Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dogum iznim 24 aralikta bitti.su an raporluyum bu ay icinda cikarsa ben daha 16 haftayi doldurmamis oluyrm ozaman faydalanabiliyrmuyum yaniArkadaşlar doğum öncesi izninde herhangi bir değişme söz konusu değil 5 haftayı aktarıp aktarmamak sizin bileceğiniz iş... doğum sonrası izin 8 hafta iken 16 haftaya çıkarılıyor bu durumda doğum yapmış ve bu 16 haftalık süreyi doldurmamış olanlar faydalanacak yani doğum yaptınız ve diyelim şu an izniniz bitmek üzere eğer yasa onaylanır ve siz hala 16 haftayı doldurmamış görünürseniz bu hakkınızı kullanırsınız. Yalnız geriye dönük hak iddia edemezsiniz yani bu 16 hafta içinde değilseniz hakkınız yanmş demektir inş. bir an önce onaylanırda kimse mağdur olmaz.
Benim dogum iznim 24 aralikta bitti.su an raporluyum bu ay icinda cikarsa ben daha 16 haftayi doldurmamis oluyrm ozaman faydalanabiliyrmuyum yani
Arkadaşlar bi sorum olacak. Öğretmen olan arkadaslar benim 32 haftam 20ocak da doluyor. Eğer yasa çıkarsa ayrılacağım izne fakat hemen cıkmazsa
son 3 haftaaya kadar çalışayım diyorum. 37 haftamda okullar açılınca 2.haftaya denk geliyor.Yani araya tatil giriyor. Şöyle bir şey okdum tatil olduğu içn çalıştım olarak saydırılamıyormus bu doğru mu bes hafta değilde 3 hafta mı aktarmıs olacağım o zmn acil cvplaarınızı bekliyorum
canım ben öğretmen değilim öğretim görevlisiyim ama benimde başıma geldi, 2012 yılında 32.haftamda çalışabilir raporumu aldım, planım 2011 den kalan 15 günlük yıllık iznimi de 32.haftadan sonra kullanmaktı. ama eğer o 2 hafta yıllık izin kullanırsam doğumdan sonraya 2 hafta eklenmicek dediler.. ben malesef kullanamadım 15 gün iznim yandı gitti
kızlarrrr bir soru sormak istiyorummmm malum artık kar yağışları başladııı :)
hamilelere bazen kar tatili oluyor ya hani..onu nasıl kullanıcaz şuan çalıştıgım kurumda kimse hamile oldugumu bilmiyo..diyelimki yarın böyle bi tatil oldu bunu nasıl söylüycez kime söylüycez herhangi bi belge varmı ?
devlet memuruyum bu arada
bende öğretmenim, ve malesef yaz tatili içersinde kaynıyor doğum iznimizde.
henüz hamile değilim ancak mart ayı itibariyle bebek düşünüyoruz bizde, ve izinleri hesap ederek çıktık yola. eğer mayıs-haziran gibi hamile kalırsam Allah nasip ederse doğumum 15tatile denk geliyor. ikinci dönem doğum iznimi kapsıyor ve sonrasında yaz tatili.
yani yeni eğitim-öğretim yılına başladığımda bebeğim 8-9 aylık oluyor.
çalışan bayan olunca malesef planlı olmak zorunda kalıyor herşey, hem işimiz aksamamalı hem bebeğimiz.
bende öğretmenim, ve malesef yaz tatili içersinde kaynıyor doğum iznimizde.
henüz hamile değilim ancak mart ayı itibariyle bebek düşünüyoruz bizde, ve izinleri hesap ederek çıktık yola. eğer mayıs-haziran gibi hamile kalırsam Allah nasip ederse doğumum 15tatile denk geliyor. ikinci dönem doğum iznimi kapsıyor ve sonrasında yaz tatili.
yani yeni eğitim-öğretim yılına başladığımda bebeğim 8-9 aylık oluyor.
çalışan bayan olunca malesef planlı olmak zorunda kalıyor herşey, hem işimiz aksamamalı hem bebeğimiz.