580 lira diş çektirmek için verilirmi?

Diş için herşey değer ve daha kötüye gitmeden yapsan iyi olur 2 dişini zamanında çektirmediği için 2 milyar para ödeyen arkadaşım var yinede tanıdık bi diş doktoru bulabilirsen daha iyi olur bence

Maalesef sağlığını düşünüyorsan paraya kiyacaksin. Söyle düşün toplam 200 TL ye bütün işlerini hallettin ama başka bir hastalıga yakalandin.
A sınıf yerlerde olmaz diye bir kaide yok ama en azından kayıt işleri daha düzgün bişey olursa delilim olur.
Hijyen kurallarına da diğer sınıf yerlere göre daha fazla özen olur diye dusunuyorum

Bende bundan 6 ay önce 20 lik diş çektirdim. 450 yl verdim 20 lik diş normal diş çekimi gibi değil o Yüzden normal bi fiyat.

20 lik için verilir bsit değil özel bi oğerasyonla oluyo eşim de çektirdi 1 yılda anca geçti yeri hep ağrı yaptı sonuçta orayı açarak mı alıyolar neyse korkutmayayım
Sağlık için harcanan paraya acımam

kızlar yani bu parayı vereceğime bakmayın aslında ben de garibanım, üç gün aynı kıyafeti giydiğim oldu.herşeyi hesaplarım ama sağlık.bir de kafa yormak istemiyorum

kızlar yani bu parayı vereceğime bakmayın aslında ben de garibanım, üç gün aynı kıyafeti giydiğim oldu.herşeyi hesaplarım ama sağlık.bir de kafa yormak istemiyorum
İşte sağlık olunca maddi durum önemli değil bizde o yüzden verilir diyoruz
Devleti kötülemek değil de babama damaklı diş yapıldı devlette ama adamın ağzından düşüyo kocaman şimdi bide özele para vercek çektiği acı cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…