580 lira diş çektirmek için verilirmi?

Ben İstanbul’un göbeğinde özelde hem de zor bir çekim yaptırdım ve 100 tl verdim geçin sene.
Bu hastane neredeymiş yahu resmen soygunculuk bu.

20 yaş dişi çok önemli.Rastgele bir yerde aldırma kesinlikle.İçinde parça kalan mı dersin , dişi alınırken kırılan mı dersin offff neler duydum.Bence iyi hatta Ankara İstanbul için uygun bir fiyat ya da benim dişçim kazıklıyor beni.

Daha 13 yaşımdayken inanılmaz bi ağrıyla doktora gittim röntgen çekti doktor 20 lik yaş dişi çıkmaya çalışıyomuş bütün dişlere baski yapıyomuş içerde gömük olduğu içinde çıkamıyor ve ağrıdan duramıyodum o gün yanımda kimsede yoktu yaşımda kuçük çok korkmuştum yarıp aldılar sonra diktiler. Sadece 10 dk sürdü
Devlette yaptırmıştım ben

Bence okdar para vermeyin. Şubatı bekleyin şurda 2 hafta kalmış

sana ne kadar dediler.aslında 14 yıl evveline göre bana da uygun geldi.sanki eskiden daha pahalıydı

Ben vermem mis gibi devlet diş hastaneleri var herşeyi yapıyorlar ama bazıları özelden hariç hiç bir hastaneye gitmeyi sevmiyor ben o kadar zengin degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…