- 8 Kasım 2018
- 5.722
- 13.790
-
- Konu Sahibi Madisonbarkley
Niye boyle bir adamla evlendiniz? Simdi basina kakmaniz yersiz. Kabul etmissiniz en bastan. Bosanin derdim ama boyle kabul ettiginiz adamdan bosanacaginizi sanmiyorum. Aklim almadi gercekten yaptiginizi.Herkese İyi akşamlar arkadaşlar.. Sitede aktif üyeyim fakat kimliğim bilindiği için yönetici izni ile üyelik aldım cevapları alıp kapatacağım..
6 aylık evliyim. Başlarda kaynana ve görümceden çok çektim.
Sevgiliyken aram onlarla iyiydi evlilik kararı alınca tuhaf bir sekilde gıcık davranmaya basladılar.
İstemem dahi olmadı. Öylece evlendim. Cocuk yok zaten eşim cocuk da istemiyor.
Gelelim sorunlarımıza;
Eşim çalışmıyor. Evlenmeden önce de calısmıyordu. İş bulur vs dedik burada bende de hata var bu sekilde evlendim..
Şöyleki evlenmeden önce birlikte yasıyorduk birlikte bazı işler yapıyorduk ben evden çalışıyorum tasarımcıyım. Sonra ona iş cıkmadı..
Eşim bir kaç yere basvuruyor ama dönüs vs olmuyor. Bu konuda tüm yük üzerimde hissediyorum.
Hem calısıyorum, ev temizliği, yemek, bulasık, camasır.
Cok yoruluyorum.. Ev hep dagınık.. yetişemiyorum sağlık sorunlarım var cok kızıyor sağlık sorunum olmasına psikolojik seninki diyor enerjimi alıyorsun diyor..
Hep evde dipdibeyiz. ben bilgisayar basındayım o koltukta telefonda..
2 aydır cinselliğimiz yok, sadece yan yana uyuyoruz
Evimizin tüm esyalarını ben ve ailem yaptık.
Ki hala da ailem destek olmakta yakın zamanda bir para lazım oldu benim ailem verdi.. yoktan var ettiler resmen..
Eşim tarafından evimize bir çöp dahi alınmadı.
Ne kendisi ne ailesi.
Ama cok ailecidir. toz kondurmaz asla.. Ailesine 5 dk yakında oturuyoruz.. Benim ailem destek olmasına rağmen onu da yapmıyor ailemin yakınına tasınmak istiyorum o annemi bırakmam diyor.
Görümcemle eşimin ortak bir arabaları var. araba görümcemde keyfini sürüyor. görümcede evli cocuklu.
Benim bekarken aldıgım arabam var minik bir sey.. Eşime arabayı satın ikinize ayrı iki araba alın demiştim. Ben bu durumdan rahatsız değilim bizim arabamız var senle ihtiyacımız yok diyor. Ablam binsin diyor
Yahu araba benim arabam. Bana niye güveniyorsunuz bu kadar...
Cok zoruma gidiyor..
Bugün hastalansam gecinemeyiz kiramız yüklü miktar cok yoruldum boğazım düğüm düğüm sürekli..
Geçen gün patladım bu eve para getirmiyorsun siz ne yaptınız dedim ailemi karıstırma dedi beni de böyle kabul ettin böyle evlendin sen istedin dedi. 3gündür yüzüme bakmıyor evde. Cok sinirli tersliyor oflayıp pufluyor gergin kapıları çarpıyor. Konusalım diyorum iki yüzlüsün sözünü tutmadın beni böyle kabul etmiştin basıma kakıyorsun diyor.
kredi kartım ondaydı yani onunla alısveris yapıyoruz cıkınca geldi demin onu verdi buna da laf edersin al kartını dedi odaya kapandı.
Ben haksız mıyım? iş bulamama ayrı bir sey bari ablasına yedirmese hakkını en azından bir miktar para girer eve
Hepsi bana güveniyor...
Cok kötüyüm çok
Nasıl ayrılırız bosanma olayını da bilmiyorum umutlarım yerle bir öfke doluyum ailesine de kendisine de
Yaşlar 30-33
33 yasında adam calısmak istemiyorsa bu yasta,10 sene sonra kimse kaldıramaz onu o koltuktan.Herkese İyi akşamlar arkadaşlar.. Sitede aktif üyeyim fakat kimliğim bilindiği için yönetici izni ile üyelik aldım cevapları alıp kapatacağım..
Sevgiliyken aram onlarla iyiydi evlilik kararı alınca tuhaf bir sekilde gıcık davranmaya basladılar.
Gelelim sorunlarımıza;
Eşim çalışmıyor. Evlenmeden önce de calısmıyordu. İş bulur vs dedik burada bende de hata var bu sekilde evlendim..
Şöyleki evlenmeden önce birlikte yasıyorduk birlikte bazı işler yapıyorduk ben evden çalışıyorum tasarımcıyım. Sonra ona iş cıkmadı..
Eşim bir kaç yere basvuruyor ama dönüs vs olmuyor. Bu konuda tüm yük üzerimde hissediyorum.
Cok yoruluyorum.. Ev hep dagınık.. yetişemiyorum sağlık sorunlarım var cok kızıyor sağlık sorunum olmasına psikolojik seninki diyor enerjimi alıyorsun diyor..
Ki hala da ailem destek olmakta yakın zamanda bir para lazım oldu benim ailem verdi.. yoktan var ettiler resmen..
Ne kendisi ne ailesi.
Ama cok ailecidir. toz kondurmaz asla.. Ailesine 5 dk yakında oturuyoruz.. Benim ailem destek olmasına rağmen onu da yapmıyor ailemin yakınına tasınmak istiyorum o annemi bırakmam diyor.
Görümcemle eşimin ortak bir arabaları var. araba görümcemde keyfini sürüyor. görümcede evli cocuklu.
Benim bekarken aldıgım arabam var minik bir sey.. Eşime arabayı satın ikinize ayrı iki araba alın demiştim. Ben bu durumdan rahatsız değilim bizim arabamız var senle ihtiyacımız yok diyor. Ablam binsin diyor
Cok zoruma gidiyor..
Bugün hastalansam gecinemeyiz kiramız yüklü miktar cok yoruldum boğazım düğüm düğüm sürekli..
Geçen gün patladım bu eve para getirmiyorsun siz ne yaptınız dedim ailemi karıstırma dedi beni de böyle kabul ettin böyle evlendin sen istedin dedi. 3gündür yüzüme bakmıyor evde. Cok sinirli tersliyor oflayıp pufluyor gergin kapıları çarpıyor. Konusalım diyorum iki yüzlüsün sözünü tutmadın beni böyle kabul etmiştin basıma kakıyorsun diyor.
kredi kartım ondaydı yani onunla alısveris yapıyoruz cıkınca geldi demin onu verdi buna da laf edersin al kartını dedi odaya kapandı.
Ben haksız mıyım? iş bulamama ayrı bir sey bari ablasına yedirmese hakkını en azından bir miktar para girer eve
Hepsi bana güveniyor...
Cok kötüyüm çok
Nasıl ayrılırız bosanma olayını da bilmiyorum umutlarım yerle bir öfke doluyum ailesine de kendisine de
Yaşlar 30-33
Ben calismama ve issizlik kadin erkek rolu olayina cok kafa yormam. Bence kesin rollerle erkek calisir kadin evi idare eder sacma bi dusunce. Ama bu demek ki eve para getirmeyen evin is yukunu ustlenmek durumunda. Esiniz para getiren bi is yapmiyorsa evin yukunu sizden almak zorunda. Oh hem paranizi yiyecek hem yikadigininiz donla elde telefon instada kiz pesine dusecek sonra cani isterse bi de koynuna gireceksiniz. Kopek alin sahiplenin yemin ederim hayatta gercek sevgi neymis gorursunuz hem de evi korur sicacik yaninizda yatar size yoldas olur zira sizin evdeki bir asalak.insan demek bile zor. Gitsin anasinin etegi altinda yasasin altin pipili virus!Herkese İyi akşamlar arkadaşlar.. Sitede aktif üyeyim fakat kimliğim bilindiği için yönetici izni ile üyelik aldım cevapları alıp kapatacağım..
Gelelim sorunlarımıza;
Ne kendisi ne ailesi.
Cok zoruma gidiyor..
Hepsi bana güveniyor...
Cok kötüyüm çok
Yaşlar 30-33
Beni yarıyolda birakti, cöp gibi burusturup atti derBu adam konusahibinden nafaka alır purçak dediydi dersiniz
Kurumsal firmada çalışmış da sana mı çalışmış..almış arabayı vermiş kız kardeşine..işsiz olmaktan rahatsız olan kardeşine satalım arabayı ben evleniyorum der senin anneciğinden gelecek paraya tamah etmezdi..ya da sonradan gördü iş bulamıyor yine satardı arabayı alırdı payını gene gözünde bu duruma düşürmezdi kendisini.Yalandan kredi kartını getirip masanın üstüne koymakla olmuyor bazı şeyler.Herşey bir yana sen akşama kadar bilgisayar başındayken kalksa bir evi toparlasa ..ocağa bir yemek koysa dersin ki birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz ,bu gün ben çalışıyorum yarın o iş bulur ama biz birbirimize desteğiz ..o da yokDün gece bir on dk falan konuştuk.
Ben de bu durumdan rahat değilim internetten iş kovalıyorum sürekli dedi pazartesi görüşmeye gidicem ama soğudum sen sözünde durmadın bu evlilik düzelmez dedi.
O zaman git dedim boşanalım zaten pişmanım dedim.
Başta kabul etmiş olmam hep böyle ömrümüzü çürüteceğiz demek değildi dedim. Ben sözü ömrüm boyunca evi geçindireceğime vermedim dedim.
Aileler o bu şu tartışma oldu biraz.
Gitmiyor şu an cünkü annesi bu kiz seni bırakır sizin evliliğiniz yürümez deyip hep beni kötülemişti Kv ona da bakmamı istemişti kabul etmemiştim öyle küsmüştük Kv ile aylardır görüşmüyorum ben.
Annem haklı çıkar korkusu İle suan annesinin evine gitmiyor
Normalde kurumsal bir firmada çalışıyordu pandemi sebebi ile işten çıkarıldı geçen sene , aslında hep çalışma hayatı vardı normalde hiç bos kalmazdı ama böyle oldu bilmiyordum 3-4 ay birlikte yaşadık pandemiye denk geldiği için birlikte yasamak dediğim buydu geçen sene
Bradley gerçekten hoş, maviş gözleri yeter onun. Bir poposu var adamın, on kadın toplansak öylesi çıkmaz.Adam ne yatakta ne mutfakta ne cüzdanda hiç bir varlık gösteremiyor ama konu sahibini nasıl kandırmış bu kadar zaman? Çok mu yakışıklı acep? Olabilir yani, Mesela Bradley Cooper evde aynı böööle minder gibi otursa da yeter, durum anlaşılabilir bence ama aşağısı.......? cıks....kurtarmaz
Kaynanayı sevdim, açık sözlü, malını biliyor.Aklımda bir arkadaş geldi.
Kadın evli eşinden şikayetçi çok sorunlu adammış.
Neyse kaynanasini aramış şikayet etmek için.
Kaynana demiski beni karıştırma o öyle ben kurtuldum darısı başına demiş.
Kedi bile arada kalkiyo gelip kendini minciklattiriyo, kendini sevdirip stresini,negatifini aliyo, bu adamin kedi kadar bile faydasi yokBradley gerçekten hoş, maviş gözleri yeter onun. Bir poposu var adamın, on kadın toplansak öylesi çıkmaz.
Amaaaaaaa... O bile işsiz güçsüz çekilmez Piraye Hanımcığım.On gün falan güzelliğine bakarım, on birinci gün gözüme batar.
Ben size muhiti söyle açıklayayım o halde bu evi haziranda tuttuk kira yine çok yüksekti tabi ama suan ucuza kalıyoruz emsallere göre ama şöyle açıklayayım istanbulda mısınız bilmem ama eşimin annesi istanbul Suadiye de oturuyorsa biz evi Caddebostan da tuttuk…Kurumsal firmada çalışmış da sana mı çalışmış..almış arabayı vermiş kız kardeşine..işsiz olmaktan rahatsız olan kardeşine satalım arabayı ben evleniyorum der senin anneciğinden gelecek paraya tamah etmezdi..ya da sonradan gördü iş bulamıyor yine satardı arabayı alırdı payını gene gözünde bu duruma düşürmezdi kendisini.Yalandan kredi kartını getirip masanın üstüne koymakla olmuyor bazı şeyler.Herşey bir yana sen akşama kadar bilgisayar başındayken kalksa bir evi toparlasa ..ocağa bir yemek koysa dersin ki birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz ,bu gün ben çalışıyorum yarın o iş bulur ama biz birbirimize desteğiz ..o da yokanneciğini yalnız bırakamazmış.. annesi ile karşılıklı otursunlar akşama kadar goy goy yapsınlar ..sana da çok kızdım şimdi..otuz yaşındaki adamı büyüteceğini mi sandın.Milletin oğlu anneciğini bırakıp iki sokak öteye taşınamasın ,kira nasıl ödeniyor o muhittin kirası daha mı yüksek umursamadan tuttursun buradan taşınmayız diye ! sen anneciğinin belki de darda kalması uğruna para yardımını kabul et