580 lira diş çektirmek için verilirmi?

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
Kızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
580 lira 20 lik diş için verilir mi yoksa boşuna mı, zira yan dişim de çürümüş, 20 lik dişim yan dişi çürütmüş, ameliyattan sonra dolgu yapılması gerekecek.moralim bozuk çünkü 580+300+300(2 dolgu):1200 gibi bir bedel sadece dişe gidecek.
ne diyorsunuz kızlar

Ya para vereceksiniz ya bekleyeceksiniz. Başka bir seçenek yok. Fiyatlar normal geldi bana. 20 yaş çekimi normal çekimle aynı olmuyor bazı dırumlarda çünkü

var ama diş için hep özele gittim ben

canım bu ameliyat.normal çekim değil en az 40 dakika sürüyor

Tamam 20 lik disi mi cektirdim
L seklinde olani da kesip bosa cikarmisti dikissiz atlattim
Baska dr a gitsem kesin dikis atar damagi yarar ugrastirirdi 1 saatte koltcuktan kalkmistim ama cabucak iyilestim
Kardesimde 20 lik cektirdi dr uzun surebilir dedi 15 dknda koltuktan kalkti
Tamamen tecrube ile alakali ben saglik konusunda sanssizim ama discime korkusuzca gidiyorum

GEçen ay 300 tl ye çektirdim 20 lik dişi cerrahi işlem yapıldı. İlk fiyat aldığım yer 600 tl demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…