- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
çocuğum vare acaba rızkını mı dağıtıyorum.35 yaşındayım ve bir çöpümüz yok...Ameliyatla çekiliyor yirmilik dişler.bence normal
yok mersin özel diş hastanesi sosyete ler vardı içerdeistanbul mu
100 liraya gömük diş mi çekiyorlar.çene cerrahı mı, gömük bir diş miydiBen İstanbul’un göbeğinde özelde hem de zor bir çekim yaptırdım ve 100 tl verdim geçin sene.
Bu hastane neredeymiş yahu resmen soygunculuk bu.
ben de bir terslik olsun istemiyormyok mersin özel diş hastanesi sosyete ler vardı içerde
Kızımın diş çekimi tehlikelisi beyn damarlarına yakın olduğu için birde dişin içinden kis çıktı normal dişçiye çektirmiş olsak kızım hastenelik olurmuş,
öle mi diyorsun arkadaşım.bilemedim ki.fıyat normal ben gomulu 20lık dısımı cektırdım cene cerrahına 500 tl odedım ozel muayenesınde
aynı sıkıntı kızımda da vardı çok şükür hiç acı fazla çekmedifıyat normal ben gomulu 20lık dısımı cektırdım cene cerrahına 500 tl odedım ozel muayenesınde
sana ne kadar dediler.aslında 14 yıl evveline göre bana da uygun geldi.sanki eskiden daha pahalıydı20 yaş dişi çok önemli.Rastgele bir yerde aldırma kesinlikle.İçinde parça kalan mı dersin , dişi alınırken kırılan mı dersin offff neler duydum.Bence iyi hatta Ankara İstanbul için uygun bir fiyat ya da benim dişçim kazıklıyor beni.
O zaman kesinlikle iyice araştırıp iyi bir diş hekimi bul mutlaka.canım bu ameliyat.normal çekim değil en az 40 dakika sürüyor
diş hekimi doğru, bir de hekimin hastaneye sorumluluğu var, eğer kötü bir hekim olsa çalışamaz ki orada.bir hafta önceden randevu alınıyorO zaman kesinlikle iyice araştırıp iyi bir diş hekimi bul mutlaka.
siz ne kadar ödedinizaynı sıkıntı kızımda da vardı çok şükür hiç acı fazla çekmedi
Ben 2 yıl önce çektirdim tek diş 500 TL idi.İki tane 20 yaş dişim alındı ve 2 de dolgu 1250 tl vermiştim toplamda.Diş hekimim Ankara'da çene cerrahı.sana ne kadar dediler.aslında 14 yıl evveline göre bana da uygun geldi.sanki eskiden daha pahalıydı
prof muydu?demek normal kızlar.çevremde öle deyince arkadaşlar bir tereddüt ettim.Ben 2 yıl önce çektirdim tek diş 500 TL idi.İki tane 20 yaş dişim alındı ve 2 de dolgu 1250 tl vermiştin toplamda.Diş hekimim Ankara'da çene cerrahı.
üst 600siz ne kadar ödediniz
bir alt diş 1500 lira mı.waaaw....sanırım riskli idi.doktoruma sordum.risk yok dedi ama alt çene riskli.onu okudum.beyin sinirleri alt çenede ve yüz felcine kadar gidiyorüst 600
Alt 1500 özelde çene cerrahi doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?