6 aylık evlilik ve boşanma

Niye boyle bir adamla evlendiniz? Simdi basina kakmaniz yersiz. Kabul etmissiniz en bastan. Bosanin derdim ama boyle kabul ettiginiz adamdan bosanacaginizi sanmiyorum. Aklim almadi gercekten yaptiginizi.

Keşke en baştan kabul etmeseydiniz böyle bi durumu , yani hem çalışmıyor hem eve bir katkısı olmamış evlenirken falan.. bir de insan evde mutlu değilse elini bir işe sürmekte istemiyor . Haklısınız evet boşanmalısınız .

33 yasında adam calısmak istemiyorsa bu yasta,10 sene sonra kimse kaldıramaz onu o koltuktan.
Amip gibi yasamaya alısmıs.
Bosanmadıgın her saat sana zarar ablacım.

Ben calismama ve issizlik kadin erkek rolu olayina cok kafa yormam. Bence kesin rollerle erkek calisir kadin evi idare eder sacma bi dusunce. Ama bu demek ki eve para getirmeyen evin is yukunu ustlenmek durumunda. Esiniz para getiren bi is yapmiyorsa evin yukunu sizden almak zorunda. Oh hem paranizi yiyecek hem yikadigininiz donla elde telefon instada kiz pesine dusecek sonra cani isterse bi de koynuna gireceksiniz. Kopek alin sahiplenin yemin ederim hayatta gercek sevgi neymis gorursunuz hem de evi korur sicacik yaninizda yatar size yoldas olur zira sizin evdeki bir asalak.insan demek bile zor. Gitsin anasinin etegi altinda yasasin altin pipili virus!

Akşam şu aklıma gelmemişti: siz bu adamla beraber yaşarken çalışıyor muydu? Ailesiyle sık görüşüyor muydu? O zaman anlayamadınız mı?

Biz evlenirken eşim çalışmıyordu, ben çalışıyordum. Çok hızlı karar verip evlendik zaten. Ben hiç onu sırtımda taşıdığımı falan hissetmedim, kahvaltımı hazırlayıp beni işe yolluyordu. Ne temizlik yaptığımı bilirim o dönem nede başka iş. Yemeği ben hazırlıyordum sadece, o da benim yemeklerimi çok sever, onun eli pek lezzetli değildir. Ama yemek yaparken komi gibi çalışır yanımda. Böyle olmasaydı sizin anlattığınız gibi bir muamele görseydim 2 hafta dayanamazdım valla. Siz 6 ay iyi dayanmışsınız. Sevgi, aşk falan diyorlar ya bu durumlarda çok havada kalıyor benim için bu kavramlar, özenildiğimi, önemsenmediğimi hissetmedikçe. Sevgi dediğimiz şey değer vermek değil mi? Anlattığınız durumda sevgide yok benim bakış açımla baktığımızda. Ne diye günlerinizi zehir ediyorsunuz bu adamla. Beni böyle kabul ettin ne demek, insanlar sürekli bir değişim içinde, hayat, herşey bir şekilde akıp değişirken sen koltukla aynı şekilde kalırsan- ki koltuk bile değişiyor- ben seni nasıl kabul etmeye devam edebilirim. Yazık etmeyin kendinize.

Kurumsal firmada çalışmış da sana mı çalışmış..almış arabayı vermiş kız kardeşine..işsiz olmaktan rahatsız olan kardeşine satalım arabayı ben evleniyorum der senin anneciğinden gelecek paraya tamah etmezdi..ya da sonradan gördü iş bulamıyor yine satardı arabayı alırdı payını gene gözünde bu duruma düşürmezdi kendisini.Yalandan kredi kartını getirip masanın üstüne koymakla olmuyor bazı şeyler.Herşey bir yana sen akşama kadar bilgisayar başındayken kalksa bir evi toparlasa ..ocağa bir yemek koysa dersin ki birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz ,bu gün ben çalışıyorum yarın o iş bulur ama biz birbirimize desteğiz ..o da yok anneciğini yalnız bırakamazmış.. annesi ile karşılıklı otursunlar akşama kadar goy goy yapsınlar ..sana da çok kızdım şimdi..otuz yaşındaki adamı büyüteceğini mi sandın.Milletin oğlu anneciğini bırakıp iki sokak öteye taşınamasın ,kira nasıl ödeniyor o muhittin kirası daha mı yüksek umursamadan tuttursun buradan taşınmayız diye ! sen anneciğinin belki de darda kalması uğruna para yardımını kabul et

Bezini degiştirin mamasini da verin isterseniz ? Bu nasil bir erkek bakın adam diyemiyorum pes yahu.

Kapı dışarı et gitsin. Kurtulun bir an önce eşinizden boşanın.

Tembelliğe bak ya. Beni böyle kabul ettin ikiyüzlüsün ne demek. İnsanın gururuna dokunur gider iş bulur çalışır, kaprislere bak. Çocuk yokken boşan kurtul. Emin ol çocuk olmadan boşanmak çok kolaymış meğer..

Bradley gerçekten hoş, maviş gözleri yeter onun. Bir poposu var adamın, on kadın toplansak öylesi çıkmaz.
Amaaaaaaa... O bile işsiz güçsüz çekilmez Piraye Hanımcığım. On gün falan güzelliğine bakarım, on birinci gün gözüme batar.

Kaynanayı sevdim, açık sözlü, malını biliyor. En azından aman oğluşum canım oğluşum çekmemiş, koşa koşa kaynanalık etmeye gelmemiş, kurtulduğuna razı gelmiş.

Kedi bile arada kalkiyo gelip kendini minciklattiriyo, kendini sevdirip stresini,negatifini aliyo, bu adamin kedi kadar bile faydasi yok

Ben size muhiti söyle açıklayayım o halde bu evi haziranda tuttuk kira yine çok yüksekti tabi ama suan ucuza kalıyoruz emsallere göre ama şöyle açıklayayım istanbulda mısınız bilmem ama eşimin annesi istanbul Suadiye de oturuyorsa biz evi Caddebostan da tuttuk…
Öyle bir örnek vereyim..
Zamanında çok karşı çıkmadım muhiti çok seviyordum ama batmaya başladı

Tüm sorun bende biliyorum gelen tüm yorumlarda herkes haklı kendim ettim kendim buldum yaktım kendimi çok üzgünüm ağlıyorum hep sinirimden kendime

Beni böyle kabul ettin deyip çirkefce üste çıkması, işsizdim ve hep öyle kalacak anlamına geliyor.

Erkek fitratina çok ters hareketleri var. Bu adam maddi manevi yük olmaktan utanmıyor. Restlesmenin zamanı çoktan gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…