- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Bölgenin en iyi hastanesine giderseniz bölgenin en yüksek parasını verirsiniz. Bundan daha doğal ne var ki?hastane a sınıfı özel hastane.bölgenin en iyi hastanesi
En iyisi olmucak ki sonuçta çekim bu hadi diş kalitesi olsa neyse de çekilen diş aynı diş o zaman devlete git. Ben de doğumdan sonra diş yaptırıcam, o vidalı adını unuttum Şimdi pahalı geldi büyük ihtimal porselen yaptırırım.Ya kızlar zengin değilim, herşeyi de hesaplarım ama konu sağlıksa en iyisi olsun isterim.görseniz kıyafet dahi almam.çok bohem bi hayatım yok
ne zaman yaptırdı?benim doktorum da yardımcı doçent bu arada
kız kardeşimde de özelde çektirdik yıllar önce bugünün parası ile 800 lira vardı ve dudağı uyuşuk kaldı, hafif yamuldu.b vitamini ile düzeldi.onunki tam gömüktü.o halini bildiğimden korktum benAnladım. Benim hiç aklıma gelmedi açıkçası, güvendim çektirdim. Ama tereddütleriniz varsa güvendiğiniz yerde yaptırın madem.
Haha komedisin ya sesli güldüm.ağrımıyo yemek yerken bişi kaçsa o dişin arasına, beynimde senfoni çalıyo sanki, yarım saat sürüyor
çene cerrahı mıydı2 ay olmuştur. Bu adamı tavsiyeyle bulduk, kendi kliniği var. Eli çok çok hafif, kızkardeşimin 20liğini dikişsiz halletti. Hastayla iletişimi süper, egolu bir tip değil, paragöz değil biz çok beğendik.
kafamın çok değişik yerlerinde aynı piyano tuşları gibi yüksek tonda bir ağrı,kafamın her yeri...nasıl anlatılabilir.zonklama şeklinde başlıyorHaha komedisin ya sesli güldüm.geçmiş olsun diş ağrısı çok beter. Ben de çok çektim bilirim.
hastane a sınıfı özel hastane.bölgenin en iyi hastanesi
Aynen aynenVallahi a sınıfı filan anlamam gül gibi devletin ağız ve diş merkezi var.Bazı doktorları da çok iyi.Oraya gidip yaptırıyorum her şeyi.B sınıfı ama olsun.580 tl gibi benim için fazla olan bir miktarı ödeyecek maddi gücüm yok zira.
Senin var gibi duruyor.Git için rahat etmiş olur en azından.
ne biliyim kızlar yaa...çok mu müsrifim bilemedim ki.o parayı ben unutayım en iyisiYani daha uyguna gayet iyi özel klinikler var. Ben dişte devlete gitmiyorum asla. Ama bir diş çekimine de 500tl çok. Kaliteli bir doktora uygun fiyata da yaptırabilirsiniz.
normal çekim olsa ve en önemlisi yandaki diş de çürümüş.kanala giderse benim için kötü olur.en çok o yan dişi düşündüğümdenBen bu kadar büyük paralara cektirmedim bilemem ama 20 yaş dişi riske atılmaz, işinin uzmani olmayana gitmeyin derim sadece.
çene cerrahı mıydı
Bana yazma şansınız var mi çok makbule geçer gerçekten tamda böyle bir tavsiyeye ihtiyacım vardi :)Çok bence. Kardeşim çok çok iyi bir doktora 300e yaptırdı hem de Ankara'da. Yakınsanız özelden yazayım.
burada devlet diş hastanesine gttim daha önce bir doktora daha gittim.bu diş ameliyatla alınmalıymış.bilgi doğru.normal diş hekimi olmaz.bu ilçede çene cerrahı da yok kızlar.merkeze gidiyorumDeğil, diş hekimi. İstersen bir muayene olun ameliyatlık mı dikişsiz olur mu baktırorsınız.
Ameliyatla çekiliyor yirmilik dişler.bence normalKızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
580 lira 20 lik diş için verilir mi yoksa boşuna mı, zira yan dişim de çürümüş, 20 lik dişim yan dişi çürütmüş, ameliyattan sonra dolgu yapılması gerekecek.moralim bozuk çünkü 580+300+300(2 dolgu):1200 gibi bir bedel sadece dişe gidecek.
ne diyorsunuz kızlar
istanbul muGeçen yıl kızımın yirmilik diş çekimi için özel dişçi de 1500 TL ödedik alt için üst için 600tl dişçi in masaj koltuğunda vardı, bir de dünyaya seyahat ettiği video paylaşımları, milleti nasıl kazıkladığı bir de gözümüze sokuyordu görgüsüz ama diploma amerikadan
Bazısı cidden kötü hem işinde hem de hastayla iletişimde.Ama bazısı da çok iyi.Aynen aynenbende ona gitmiştim çekim için kadın çok sakin çok tatlı bir bayandı ki ben çok evhamlıyım dişte ama kanal tedavisi yapan doktor ise çok azarladı beni devlet hastanelerinde binbir çeşit doktor var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?