diye. Muhtaç olmasam çalışmazdım. Bu kadın istihdamı değildir, bu anneyle bebeği ayıran, onlara zulüm çektiren bir yaklaşım. Sütümden, kokumdan, annelik duygumdan ayrı bırakacağım yavrumdayken aklım, sayın bakanım, siz beni istihdam etseniz ne olur ki??!!!

Son düzenleme:
kızlar peki merak ettğim birşey var doğum iznine çıkanlar tam 32.haftada mı çıktılar yoksa öncesinde de olabiliyormu

arkadaşlar merhaba,

ben ümidimi korumakla beraber bıkmadan usanmadan mesaj atmaya devam ediyorum. sosyal medyaya ilave olarak bence çalışma bakanına mail atmak lazım. fcelik@csgb.gov.tr adresine mail atıp 24 hafta için destek vermesini isteyelim. çalışma bakanı tamam deseydi bu yasa çoktan çıkmıştı.

24 hafta izin için duaya ve mesaja devam kızlar :)

bu sabah 7 haberlerınde bakanlar kurulunun bugun 11:00 de toplanacagı ve 6 aylık ıznınde gorusulecegının haberı vardı arkadaslar:) haydı ınsallah bugun guzel haberler alacagız.

inşş kızlar mutlu haberi beklemekteyim ve iş yerindeyim. hamişliğimin 23+2 sindeyim inş izin çıkar. acaba bu izni 3 ay önce 3 ay sonra olarak kullanabilirmiyiz ki ?

sabah haberlerinde söylemişler ben dinlemedim ama umutlandım resmen
inşallah çıkar ne diyeyim
bu hafta son çalışma haftam
hayırlısı olsun hepimiz hakkında

bu sabah 7 haberlerınde bakanlar kurulunun bugun 11:00 de toplanacagı ve 6 aylık ıznınde gorusulecegının haberı vardı arkadaslar:) haydı ınsallah bugun guzel haberler alacagız.

hangi kanalın haberinde dedi ki acaba? hemen netten izleyeyim haberi. bu arada faruk çelik'e tweet atın arkadaşlar, bu işe taş koyan bakan o. eğer o itiraz etmezse en az 6 ay izni koparacağız inşallah.

sabah haberlerinde söylemişler ben dinlemedim ama umutlandım resmen
inşallah çıkar ne diyeyim
bu hafta son çalışma haftam
hayırlısı olsun hepimiz hakkında

Slm cnm inş hakkımızda hayırlısı olur inş bu arada alttaki ne kadar zamandır evli olduğunu yazan takvim var onu nasıl yaptığınız acaba ???

Slm cnm inş hakkımızda hayırlısı olur inş bu arada alttaki ne kadar zamandır evli olduğunu yazan takvim var onu nasıl yaptığınız acaba ???

yukarda forum ayarlarım var
ordan profil ayarlarını tıklıyorsun
ekranın altına doğru evlilik tarihi kısmı var
onu doldurunca evlilik takvimi oluyor

saat 11 oldu bu arada
acaba görüşmeye başlamışlar mıdır sayın vekillerimiz

Merhaba beklemedeki anne adayları ve taze annecikler
ben bu muhabbeti geçen hafta duydum 28 inde toplantı olacak görüşülcek demişlerdi haberlerde. Ben de 34 haftadayım yakında doğum iznim başlıycak heycanla bekliyoruzzz kendi işlerine gelenleri bir gece de hallediyorlar nedense bize geldi mi sürünüyoruz muhteşem yüzyılı falan bırakıp bu konuya baksalar artık gereksiz konularla uğrasıpduruyorlar.....

terörle mücadele süreci, İmralı-MİT görüşmeleri Suriye'den gelen sığınmacıların durumu ve Suriye'deki son durumun da gündeme gelmesi bekleniyor

bizim konu hala yok :117: :95:

Back