- 17 Ağustos 2011
- 23.079
- 145.785
- 798
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
Bölgenin en iyi hastanesine giderseniz bölgenin en yüksek parasını verirsiniz. Bundan daha doğal ne var ki?hastane a sınıfı özel hastane.bölgenin en iyi hastanesi
Sonuçta her yerle aynı fiyatta bir hastane olsa normal hastanelerden bir farkı olmazdı. Onlar da zaten fiyatları bile bile sisiriyorlardir ki sadece durumu iyi insanlar gelsin, hastane ayağa düşmesin diye :) sonuçta herkes gidebilse bir özelliği kalmaz. Bazen insanlar bir mala verdikleri kadar o malın markasına da para verirler.
O yüzden bütün mesajlarınıza bakıp verin bence o parayı derim.
Elaleme ne bakıyorsunuz ki? Sonucta kimi insanlar 'onemli olan icindekini okumak' der korsan kitap alır, kimi 'emege saygı, hem ben kötü basım okuyamam' der orijinal kitap alır. Kimi bir çantaya 50 lira verse 'cok verdim' diye üzülür, kimi 'tasarim ve kaliteden vazgecemem' der beşyüz liralık alır. Kimi saçını 15 liralık kuafore kestirir kimi 'ama saçım tüm ifademi degistiriyor' der, aynı model kesime 150 lira verir.
Bence gidin çektirin,madem a sınıf :)
Ha ama içiniz gidecekse o paraya, koca şehirde başka hastane mi yok?artık hiçbir yerde Sünnetçi cekmiyor dişleri. Elbet diğer hastanede de dis doktoru çekecek. Arayın başka güzel birinde cektirin