süt yapar diye mi önerdiniz o konuda bir bilgim yok ama tüm baklagiller çok fazla kilo olarak döner.yeşil kırmızı mercimek bol bol ye.
Süt yapar diye önerdim tabi ki ama kilo yaptığını bilmiyodum.süt yapar diye mi önerdiniz o konuda bir bilgim yok ama tüm baklagiller çok fazla kilo olarak döner.
nohut,fasülye,mercimek,bakla ve aklıma gelmeyen diğer tüm baklagiller...
Ben de hiç duymamıştım kilo yaptığını. Ama onlardan bol bol yemek zorundayım çünkü bebeğimin alerjisi var et süt ve süt ürünlerinesüt yapar diye mi önerdiniz o konuda bir bilgim yok ama tüm baklagiller çok fazla kilo olarak döner.
nohut,fasülye,mercimek,bakla ve aklıma gelmeyen diğer tüm baklagiller...
Süt yapar diye önerdim tabi ki ama kilo yaptığını bilmiyodum.
Ben yeşil mercimekli bulgur pilavı yeşil mercimeğin çorbası salatası kırmızı mercimeğin çorvasını falan yiyorum sürekli. Böyle yiyince hem kilo yapmaz hem enerji almış olurum hemde süt yapar diye düşünüyodum. Yanlış biliyomuşum
baklagil yeme, ekmek yeme, hamur işi yeme, tatlı yeme,Süt yapar diye önerdim tabi ki ama kilo yaptığını bilmiyodum.
Ben yeşil mercimekli bulgur pilavı yeşil mercimeğin çorbası salatası kırmızı mercimeğin çorvasını falan yiyorum sürekli. Böyle yiyince hem kilo yapmaz hem enerji almış olurum hemde süt yapar diye düşünüyodum. Yanlış biliyomuşum
31 kiloyu nasıl aldın acaba çok mu tatlı pasta abur cubur yedinBen hamileligimde 31 kilo alip 101 kilo olup dogumdan sonra eski halime donduysem sen hayli hayli donersin.daha yenisin.ben 2 yil oldu dogum yapali anca anca eskiye dondum 31 kilom gitti
Zaten kilo aldırsada yerim sütüm olsun kilonun çaresine sonrada bakılır ama ben ciddi ciddi bu yüzden zayıfladığımı düşünmüştümbaklagil yeme, ekmek yeme, hamur işi yeme, tatlı yeme,
bu durumda hiçbirşey yememen lazım.Böyle bişeyde imkansız.
emzikli olduğun için tahıl tüketmen lazım.bunlar kilo yapmaz abartmadığın müddetçe,
sadece tatlıdan,hamur işi,abur cuburdan uzak dursan yeter.
özetle çocuğa faydası olmayan bişey yeme.
Valla yedim ictim ohh cok guzeldi31 kiloyu nasıl aldın acaba çok mu tatlı pasta abur cubur yedin
Evet yiyip içmişin valla belli :) benim ikiz de ondan sordum çok almamalıyım..Valla yedim ictim ohh cok guzeldiSuyum cok fazlaydi ve oglum iriydi.gobegimi goren ebeler doktorlar hayret ediyodu ikiz gebeligi gibiydi Zaten dogumumdan 3 hafta sonra 19 kilom gitmisti
Maşallah canım.bende merak ettim oğlunun kaç kilo doğdu ve neler yediniz beslemek içinValla yedim ictim ohh cok guzeldiSuyum cok fazlaydi ve oglum iriydi.gobegimi goren ebeler doktorlar hayret ediyodu ikiz gebeligi gibiydi Zaten dogumumdan 3 hafta sonra 19 kilom gitmisti
Bende 30 kilo aldım hamileyken 4 aydaValla yedim ictim ohh cok guzeldiSuyum cok fazlaydi ve oglum iriydi.gobegimi goren ebeler doktorlar hayret ediyodu ikiz gebeligi gibiydi Zaten dogumumdan 3 hafta sonra 19 kilom gitmisti
Valla eti baligi tavugu salata corba ceviz badem sut bal meyve aklina ne geliyorsa yedim bogazim iyidir ama suan kilomda sorun yok fizigim cok iyi goren sasiriyor onca kilodan sonra nasil boylesin diyeMaşallah canım.bende merak ettim oğlunun kaç kilo doğdu ve neler yediniz beslemek için
yararlı olanları yani
Zaten verilen kilolarda aldığımız kiloyla orantılı oluyor.fazla aldıysan doğumdan sonra daha fazla gidiyor gibi.