50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

Allah'a versinler hesaplarını. Ben bu dunyada hesap sormaya çalışsam da o cehaletin cesaretiyle beni yerle bir ederler.

iyi ki de çoluk çocuk olmadan bu işi bitiriyorsunuz. Bu adam size şiddet de uygulardı bence çünkü zaten ailecek psikolojik şiddet uyguluyorlarmış

Anladım ki ana kuzusu erkekler böyle bende 10 ay KV gorumce ile birlikte kaldım balayi sonrası berbatti 2 günde bir agliyordum kocam çok değişti sanki o sevdiğim adamla değilde başka bi afamla evlenmisim zorla evlenmisim gibiydi ama hep kaynana rolü Allah bizi korusun kaynanalardan kesiminde babası vefat etmiş küçük yaşta evin tek oğlu kaynanamada hep oğlum oğlum şimdi bunları yazarken bile çok kötü oldum senide çok iyi anlıyorum bende bi gün kavga ettik babamın evine giyim dayanamafim anlattım onlara herşeyi sonra babam işyerine gitti konuştukivirmis tabi aaradı geldi aldı.ben birazda ayrı eve cikican diye sabır ettim çok sukur evine çıktım 10 ay sonra.kariscak olan yine karışıyor ama ben bildiğimi okuyorum hem hamileyim ondan yararlaniyirjm estiriyorum simdi. Tabi kaynana karışınca kocam değişiyor tarsiyoruz konuşuyoruz kendi haline birkaiyorum. Biri demiş ya Kaynanalar olmasaydı aşkın gözü kor olurdu.aynen öyle bende nasip olursa kaynana olucam ama karışmamak lazım kimsenin işine.nryse dicem o ki ailenin ne diyor bu duruma baban yada abin eşini çekip bir konuşsunlar bence nedir bu rahatlik.

hepsi son derece pasif. iki timsah gözyaşına o tarafa döndüler yine.Benim hayatım değil onları ilgilendiren,kendi şeref namusları,elalem bi şey demesin evlilik yıkılmasın vs..

[="KardelenDilek, post: 42248684, member: 695434"]hepsi son derece pasif. iki timsah gözyaşına o tarafa döndüler yine.Benim hayatım değil onları ilgilendiren,kendi şeref namusları,elalem bi şey demesin evlilik yıkılmasın vs..[/QUOTE]

Seref namuslariysa konuşmaları lazım adam güle güle demiş resmen o tarafa dönüp ne diyorlar gelin alın mi

Seref namuslariysa konuşmaları lazım adam güle güle demiş resmen o tarafa dönüp ne diyorlar gelin alın mi[/QUOTE]
dün geldi özür diledi geçmişe sünger çekelim dedi.Ay ben gülerim. Midem almıyo

Seref namuslariysa konuşmaları lazım adam güle güle demiş resmen o tarafa dönüp ne diyorlar gelin alın mi
dün geldi özür diledi geçmişe sünger çekelim dedi.Ay ben gülerim. Midem almıyo[/QUOTE]

Buda bi guzellik demektir eşini seviyorsan gerçi insan bu yaşadıklarıyla sevgisini de sorguluyor ama neticede öncesine baktım hep bu böyle değil ana faktörü dedim sabır dedim.bence ayagina gelip ozur dilediyse şartlarını köy sende ben mutlu olmak için evlendim benimde hevesim ayrı bir düzenin var bak abin yanında annenin senin annen benim annem de benide biraz anlamani istiyorum ayrı bi duzenim yuvam var seninle birlikte mutlu olmak için evlendim de bu şekilde konuşmalar yap bence madem ayağınageldi kocani sseviyorsan ana faktörü için geçmişe sünger çek tabi ama şartlarında güzel dille şöyle

dün geldi özür diledi geçmişe sünger çekelim dedi.Ay ben gülerim. Midem almıyo

Buda bi guzellik demektir eşini seviyorsan gerçi insan bu yaşadıklarıyla sevgisini de sorguluyor ama neticede öncesine baktım hep bu böyle değil ana faktörü dedim sabır dedim.bence ayagina gelip ozur dilediyse şartlarını köy sende ben mutlu olmak için evlendim benimde hevesim ayrı bir düzenin var bak abin yanında annenin senin annen benim annem de benide biraz anlamani istiyorum ayrı bi duzenim yuvam var seninle birlikte mutlu olmak için evlendim de bu şekilde konuşmalar yap bence madem ayağınageldi kocani sseviyorsan ana faktörü için geçmişe sünger çek tabi ama şartlarında güzel dille şöyle[/QUOTE]
İnsanlardan mutluluk dilenmekten hoşlanmıyorum.Mutlu eder ya da etmez bu kadar kesin bi ayrım var

İnsanlardan mutluluk dilenmekten hoşlanmıyorum.Mutlu eder ya da etmez bu kadar kesin bi ayrım var[/QUOTE]

Karar senin tabi ailende yaninda durmuyor iyiddüşün bence sevgini yokla evlenmeden önceki sevgini evlilik sonrası ana faktörü çok büyük çünkü bide benim gibi aynı evde yaşayanlar Allah kimsenin yuvasını bozmasin

İnsanlardan mutluluk dilenmekten hoşlanmıyorum.Mutlu eder ya da etmez bu kadar kesin bi ayrım var

Karar senin tabi ailende yaninda durmuyor iyiddüşün bence sevgini yokla evlenmeden önceki sevgini evlilik sonrası ana faktörü çok büyük çünkü bide benim gibi aynı evde yaşayanlar Allah kimsenin yuvasını bozmasin[/QUOTE]
benim kendi sevgimden yana hiç sorunum olmadı,karşı taraftan göremedigim için işler buraya vardı. Yoklamam gereken şey onun ne kadar sevgisi olduguydu ve uzunca düşününce adam yerine bile konmadıgımı farkettim bu ilişkide

[QUOTEardelenDilek, post: 42249932, member: 695434"]Karar senin tabi ailende yaninda durmuyor iyiddüşün bence sevgini yokla evlenmeden önceki sevgini evlilik sonrası ana faktörü çok büyük çünkü bide benim gibi aynı evde yaşayanlar Allah kimsenin yuvasını bozmasin[/QUOTE]
benim kendi sevgimden yana hiç sorunum olmadı,karşı taraftan göremedigim için işler buraya vardı. Yoklamam gereken şey onun ne kadar sevgisi olduguydu ve uzunca düşününce adam yerine bile konmadıgımı farkettim bu ilişkide[/QUOTE]

Seni cok iyi anlıyorum asagi yukarı aynı duyguları yasamasiz eşimin etmediği hakaret kalmadı tabi yeri geldi bende ettim yüzüne neler neler dedim sen şuan sağlıklı düşünemiyorsum bence istersen biraz daha zamana birak ezilmişlik asagilanmislik lanet bile ettim evlendiğini güne onu tanıdığım güne ama sonra düşündüm biz evlilik öncesi böyledegldik kocami ve kaynanami inceedim hep kaynana faktoruydu eeşim anneme sor annem dediuse olur ben neyim dedim maalesef evlilik kolay değil diyorlardı ama boyleymis boşanmayı bile düşündüm anlar oldu sonra dedim daha iyisi mi çıkacak ya hepten kötü olursa o yüzden zamana birakmani öneririmaanlıyorumseninde dduyguların yıprandı çok fazla kirildin evlenmeden önceyi ve şimdi neler yapabilirsinbunu dudüşün derim Allah yardımcı olsun ins

benim kendi sevgimden yana hiç sorunum olmadı,karşı taraftan göremedigim için işler buraya vardı. Yoklamam gereken şey onun ne kadar sevgisi olduguydu ve uzunca düşününce adam yerine bile konmadıgımı farkettim bu ilişkide[/QUOTE]

Seni cok iyi anlıyorum asagi yukarı aynı duyguları yasamasiz eşimin etmediği hakaret kalmadı tabi yeri geldi bende ettim yüzüne neler neler dedim sen şuan sağlıklı düşünemiyorsum bence istersen biraz daha zamana birak ezilmişlik asagilanmislik lanet bile ettim evlendiğini güne onu tanıdığım güne ama sonra düşündüm biz evlilik öncesi böyledegldik kocami ve kaynanami inceedim hep kaynana faktoruydu eeşim anneme sor annem dediuse olur ben neyim dedim maalesef evlilik kolay değil diyorlardı ama boyleymis boşanmayı bile düşündüm anlar oldu sonra dedim daha iyisi mi çıkacak ya hepten kötü olursa o yüzden zamana birakmani öneririmaanlıyorumseninde dduyguların yıprandı çok fazla kirildin evlenmeden önceyi ve şimdi neler yapabilirsinbunu dudüşün derim Allah yardımcı olsun ins[/QUOTE]
Allah razı olsun canım. Rabiim her zaman hayırlıyı kaderimiz etsin.

Allah'a versinler hesaplarını. Ben bu dunyada hesap sormaya çalışsam da o cehaletin cesaretiyle beni yerle bir ederler.

oyle cunku onla tartismaya kalksam esimle aram bozulur annesine cok duskun daha dogrusu aile kuzusu onlar bisey dedim mi tamam akan sular duruyo en son geldiginde 20 gun kadardurdu bi hastalik mevzusu yuzunden 20 gun icinde esimle bosanma derecesine geldik ki o zaman daha 1 aylik evliydik simdide 10 gundur burda yakinda yine birbirimize gireriz gecen girdik yine hakli oldugum halde ben duzelttim ama bidaha olursa bende hic bisey yapmicam inceldigi yerden kopsun eger beni deilde onlari onde goruyosa benide daha kucucuk cocugunud kaybeder onlarla mutlu mesut yasar..

bi insan yedisinde neyse yetmişinde de odur derler. Görmüşler yaşamışlar ki demişler bunu

bi insan yedisinde neyse yetmişinde de odur derler. Görmüşler yaşamışlar ki demişler bunu

yuva yikmak o kadar hoslarina gidiyorki gecen icerdeykwn kavgamizi duydu sahsen orda bi dakika durmaz giderdim benim yuzumden oldu diye nerde onda o fikir guldu yedi oturdu yine insanda fikir olmadiktan sonra isterde 100 yasinda olsun farketmez.. biz son raddeye gelmeden bitmez bu is ben aserdigimde cok bulantim oldu 3 ay annemgilde kaldik bi kere olsun kavga etmedik hic dusunmuyo bunlar orda 3 ay kaldi bu kadin bunlarda 10 gun kaldi niye bi kere kavga etmedilerde ben 10 gun kaldim hemen kavga ettiler bende mi bi sorun var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…