580 lira diş çektirmek için verilirmi?

Alt diş çekildikten sonra
Dikiş atıldı bir hafta sonra dikişler alındı ve dişini fırçalamasını gerektiğini söyledi mikrop oluşmaması için ayrıca eve doktor telefonda açtı nasıl diye bu kadar paraya bol ilgi

buyuk tehlıke atlatılmıs gecmıs olsun

Yürü derim o zaman, diş için ben 500tl verirdin çünkü adam gibi yapılmayınca çok arıza çıkarıyor.
belki daha iyi doktorlar da vardır.daha hesaplı çeken ama düşün burası 120.000 nüfualu bir ilçe dolgu 200 kanal 300.bir de yaş 35.doktor doktor gezmek istemiyorum.diş işi biraz da psikolojik.hastane çok ferah güzel.

buyuk tehlıke atlatılmıs gecmıs olsun
aslındda biliyor musun bilfisayarım 6 yaşında, klavyeyi sırf para vermemek için harici kullanıyorum, menteşeleri yapıştırttım.cep telefonunu geçen sene 650 verdim herkes 3000-5000liralık telefon alırken.giyim de almam.kuaföre de gitmem.bir dışarıdaa yemek yeme huyum var, bir ona para veririm bir de sağlığa para veriyorum

Eşim 350 tl gömülü dişini cektirmişti 2 hafta oluyor herhalde.. Antibiotik, igne ve gargara kulandı.. Buz koydu yanana ve bir hafta sonrada dikişlerini aldırtı.

özelde olacaksa bu hastaneden başka yerde asla yaptırmam.ama üniversitede hocaya mı yaptırsam işlemi diyorum aslında.
Önünde örnek varken de fikirlere kapalıysan neden sorduğunu anlamadım? Kendi bildigimden baska özele gitmem diyosun.. Senin durumuna göre o para çoksa gitme. Değilse git. Ne diyelim yani başka

gecen hafta esim 20lik disini cektirdi.ayni sizinki gibi yanindaki disi curutmus. ozel muayenehanede 600 lira verdik.1 saatlik bir ameliyat oldu.bu hafta dikisleri aldirmaya gidecek.dis agrisi oyle fena ki subata kadar bekleyemeyebilirsiniz de.

Önünde örnek varken de fikirlere kapalıysan neden sorduğunu anlamadım? Kendi bildigimden baska özele gitmem diyosun.. Senin durumuna göre o para çoksa gitme. Değilse git. Ne diyelim yani başka
kafamda şu var açıkçası üniversite de hoca muayenesi için 1 ay beklemek de opsiyonlarım arasında.özel hastane olacaksa buradan başkası olmaz

20 lik diş sorunum hep vardı ama erteledim.ertelemeseydim o yandaki diş çürümicekti.ama korktum işte
onun dışında bir çürüğüm daha varmış
20 yaş dişi alınmazsa başa derttir arkadaşım.Diğer dişleri çürütür , kendisi de çürür , çürümeye başlarsa alınması zorlaşır , alınırken kırılabilir , ağız kokusu yapabilir iyice temizlenemediği için.Çünkü temizlenmesi zordur taa ağzın en köşesindedir.Fırça zor ulaşır , ulaşsa bile tam anlamıyla temizlenmez.Çektir kurtul.

benimde Lüx üm kuaför ve nescafe ile cheesecake dışarıda yemek kıyafet desen on yıldır aynı kazaklarını giyiniyorum ama ikinci evimi alacağım şu üç yılın içinde allahın iziniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…