580 lira diş çektirmek için verilirmi?

hastane a sınıfı özel hastane.bölgenin en iyi hastanesi
Bölgenin en iyi hastanesine giderseniz bölgenin en yüksek parasını verirsiniz. Bundan daha doğal ne var ki?
Sonuçta her yerle aynı fiyatta bir hastane olsa normal hastanelerden bir farkı olmazdı. Onlar da zaten fiyatları bile bile sisiriyorlardir ki sadece durumu iyi insanlar gelsin, hastane ayağa düşmesin diye :) sonuçta herkes gidebilse bir özelliği kalmaz. Bazen insanlar bir mala verdikleri kadar o malın markasına da para verirler.
O yüzden bütün mesajlarınıza bakıp verin bence o parayı derim.
Elaleme ne bakıyorsunuz ki? Sonucta kimi insanlar 'onemli olan icindekini okumak' der korsan kitap alır, kimi 'emege saygı, hem ben kötü basım okuyamam' der orijinal kitap alır. Kimi bir çantaya 50 lira verse 'cok verdim' diye üzülür, kimi 'tasarim ve kaliteden vazgecemem' der beşyüz liralık alır. Kimi saçını 15 liralık kuafore kestirir kimi 'ama saçım tüm ifademi degistiriyor' der, aynı model kesime 150 lira verir.
Bence gidin çektirin,madem a sınıf :)
Ha ama içiniz gidecekse o paraya, koca şehirde başka hastane mi yok?artık hiçbir yerde Sünnetçi cekmiyor dişleri. Elbet diğer hastanede de dis doktoru çekecek. Arayın başka güzel birinde cektirin

Ya kızlar zengin değilim, herşeyi de hesaplarım ama konu sağlıksa en iyisi olsun isterim.görseniz kıyafet dahi almam.çok bohem bi hayatım yok
En iyisi olmucak ki sonuçta çekim bu hadi diş kalitesi olsa neyse de çekilen diş aynı diş o zaman devlete git. Ben de doğumdan sonra diş yaptırıcam, o vidalı adını unuttum Şimdi pahalı geldi büyük ihtimal porselen yaptırırım.

ne zaman yaptırdı?benim doktorum da yardımcı doçent bu arada

2 ay olmuştur. Bu adamı tavsiyeyle bulduk, kendi kliniği var. Eli çok çok hafif, kızkardeşimin 20liğini dikişsiz halletti. Hastayla iletişimi süper, egolu bir tip değil, paragöz değil biz çok beğendik.

Anladım. Benim hiç aklıma gelmedi açıkçası, güvendim çektirdim. Ama tereddütleriniz varsa güvendiğiniz yerde yaptırın madem.
kız kardeşimde de özelde çektirdik yıllar önce bugünün parası ile 800 lira vardı ve dudağı uyuşuk kaldı, hafif yamuldu.b vitamini ile düzeldi.onunki tam gömüktü.o halini bildiğimden korktum ben

Paragozlerden uzak dur ameliyatlik olmayan disi ameliyat dediler bana dikis bile yok agzimda 10 saniyede cekti disimi yani bos yere hem.600 lira verecektim hemde belki disime biseyler yapacakti yalandan
Senin yerinde olsam baska yere giderim
Bu arada dis muaynesi icin ücret ödemedim
Ne ilk gittigim yerde,ne de çektirdiğim yerde
Hatta eşimin doktoruna da gösterdim
O da para almadı
Para alinma sebebi sanirim hastaneye gittigin icin
Esimin doktoru da gerek yok bence cekmemize benimki de yamuk çıktı duruyor oyle demisti
Ama ben dilimi sürekli oraya götürüyordum tik olmustu dayanamadim ya cekelim bunu ne gerek var dedim
Esim cektirmemis zamaninda ve ön dislerini yamultmus 20 lik dis arkadan baskı yapinca
Esime dedim bana bak bana da boyle olursa seni mahvederim yürü doktora gidiyoruz
Gittim istiyorsan cekeyim dedi 200 tl dedi hemen hallettim kurtuldum aynı gün

Haha komedisin ya sesli güldüm.geçmiş olsun diş ağrısı çok beter. Ben de çok çektim bilirim.
kafamın çok değişik yerlerinde aynı piyano tuşları gibi yüksek tonda bir ağrı,kafamın her yeri...nasıl anlatılabilir.zonklama şeklinde başlıyor

Aynen aynen bende ona gitmiştim çekim için kadın çok sakin çok tatlı bir bayandı ki ben çok evhamlıyım dişte ama kanal tedavisi yapan doktor ise çok azarladı beni devlet hastanelerinde binbir çeşit doktor var

Yani daha uyguna gayet iyi özel klinikler var. Ben dişte devlete gitmiyorum asla. Ama bir diş çekimine de 500tl çok. Kaliteli bir doktora uygun fiyata da yaptırabilirsiniz.
ne biliyim kızlar yaa...çok mu müsrifim bilemedim ki.o parayı ben unutayım en iyisi

Ben bu kadar büyük paralara cektirmedim bilemem ama 20 yaş dişi riske atılmaz, işinin uzmani olmayana gitmeyin derim sadece.

Ben bu kadar büyük paralara cektirmedim bilemem ama 20 yaş dişi riske atılmaz, işinin uzmani olmayana gitmeyin derim sadece.
normal çekim olsa ve en önemlisi yandaki diş de çürümüş.kanala giderse benim için kötü olur.en çok o yan dişi düşündüğümden

Geçen yıl kızımın yirmilik diş çekimi için özel dişçi de 1500 TL ödedik alt için üst için 600tl dişçi in masaj koltuğunda vardı, bir de dünyaya seyahat ettiği video paylaşımları, milleti nasıl kazıkladığı bir de gözümüze sokuyordu görgüsüz ama diploma amerikadan

Değil, diş hekimi. İstersen bir muayene olun ameliyatlık mı dikişsiz olur mu baktırorsınız.
burada devlet diş hastanesine gttim daha önce bir doktora daha gittim.bu diş ameliyatla alınmalıymış.bilgi doğru.normal diş hekimi olmaz.bu ilçede çene cerrahı da yok kızlar.merkeze gidiyorum

Ameliyatla çekiliyor yirmilik dişler.bence normal

istanbul mu

Bazısı cidden kötü hem işinde hem de hastayla iletişimde.Ama bazısı da çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…