- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
canım bu ameliyat.normal çekim değil en az 40 dakika sürüyorValla 100 liraya cektirdim 3 gunde iyilestim. Bittimi diye sordum o kdr rahatti
580 lira bana cok fazla geldi
var ama diş için hep özele gittim benBen 20lik dişlerimin dördünü de devlete ait ağız ve diş sağlığı merkezinde çene cerrahına çektirdim. Aylar öncesinden randevu da almadım hatta aynı gün çekilenler oldu. Yok mu bulunduğunuz yerde üniversite hastanesi harici alternatifiniz?
ne zaman yaptırdı?benim doktorum da yardımcı doçent bu aradaÇok bence. Kardeşim çok çok iyi bir doktora 300e yaptırdı hem de Ankara'da. Yakınsanız özelden yazayım.
özelde olacaksa bu hastaneden başka yerde asla yaptırmam.ama üniversitede hocaya mı yaptırsam işlemi diyorum aslında.Çok bence. Kardeşim çok çok iyi bir doktora 300e yaptırdı hem de Ankara'da. Yakınsanız özelden yazayım.
canım bu ameliyat.normal çekim değil en az 40 dakika sürüyor
gömük değildir.o zamanBen çürük yirmilik disimi yetmis seksen liraya, sıfır ağrı ile üç dakikada çektirdim. Hem de mahalle arası bir dişçide
Bende dış ameliyatı oldum hemde devlet hastanesinde 15 dk sürdü ve benimki sinire çok yakındı. 3 dikiş atıldı taş Çatlasın 20 dk sürer. Ayrıca nerdesin bilmiyorum ama çok pahalı geldi.canım bu ameliyat.normal çekim değil en az 40 dakika sürüyor
hastane a sınıfı özel hastane.bölgenin en iyi hastanesiBende dış ameliyatı oldum hemde devlet hastanesinde 15 dk sürdü ve benimki sinire çok yakındı. 3 dikiş atıldı taş Çatlasın 20 dk sürer. Ayrıca nerdesin bilmiyorum ama çok pahalı geldi.
GEçen ay 300 tl ye çektirdim 20 lik dişi cerrahi işlem yapıldı. İlk fiyat aldığım yer 600 tl demişti.Kızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
580 lira 20 lik diş için verilir mi yoksa boşuna mı, zira yan dişim de çürümüş, 20 lik dişim yan dişi çürütmüş, ameliyattan sonra dolgu yapılması gerekecek.moralim bozuk çünkü 580+300+300(2 dolgu):1200 gibi bir bedel sadece dişe gidecek.
ne diyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?