580 lira diş çektirmek için verilirmi?

Ben vermem mis gibi devlet diş hastaneleri var herşeyi yapıyorlar ama bazıları özelden hariç hiç bir hastaneye gitmeyi sevmiyor ben o kadar zengin degilim
burda diş hastanesinde çene cerrahı yok devlet hastanelerinde malzeme sıkıntısına var özelde diş şişmem esi için soğutulmuş jel verdiler yanak şişmemesi ve ağrımaması için bunu derhal uygulamak lazım devlet bunu uygulayın dahi demiyor yaşarsan şanslısın, kızım

prof muydu?demek normal kızlar.çevremde öle deyince arkadaşlar bir tereddüt ettim.
Prof değil ama Ankara'da ünlü bir diş hekimi.Araştırmadan gitme kesinlikle.Bir de bu diş olayında profluk vs pek önemli değil.Annemin implantlarını Prof yaptı ama annem hiç memnun değil.Sen iyice araştırıp iyi bir çene cerrahı bulduysan paraya acıma derim.

Ben sirekli diş hastenesine gidiyorum hiç sorun yaşamadım zaten özele gidecek paramda yok Allahtan drum iyi

kızlar hastane süper, en iyi doktorlarl çalışıyor.ben hastaneye güveniyorum

Ben sirekli diş hastenesine gidiyorum hiç sorun yaşamadım zaten özele gidecek paramda yok Allahtan drum iyi
burada sorun yanlış anlaşılmasın biri iyi diğeri kötü demiyoruz.Devlet hastanelerimiz iyi, ben oğlumun dolgularını devlette yaptırdım, çok da iyi.ama benim bekleyecek durumum yok şu an.sorun bu.

Bence normal canım annem daha yeni bir ay olmadı 500 küsür tutmuştur muayeneyle birlikte falan gayet normal hayat çok pahalılaştı artık. özellikle 20 lik diş çekimi için değer çok önemli bir ameliyat heryer de çektirme güvendiğin dr a çektir

ben ılk 20lık dısımı dıs hastanesınde cektırdım
cene cerrahı ust 20 lık dısımı cekmeden once sordu bır hastalıgınız var mı dıye
cok agır sınuzıt hastasıyım kıstlerım var ust dıs cekeceksınız malum maksıler sınusler var bır sıkıntı olmaz degıl mı dedım
ahahhaha ne alaka ya sınuzıtle dısın dedı !

dısımı cektı dısım ıyılesmek bılmedı bı turlu cekılen bosluk ıltıhaplandı 1 hafta su bıle ıcemedım yuzum sıstı morardı
gıttım yanına ıyılesmedı daha kotuyum dedım
kesın yemek artıgı kacmıstır oynamıssındır pıhtıyı bozmussundur ondandır dedı
yahu dedım su bıle ıcemıyorum ne yemek artıgı dılımı oynatamıyorum nıye cekılen yerle oynayayım dedım cıktım ozel muayenesı olan cene cerrahı arkadasım var ona gıttım
parca mı kaldı acaba dıye ultrasonla baktı
bakarken sende sınuzıt mı var ? dedı
evet dedım var baya agır ustelık nerden anladın dedım
cevırdı ekranı gosterdı bak suraya sınuz kanalın delınmıs ordan yol bulmus sınuzıtın akıyor o beyaz sey olveolıt ıltıhabı degıl bıldıgın sınuzıt dedı

1 hafta antıbıyotık ıgneler 1 hafta duzenlı gunluk pansuman ıle ıyılestı orası

dıyecegım o kı dıs cekımıne para mı verıcem dıye devlet dıs hastanesıne gıttım basıma gelen bu

gıttım cene ceraahı arkadasıma tanesı 500 den 20 lıklerımı cektırdım mıs gıbı ustelık bunlar gomuluydu amelıyatla alındı yanı cok rahat atlattım

diş cok onemlı yanlıs cekım yuzunden ölenler var saglıkla alakalı seyde cocugumun rızkınımı dagıtıyorum dıye dusunmeyın o rızık hepınızın rızkı

gecmıs olsun

kızlar hastane süper, en iyi doktorlarl çalışıyor.ben hastaneye güveniyorum
Bir de benimki kolay alındı hemen bitti falan diyenlerle senin dişin bir değil anladığım kadarıyla.Çünkü ameliyat gibi olacak yazmıştın galiba.Yani bazı 20 yaş dişleri kolayca alınırken bazıları zorlu oluyor.Her 20 yaş dişi aynı değil.

Aynı şekilde düşünüyorum.Devletteki doktorlar da iyi ama biraz şansa kalıyor iş.Riske edilecek bir şey değil.

sinüs kanalın delinmiş haa.implantta aynı riski duymuştum ama yirmilikte hiç duymadım.büyük geçmişler olsun

burada devlet diş hastanesine gttim daha önce bir doktora daha gittim.bu diş ameliyatla alınmalıymış.bilgi doğru.normal diş hekimi olmaz.bu ilçede çene cerrahı da yok kızlar.merkeze gidiyorum

Kesin ameliyatlıksa 500 kötü değil bence. Düz çekimi 200e yapıyorlar, ameliyata 500olabilir pekala. Bana çok da kötü gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…