Ben hamileligimde 31 kilo alip 101 kilo olup dogumdan sonra eski halime donduysem sen hayli hayli donersin.daha yenisin.ben 2 oldu dogum yapali anca anca eskiye dondum 31 kilom gitti
Annem de aynı şeyi söylüyor 6. aydan sonra verirsin diyor ama ben zaten evde çok hareketliyim ki oğlum uyuduğu an ev işi yapıyorum uyanıkken sürekli ilgileniyorum zaten. Bi dk bile uzanmıyorum çoğu zaman. Yine de 6. ayın etkisi olur muBen 30 kilo aldım hamilelikte ilk aylarda kilo verdim ama pek faxla değildi. 6. Aydan sonra bebeğim hareketlenip ek gıdaya başlayınca hızlıca kilo vermeye başladım. Şuan 10 aylık ve bir kilom bile kalmadı.
Sizdr bebeğiniz kucağınızdaykeb esneme hareketleri falan yapabilirsiniz..
Bende 6. Aydan önce gareketliyim diyodum. Ama hareket neymiş sonrasında gördümAnnem de aynı şeyi söylüyor 6. aydan sonra verirsin diyor ama ben zaten evde çok hareketliyim ki oğlum uyuduğu an ev işi yapıyorum uyanıkken sürekli ilgileniyorum zaten. Bi dk bile uzanmıyorum çoğu zaman. Yine de 6. ayın etkisi olur mu
Var ama oğlum uyurken ses çıkar diye korkuyorum en ufak sese uyanıyor. Uyanıkken de genelde kucağımda oluyor. Ama bi yerden başlamam lazım. Bugün itibariyle yediklerime dikkat edicem. Birkaç ay içinde dönerim inşallah eski halime.Eve eliptik bisiklet almanı öneririm.
Ayyy inşallah ya. Ben böyle bile yetişemiyorum demek hiç yetişemicem:)Bende 6. Aydan önce gareketliyim diyodum. Ama hareket neymiş sonrasında gördüm
Çocuk şimdi güzelce uyuyo ya emziriyosun ya mama veriyosun. Uyurkende işini hallediyosun tabi.
O az uyumaya başlayınca uyuduğu saatlerde işini bitiremiceksin. Ya çocuğunu kendi haline bırakıcaksın öyle işini yapıcaksın. Yada benim gibi kendi haline bırakınca vicdan yapıp kucağında çocukla ev süpürüp yer silip çorba karıştırıp toz alıcaksın.
Ki zaten bebeğinle şimdi çok ilgiliysen kendi halinde sıkılıp seni yanında isticektir.
Birde sabah kahvaltısı öğle yemeği meyvesi falan çıkacak çocuğun ayrıyetten onlarla uğraşcaksın.
Ben eskiden bildiğin uyuşukmuşum. Şimdi jet hızıyla yapıyorum her işi yinede tam yetemiyorum mesela.
Birazda ekmeği şekeri çok yiyosan onları azalt süt yapacak şeylerle beslen bol su iç yeşil kırmızı mercimek bol bol ye. İnşallah verirsin hepsini..
Amaann çocuğumdan önemli mi diyerek saldım ben artık eviAyyy inşallah ya. Ben böyle bile yetişemiyorum demek hiç yetişemicem:)