• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

580 lira diş çektirmek için verilirmi?

Diş için herşey değer ve daha kötüye gitmeden yapsan iyi olur 2 dişini zamanında çektirmediği için 2 milyar para ödeyen arkadaşım var yinede tanıdık bi diş doktoru bulabilirsen daha iyi olur bence

Kızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
580 lira 20 lik diş için verilir mi yoksa boşuna mı, zira yan dişim de çürümüş, 20 lik dişim yan dişi çürütmüş, ameliyattan sonra dolgu yapılması gerekecek.moralim bozuk çünkü 580+300+300(2 dolgu):1200 gibi bir bedel sadece dişe gidecek.
ne diyorsunuz kızlar
Maalesef sağlığını düşünüyorsan paraya kiyacaksin. Söyle düşün toplam 200 TL ye bütün işlerini hallettin ama başka bir hastalıga yakalandin.
A sınıf yerlerde olmaz diye bir kaide yok ama en azından kayıt işleri daha düzgün bişey olursa delilim olur.
Hijyen kurallarına da diğer sınıf yerlere göre daha fazla özen olur diye dusunuyorum

Bende bundan 6 ay önce 20 lik diş çektirdim. 450 yl verdim 20 lik diş normal diş çekimi gibi değil o Yüzden normal bi fiyat.

20 lik için verilir bsit değil özel bi oğerasyonla oluyo eşim de çektirdi 1 yılda anca geçti yeri hep ağrı yaptı sonuçta orayı açarak mı alıyolar neyse korkutmayayım
Sağlık için harcanan paraya acımam

20 lik için verilir bsit değil özel bi oğerasyonla oluyo eşim de çektirdi 1 yılda anca geçti yeri hep ağrı yaptı sonuçta orayı açarak mı alıyolar neyse korkutmayayım
Sağlık için harcanan paraya acımam
kızlar yani bu parayı vereceğime bakmayın aslında ben de garibanım, üç gün aynı kıyafeti giydiğim oldu.herşeyi hesaplarım ama sağlık.bir de kafa yormak istemiyorum

kızlar yani bu parayı vereceğime bakmayın aslında ben de garibanım, üç gün aynı kıyafeti giydiğim oldu.herşeyi hesaplarım ama sağlık.bir de kafa yormak istemiyorum
İşte sağlık olunca maddi durum önemli değil bizde o yüzden verilir diyoruz
Devleti kötülemek değil de babama damaklı diş yapıldı devlette ama adamın ağzından düşüyo kocaman şimdi bide özele para vercek çektiği acı cabası

Back