arkadaşlar,
twitter üstünden tüm bakanlara ve başbakana 3 er tweet attım. nazik bir şekilde hayal kırıklığımızı ilettim. bu tür hakları kazanmak için toplumsal baskı oluşturmak zorundayız. bakın forumdaki diğer konulara, binlerce sayfaya ulaşmış. burada yazan 5-10 kişi var. geri kalanların 24 haftaya ihtiyacı yok galiba! benim anlamadığım, bir gün herkesin bu yasadan faydalanacağı. ya kendi faydalanır, ya eşi, ya kardeşi, ya kızı, dediğim gibi bu yasa herkesin faydasına. niye kimse fazla sallamıyor ben de bunu anlamıyorum. ben kendi adıma elimden geleni yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim.
arkadaşlar hepimiz dört gözle bu yasayı bekliyoruz. beklerken boş durmayalım. ben BİMER e mesaj attım. sizler de mesaj atın, sesimizi duyuralım. beklentilerimizi ve yasayı bu kadar geciktirmelerine tepkilerimizi belirtelim.
Merhaba arkadaşlar.Bir konuya açıklık getirelim.6 ay ücretli izin ile ilgili yasa tasarısı 12 hafta doğum öncesi 12 hafta da doğum sonrası ücretli izin olması konusunda.Yani doğumdan sonra 6 ay değil. 8+8'i 12+12 şeklinde olabilir mi diye görüşüyorlar.
tbmm nin sitesinde bir hafta doğum öncesi 8 hafta, doğum sonrası 16 hafta yazıyorMerhaba arkadaşlar.Bir konuya açıklık getirelim.6 ay ücretli izin ile ilgili yasa tasarısı 12 hafta doğum öncesi 12 hafta da doğum sonrası ücretli izin olması konusunda.Yani doğumdan sonra 6 ay değil. 8+8'i 12+12 şeklinde olabilir mi diye görüşüyorlar.
merhaba arkadaşlar,
değişiklik temmuzda gündeme geldiğinde doğum öncesi 8 hafta, sonrasında 6 ay olarak konuşuldu. sonradan ne olduysa doğum öncesi 8 hafta, sonrası 16 hafta olarak değişti. şu anda yasa kapsamında düşünülen bu şekilde. doğum öncesi 12, sonrası 12 hafta MHP milletvekillerinin önerisi olarak komisyona girdi. sanırım mehmet şandır ve mesut dedeoğlu'ydu tam emin değilim. ancak AKP'nin düşüncesi 8+16 haftaydı, ta ki Faruk Çelik bu iş kadın istihdamını azaltır diyene kadar. sonradan ekstra 8 haftayı işsizlik fonu ödesin diye bir yol bulmuşlardı, konunun devamı gelmedi. bendeki tarihçe bu şekilde :)
ben bıkmadan usanmadan mesaj yazmaya devam ediyorum.
ya umudumu kesmeye başladım(nolur kesinleşsin artık şu tasarı off (
işlerine geldiğinde bır gunde yasa cıkarıyorlar, soz konusu kadınlar olunca sallandı da sallandı, haftaya carsamba dogum ıznım bıtecekmış; sevınmıstım benı kapsar dıye ama sanırım kacıracagım.. Sut ıznımı aldıgım sırada acaba benı de kapsar mı yasahem 6 ay anne sutu dıyorlar hem de ıznı vermıyorlar ben emzırıyorum ve bebegımı bırakmak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?