- 14 Kasım 2014
- 665
- 739
- 36
Yaa yemiyim diyodum ama yenmicek gibi degil midem kaziniyodu resmen delircek gibi oluyodum.hala buzdolabinin basinda atistirirken yada masada sabaha karsi tikinirken esimin cektigi fotolara bakip guluyorum :) ama cok haraketliyim yatana kadar kolay kolay oturmam.zaten oglum oturtmaz masallah motor takili gibi durmuyor :)Evet yiyip içmişin valla belli :) benim ikiz de ondan sordum çok almamalıyım..
İştah açılıyo tabi neyse ki oğlun hareketliymiş :)Yaa yemiyim diyodum ama yenmicek gibi degil midem kaziniyodu resmen delircek gibi oluyodum.hala buzdolabinin basinda atistirirken yada masada sabaha karsi tikinirken esimin cektigi fotolara bakip guluyorum :) ama cok haraketliyim yatana kadar kolay kolay oturmam.zaten oglum oturtmaz masallah motor takili gibi durmuyor :)
Elmayra ben de senle aynı durumu yasadım malesef. 19 kilo aldım. Dogumda 10 verdım sonra bir ayda geri aldım süt olsun diye. Su an bi kısmı gitti 12 kilom kaldı ve aylardır veremıyorum. Biraz bahseder misin lutfen diyetisyeninin önerdiği seylerden.Ben dogum yapalı da 5 ay olmak üzere. 18 kilo aldım 10 kilosu doğumda gitmişti. Sütum azalinca onu ye bunu ye geri aldım. Dün diyetisyene gittim sütümü de azaltmadan bi menü belirledik bakalım. Insanın Varolan kilosunun üzerinde olmasi cok korkunçmus. Eski kıyafetlerime bakıp bakıp ağlıyorum :) ama azmettim iki ayda 15 kilo vericem
her yemekten sonra acı çehre tohumu çiğne bol su ile yut..bak bakalım nasıl kilo veriyorsun..Doğumdan önce 61 kiloydum, 76ya kadar çıktım. 5ay geçti tam ve ben 71 den aşağı inemiyorum. Daha doğrusu çok bi çaba da göstermedim sürekli evde olunca canım bir şeyler yemek istiyorboyum 1.72 bu arada. Eski halime dönmek istiyorum
bu tohum nedir nerden alınır zararı var mıdırher yemekten sonra acı çehre tohumu çiğne bol su ile yut..bak bakalım nasıl kilo veriyorsun..
3 hafta önce 58 kiloydum.3.hafta sonunda yani bugün 53 kiloyum..ayrıca yemek yiyerek veriyorsun
benim boyumda 1.62
Hiç duymamıştım baktım şimdi netten de çok ilginç ya zararı var mı kiher yemekten sonra acı çehre tohumu çiğne bol su ile yut..bak bakalım nasıl kilo veriyorsun..
3 hafta önce 58 kiloydum.3.hafta sonunda yani bugün 53 kiloyum..ayrıca yemek yiyerek veriyorsun
benim boyumda 1.62
her yemekten sonra acı çehre tohumu çiğne bol su ile yut..bak bakalım nasıl kilo veriyorsun..
benim boyumda 1.62
internetin altından girdim üstünden çıktım ama bir zararı olduğuna dair bilgi bulamadım..hatta acı çehre tohumunun extresi kanser hücrelerini küçültüyormuş..bende bir zararını görmüyorum..acı çehre tohumuna baktım şimdi.ama ben faydasından çok zararı var mı diye baktım.
bu tarz bilmediğiniz bitkisel şeyleri doktora sormadan kullanmayın bence arkadaşlar.
zararları dediğimde aşağıdaki link çıktı ona göre yorum yaptım aslında.internetin altından girdim üstünden çıktım ama bir zararı olduğuna dair bilgi bulamadım..hatta acı çehre tohumunun extresi kanser hücrelerini küçültüyormuş..bende bir zararını görmüyorum..
bilemedim şimdi ama teşekkürler link için..okudumzararları dediğimde aşağıdaki link çıktı ona göre yorum yaptım aslında.
http://www.nesdanismanlik.com/?part=5&id=7
birde hamile,emziren ve hipertansiyonu olanlara önerilmezmiş bunu da yeni okudum.
Eve eliptik bisiklet almanı öneririm.
her yemekten sonra acı çehre tohumu çiğne bol su ile yut..bak bakalım nasıl kilo veriyorsun..
benim boyumda 1.62
okudum cidden tahlikeliymiş vazgeçtim çok sağolunzararları dediğimde aşağıdaki link çıktı ona göre yorum yaptım aslında.
http://www.nesdanismanlik.com/?part=5&id=7
birde hamile,emziren ve hipertansiyonu olanlara önerilmezmiş bunu da yeni okudum.