5aydır veremediğim kilom

Öncelikle bebeğinizi tv açık yada biraz ses olan yerde uyutur biraz orda uyumasına izin verirseniz
Öyle hemen çıt sesine uyanmadığını sizde göreceksiniz
Kilo konusuna gelince, hamileyken sanırım 30 kilo aldım şişliğimde vardı tansiyondan dolayı
18 ay sonra tüm doğum kilolarım gitmişti.
Akşam az yiyin yada sulu şeyler tercih edin ve hareket edin
Diyetle kilo verebilirsiniz ama istediğiniz görüntünüz olmaz

Birde ne kadar erken bütün kiloları da vermiş olsanız,
en az bir sene geçmeden vücut kendini toparlamıyor,
eski hatlarınıza dönemiyorsunuz.şimdilik yediklerinize dikkat etmeye devam edin.
ve yürüyüşte şart.

yeşil kırmızı mercimek bol bol ye.
süt yapar diye mi önerdiniz o konuda bir bilgim yok ama tüm baklagiller çok fazla kilo olarak döner.
nohut,fasülye,mercimek,bakla ve aklıma gelmeyen diğer tüm baklagiller...

süt yapar diye mi önerdiniz o konuda bir bilgim yok ama tüm baklagiller çok fazla kilo olarak döner.
Süt yapar diye önerdim tabi ki ama kilo yaptığını bilmiyodum.
Ben yeşil mercimekli bulgur pilavı yeşil mercimeğin çorbası salatası kırmızı mercimeğin çorvasını falan yiyorum sürekli. Böyle yiyince hem kilo yapmaz hem enerji almış olurum hemde süt yapar diye düşünüyodum. Yanlış biliyomuşum

Ben de hiç duymamıştım kilo yaptığını. Ama onlardan bol bol yemek zorundayım çünkü bebeğimin alerjisi var et süt ve süt ürünlerine Bu nedenle besin değeri yüksek diye onlara yöneldim

baklagiller cok saglikli karbondidrat ve protein kaynagidir.un yerine baklagilleri rahatlikla tüketebilirsiniz.

ip atlamanızı tavsiye edrim,ciddi kalori yakıyor.
ayrıca tatlı ve hamur işinden olabildiğince uzak durun,bol sebze meyve,yeşillik,et ,tavuk ,balık tüketin.acıkma hissettiğinizde bi bardak ayran için ve bol bol rezene içmenizi tavsiye edrim.ayrıca akşam 9 dan sonra bişey yemeyin

baklagil yeme, ekmek yeme, hamur işi yeme, tatlı yeme,
bu durumda hiçbirşey yememen lazım.Böyle bişeyde imkansız.
emzikli olduğun için tahıl tüketmen lazım.bunlar kilo yapmaz abartmadığın müddetçe,
sadece tatlıdan,hamur işi,abur cuburdan uzak dursan yeter.
özetle çocuğa faydası olmayan bişey yeme.

Zaten kilo aldırsada yerim sütüm olsun kilonun çaresine sonrada bakılır ama ben ciddi ciddi bu yüzden zayıfladığımı düşünmüştüm

Benimde vermem gerekli doğum kilolarım daha var kalori sayıyorum 3 gündür çok dikkat ediyorum başka türlü gideceği yok. Bide evdeyken daha çok yeme isteği oluıyo

Havalar güzelleşmeye başladı alın bebişi ufak ufak yürüyüşlere başlayın. Azıcık bile olsa hergün dışarı çıkın mutlaka. 15 dakika yürümek çok kalori yakmaz ama evde sıkıntıdan kendinizi yemeğe vermenizi keser.

Valla yedim ictim ohh cok guzeldi Suyum cok fazlaydi ve oglum iriydi.gobegimi goren ebeler doktorlar hayret ediyodu ikiz gebeligi gibiydi Zaten dogumumdan 3 hafta sonra 19 kilom gitmisti
Maşallah canım.bende merak ettim oğlunun kaç kilo doğdu ve neler yediniz beslemek için
yararlı olanları yani
Zaten verilen kilolarda aldığımız kiloyla orantılı oluyor.fazla aldıysan doğumdan sonra daha fazla gidiyor gibi.

Valla yedim ictim ohh cok guzeldi Suyum cok fazlaydi ve oglum iriydi.gobegimi goren ebeler doktorlar hayret ediyodu ikiz gebeligi gibiydi Zaten dogumumdan 3 hafta sonra 19 kilom gitmisti
Bende 30 kilo aldım hamileyken 4 ayda
Bi kahvaltıyla tüm günü geçirebilirim normalde. Hiç açlık falan gissetmem rahatsız olmam.
Hamileyken geceleri 2 kez kalkıp bişeyler yiyip yatıyodum gündüzleri hiç söylemeyeyim

yemeklerden yarım saat önce mutlaka su iç bide porsiyonlarını düşür ama hergün biraz azalt tatlıdan uzak dur gece bişey yememeye çalış işe yarıyor

Valla eti baligi tavugu salata corba ceviz badem sut bal meyve aklina ne geliyorsa yedim bogazim iyidir ama suan kilomda sorun yok fizigim cok iyi goren sasiriyor onca kilodan sonra nasil boylesin diye Yasim genc metabolizma hizli sanirim suan ama 30 ve sonrasinda fil gibi olurmuyum bilemicem Saka bi yana dikkat ediyorum yedigime dogumdan beri.bu arada bebisimde 4.75 dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…