6 Aylık Evliyim ve Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi

Kendine saygın gururun yok mu senin ya evlenicem de evlenicem diye bu hallere düşerken seni tutup kendine getiren bir akraban arkadaşın yok muydu?
S**tirsin gitsin daha küçük düşürmeye devam etme kendini

Atanmissiniz ya bırakın laf etmeyi bosanin kapınızda kuyruk olur o koydekiler. Ben atandığımda eşimle hemen nisan taktik nişanlıyken isteyenler haber yollayanlar vardı. evi de terk etmiş defalarca mesaj yoksa mesajda itiraf ettirin kaç kez evi terkettin düzeltmeye çalıştıkça evi terkediyorsun gibi mesajlar yazın sonuçta inkar etmeyecektir. nafaka da almayin bu heriften videoya çekse de birsey olmaz. bosayın gitsin hemen .

Al bir yerinize sokun diyip yuzune tukur cik evden cok ciddiyim.gelinin cenazesini bilmeyen bu ahlaksizlardan insanmi olurmus. Arkadaslae dunurlerinizi cenazede ve dugunlerde tanirsiniz. Ben daha on dakika once insallah eski olacak esimin ve ailesinin hepsinin icinden gectim bir ton agzima geleni saydim cok sukir subatta evimi terkediyor bebegimle tek yasayacagim herkes guclu olsun vallahi. Benim meslegim bile suanda yok. Siz artidasiniz cocuk yok meslek var mis gibi at tekmeyi gitsin kopek

Vallahi yurumesin devir eski devir degil. Hatta simdi 40 kere daha soyleyecegim ki daha erken bosansin benden.

Okurken üzüldüm ya...Çocuk yokken olay sıcakken boşanma davası açın derim. Kocan olacak herif adamliktan nasibini almamış. Aslında persembenin gelişi Çarşambadan belli olmuş.

Evi ilk terkedip ,4 gün sonra geldiğinde çift terspisine gitmeyi şart koşmuştum. 2 seans gittik ve terapistin söyledikleri hoşuna gitmedi. Eşim çarpıtarak anlattığı halde. Sonra bu terapist hiçbir şey bilmiyor diyerek bir daha da gitmedi. Kendim için terapiye başlamayı düşünüyorum

Eşin ayrı kayınvaliden ayrı bir zır deli. Siz evlenirken hiç arayıp sormamis. Bu arada babanız vefat etmiş başınız sağolsun. Telefonda 10 saniye baş sağlığı dileyip kapatmasıyla ve diğer hareketleriyle sizi istemediğini çok önceden belli etmiş. Neymiş gelinim instada gönderilerime kalp atmıyor bak sen. Çok büyük bir dert gerçekten kayınvaliden için. Annesine her haltı anlatan , her tartışmada ayrılalım, biz kağıt üstünde evliyiz sadece diyen birinden hayır gelmez. O sizi değil, siz onu boşayın. Adamdaki havalara bak, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor galiba. Resti çekin siz dava açın ayrılın

Nafaka değil ama size yaptıkları için tazminat alın aklı başına gelsin. Bu kayıtları da boşanma davasında kullanırsınız avukat sizi yönlendirir.

Kendiniz için alın zaten.
Çift terapisi ufak tefek iletişim sorunları için fayda sağlar.
Sizin durumunuz böyle değil ki.

Gitsin dha ıyısını bulursun

Nafaka değil ama size yaptıkları için tazminat alın aklı başına gelsin. Bu kayıtları da boşanma davasında kullanırsınız avukat sizi yönlendirir.
O bana o videolarla tazminat davası açacağını söyledi . İzinsiz videomu çekip savunma olarak kamera açık olduğunu gördün konuşmasaydın dedi. Tartışma anında artık sinirlerim kaldıramazken video açıp daha da sinirlendirirken üstelik.

Hem suçlu hem güçlüler, aşağılık kompleksli avam insanlar. Acılı gününde ilgilenmeyip torununun storysine beğeni beklemesi, bir de oğluna bunu şikayet etmesi?
En zor gününde seninle ilgilenmeyen herifi nasıl def etmedin? Düğün hazırlıkları sürecinde niye o kadar uğraştın?
O kadar alttan alıp o kadar çabalamışsın ki, insanlık namına hiçbir şey yapmadıkları hâlde üste çıkıyorlar.
Seni iyice korkutup sindirmişler, kafalarına göre davranmakta beis görmüyorlar.
Ben böyle insanlarla yol yürüneceğine, bi şeylerin düzeleceğine asla inanmıyorum. Yol yakınken, çocuk yokken kurtul.

Iğrenç, aşağılık biri ya, bununla aynı çatı altında kalmak bile kendine hakaret.
Bi de kendilerini akıllı zannetmeleri yok mu.
Davayı aç da bi şoke olsun, çirkinleşmelerine de hazır ol, videolardan bi halt çıkmaz, hakkın olan ne varsa alıp yoluna bak.

Ya bişey diyim mi bu adam sizi hasta eder deli eder çıkar sokaklara deli diye bağırır.
Eşimle çok şiddetli kavgalarımız oldu belki sizinkilerden daha da şiddetli ama ikimizin de aklında elimize telefonu alıp kayıt yapmak gelmedi.
Baştan beri sizi sevmemiş ,belki memursunuz diye belki evlenmiş olmak için evlenmiş sizinle.
yol verin gitsin erkek dediğin koltuk takımını alıp gidiyorum hadi bana güle güle demez gidecekse alır ceketini defolur gider böyle mahalle karısı gibi adam mı olur çeksin gitsin.
Gül gibi kızsın daha neleri çıkar karşına düşünme bişey boşa gitsin.

kağıt üzerinde de bir seyin olmak istemiyorum diyip boşanma dilekçenizi eline vereceksiniz. bu nedir ya? erkekler iyice şamalamaya başladı. gitsin anasının dibinde yasasın o zaman. sizi neden nilahına alıp muhatap ediyor

O kadar haklısınız ki
Zaafımı ,kaybetme korkumun çok farkında. Babamı da kaybettikten sonra sığınacak liman gibi gördüm, sevdiğim birini daha kaybetmek istemediğim için hep özür dileyip evde kalmasını sağlamaya çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…