5aydır veremediğim kilom

Evet yiyip içmişin valla belli :) benim ikiz de ondan sordum çok almamalıyım..
Yaa yemiyim diyodum ama yenmicek gibi degil midem kaziniyodu resmen delircek gibi oluyodum.hala buzdolabinin basinda atistirirken yada masada sabaha karsi tikinirken esimin cektigi fotolara bakip guluyorum :) ama cok haraketliyim yatana kadar kolay kolay oturmam.zaten oglum oturtmaz masallah motor takili gibi durmuyor :)

Yaa yemiyim diyodum ama yenmicek gibi degil midem kaziniyodu resmen delircek gibi oluyodum.hala buzdolabinin basinda atistirirken yada masada sabaha karsi tikinirken esimin cektigi fotolara bakip guluyorum :) ama cok haraketliyim yatana kadar kolay kolay oturmam.zaten oglum oturtmaz masallah motor takili gibi durmuyor :)
İştah açılıyo tabi neyse ki oğlun hareketliymiş :)

Tibetin gençlik pinarini arastir bence hemen gerçekten çok etkili ve yemeyi azaltiyor

Ben dogum yapalı da 5 ay olmak üzere. 18 kilo aldım 10 kilosu doğumda gitmişti. Sütum azalinca onu ye bunu ye geri aldım. Dün diyetisyene gittim sütümü de azaltmadan bi menü belirledik bakalım. Insanın Varolan kilosunun üzerinde olmasi cok korkunçmus. Eski kıyafetlerime bakıp bakıp ağlıyorum :) ama azmettim iki ayda 15 kilo vericem
Elmayra ben de senle aynı durumu yasadım malesef. 19 kilo aldım. Dogumda 10 verdım sonra bir ayda geri aldım süt olsun diye. Su an bi kısmı gitti 12 kilom kaldı ve aylardır veremıyorum. Biraz bahseder misin lutfen diyetisyeninin önerdiği seylerden.
Ben de uzulup duruyorum. Eşim de begenmiyor bu halimi. İlk basta begenmediğini söyluyordu. Sonra ne kadar uzulup her gun agladıgımı gorunce vazgectı soylemekten. Ama ben yine de düşüncelerini biliyorum malesef.:KK43:(

Doğumdan önce 61 kiloydum, 76ya kadar çıktım. 5ay geçti tam ve ben 71 den aşağı inemiyorum. Daha doğrusu çok bi çaba da göstermedim sürekli evde olunca canım bir şeyler yemek istiyor:KK43: boyum 1.72 bu arada. Eski halime dönmek istiyorum
her yemekten sonra acı çehre tohumu çiğne bol su ile yut..bak bakalım nasıl kilo veriyorsun..
3 hafta önce 58 kiloydum.3.hafta sonunda yani bugün 53 kiloyum..ayrıca yemek yiyerek veriyorsun
benim boyumda 1.62

ben bu ara dukan yapıyorum 4 kilo gitti ama açlığı çok hissetmiyorum Allahtan
sabah kalkıp haşlanmış yumurta ekmeksiz yediğinde bayağı tok tutuyor bir de acıkınca ayran cacık veya sütlü kahve içmenin yararını gördüm hepsi açlığı yatıştırıyor

her yemekten sonra acı çehre tohumu çiğne bol su ile yut..bak bakalım nasıl kilo veriyorsun..
3 hafta önce 58 kiloydum.3.hafta sonunda yani bugün 53 kiloyum..ayrıca yemek yiyerek veriyorsun
benim boyumda 1.62
bu tohum nedir nerden alınır zararı var mıdır

benim boyumda 1.62
Hiç duymamıştım baktım şimdi netten de çok ilginç ya zararı var mı ki

Boyun var maşallah bence kötü durmuyordur. Ama endişelenme verirsin. Bende aynı kilodayım şu anda seninle. Bebeğim 6. ayında. Zamanla veririz inşallah. Anne olmak böyle bir şey işte ne yapacaksın :KK51:...

benim boyumda 1.62

maşallah çok güzel sonuç almışsınız ya :)
peki nerden aldınız bu tohumu? birde siyah renkte mi oluyor yeşil mi?
bende kullanmak istiyorum da :/

acı çehre tohumu aktarlarda satılıyor..internetten faydalarını okuyabilirsiniz..yalnız kilo vermede değil başka şeylerede iyi geliyor..

acı çehre tohumuna baktım şimdi.ama ben faydasından çok zararı var mı diye baktım.
bu tarz bilmediğiniz bitkisel şeyleri doktora sormadan kullanmayın bence arkadaşlar.

acı çehre tohumuna baktım şimdi.ama ben faydasından çok zararı var mı diye baktım.
bu tarz bilmediğiniz bitkisel şeyleri doktora sormadan kullanmayın bence arkadaşlar.
internetin altından girdim üstünden çıktım ama bir zararı olduğuna dair bilgi bulamadım..hatta acı çehre tohumunun extresi kanser hücrelerini küçültüyormuş..bende bir zararını görmüyorum..

internetin altından girdim üstünden çıktım ama bir zararı olduğuna dair bilgi bulamadım..hatta acı çehre tohumunun extresi kanser hücrelerini küçültüyormuş..bende bir zararını görmüyorum..
zararları dediğimde aşağıdaki link çıktı ona göre yorum yaptım aslında.
http://www.nesdanismanlik.com/?part=5&id=7
birde hamile,emziren ve hipertansiyonu olanlara önerilmezmiş bunu da yeni okudum.

Yani evet düşününce de o zaman herkes kullanır obezite denen şey kalmaz demeden geçemiyor insan. Bilinen zararı yok deniyor bu kadar etkili olması da gerçekten çok ilginç ama cesaret edemem ben ya kullanmaya ne olur ne olmaz. Ama ne güzel olurdu o kadar hızlı verebilsem:)

zararları dediğimde aşağıdaki link çıktı ona göre yorum yaptım aslında.
http://www.nesdanismanlik.com/?part=5&id=7
birde hamile,emziren ve hipertansiyonu olanlara önerilmezmiş bunu da yeni okudum.
bilemedim şimdi ama teşekkürler link için..okudum
ben sadece 3 fafta oldu kullanalı 58 den 53 kiloya düştüm..
zaten hamile kadınlara tavsiye edilmiyor çok tuvalete çıkarttığı için ve bir yazıdada 1 ay kullanın eğer istenirse bir kaç ay sonra tekrar başlayın deniyordu..zaten ömür boyu kullanılmaz herşeyin fazlası zarar..

Emziren kadına kafaya göre bitki mi önerilir. Ihlamuru bile fazla içmek bebekte tansiyona yol açar. Süt yapan bitki çaylarının bile günlük belli bi bardaktan sonra tüketilmrmesi gerek. Aman arkadaşım emzirme dönemi bitene kadar uzak dur böyle şeylerden..

Eve eliptik bisiklet almanı öneririm.

Benim basen ve bel kısmım çok kötü hamileliğimde 80 kiloya çıktım şu an 63-64 arasında gidip geliyorum 1 haftadır zumba aerobik hareket yapıyorum ama hala aynıyım işe yarar mı ki bende :KK22:

benim boyumda 1.62

oyy ben de bir araştırayım 8 kg versem tamamdır:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

X