- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Özelden başkasına gitmem diyorsanız mecbur vereceksiniz o zaman o parayı. Ya da başka doktor araştırın. Ben vermezdim 580 lira. Ki benim de 2 dişim ameliyatla alındı. Hiç çıkmamıştı gömülüydü. Dikiş atıldı vs. Diş konusunda pek güvenmiyorsunuz sanırım her doktora. Ama yani diş çekimi için tam teşekküllü hastaneyi ne yapacaksınız anlamadım. Bir rahatsızlığınız mı var?var ama diş için hep özele gittim ben
Doğrudur ama yinede pahalı geldi.hastane a sınıfı özel hastane.bölgenin en iyi hastanesi
hastaneye göre değişiyor demek.benim bulunduğum ilde 2 hastanenin de fiyatı aynıGEçen ay 300 tl ye çektirdim 20 lik dişi cerrahi işlem yapıldı. İlk fiyat aldığım yer 600 tl demişti.
bana da öle geldiDoğrudur ama yinede pahalı geldi.
ya sinirle ilgili uyuşma vs kalabilir diye korkuyorum.Özelden başkasına gitmem diyorsanız mecbur vereceksiniz o zaman o parayı. Ya da başka doktor araştırın. Ben vermezdim 580 lira. Ki benim de 2 dişim ameliyatla alındı. Hiç çıkmamıştı gömülüydü. Dikiş atıldı vs. Diş konusunda pek güvenmiyorsunuz sanırım her doktora. Ama yani diş çekimi için tam teşekküllü hastaneyi ne yapacaksınız anlamadım. Bir rahatsızlığınız mı var?
ağrımıyo yemek yerken bişi kaçsa o dişin arasına, beynimde senfoni çalıyo sanki, yarım saat sürüyorBaska sey olsa bekle derdim de dis icin beklenir mi bilemedim. Daha ucuz bir yer bulabilirsin.
Demek ki subata kadar yemek yemeyeceksin.ağrımıyo yemek yerken bişi kaçsa o dişin arasına, beynimde senfoni çalıyo sanki, yarım saat sürüyor
yaa evet, normalde sağlıklıyım.bugün öğle arası yok böle bişi doğum ağrısı gibi bişiydi.o an 1000 lira da verirdim :) ve o an ben bekleyemem dedim.evet tam o andıDemek ki subata kadar yemek yemeyeceksin.
Ya kızlar zengin değilim, herşeyi de hesaplarım ama konu sağlıksa en iyisi olsun isterim.görseniz kıyafet dahi almam.çok bohem bi hayatım yokParam çoksa az, param yoksa çok
Dis agrisi bir de mide agrisi cekilmez. 20 lik dis agrisi dusman basina. Cektir gitsin.yaa evet, normalde sağlıklıyım.bugün öğle arası yok böle bişi doğum ağrısı gibi bişiydi.o an 1000 lira da verirdim :) ve o an ben bekleyemem dedim.evet tam o andı
Anladım. Benim hiç aklıma gelmedi açıkçası, güvendim çektirdim. Ama tereddütleriniz varsa güvendiğiniz yerde yaptırın madem.ya sinirle ilgili uyuşma vs kalabilir diye korkuyorum.
şakaklarım, beynim, hatta dilim bile bir tuhafDis agrisi bir de mide agrisi cekilmez. 20 lik dis agrisi dusman basina. Cektir gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?