50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

Derim :) iş takıya varıncaya kadarr.... Neler yaşıyo boşanmaya çalışan bi kadın..
Sevmek keşke yetse yuva kurmak için canım bak ben nişan attım geçen yıl boru değil 12 yıl beraberdik ama olmayınca zorlamamak lazım fazla. Sen kurtulacağına sevinmelisin. Ve ilerideki evliliğinde taviz vermezsin, aynı hataları yapmazsın inşallah :)

Ben taviz vermekten yana değilim. Babam.Sanki düşmanımmış gibi davranıyo

abovv neden ayrıldınız aile falan mı karşı çıktı.12yıl ya.bizim de 6 yıl oldu bazı sorunlarımız var.ben de korkuyorum artık

abovv neden ayrıldınız aile falan mı karşı çıktı.12yıl ya.bizim de 6 yıl oldu bazı sorunlarımız var.ben de korkuyorum artık
Yok canım, ailem gönülsüzdü ama beni kırmadılar. Ben evlenirsek boşanacağımızı resmen gördüm, ailesini evimden kovana kadar rahat etmeyecektim saçma sapan insanlardı... Aşk bitmişti canım çok erken başlayınca 12 yıl bıktırıyor.

hayırlısı olsun gerçekten.biyerden sonra bıkıyo insan.

Çok üzüldüm senin adına ama kocan ciddi sorunlu biri sana vakit ayırmıyor arkadaşlarıyla balığa gidiyor..
Yanlış giden çok şey varmış gerçekten ''Allah var sevmiştim demedi'' diyorsun ama kocam beni seviyordu diyorsun tezat çok buralarda...
İlgilenmekten sıkılmak sevgisizliktir..
Neyse Allah daha iyileriyle karşılaştrsın seni demek ki baştan uyumlu değilmişsin bu kişiyle...

Bence böyle sorunlu tipleri mümkün olduğunca yatılı olarak evinize sokmayın. Hele de lohusalık gibi bir dönemde. O dönem çok hassas olacaksınız. Bir yandan bebekle uğraşmak. Bir yandan böyle tiplerle uğraşmak çok zor olacaktır. Abuk sabuk laflar edip asabınızı bozacaktır kesin. Başka çözümler arayın derim ben.

geri kafalılık cehalet zorbalık vsvs. Her yerimiz gardiyan dolmuş hayatta.

Ne güzel üniversite mezunusunuz. Şimdilik orta bir iş bulup ileride KPSS'ye girip devlet memuru olabilirsiniz. Babanızı da Allah bildiği gibi yapsın. Normalde eşinize şans vermenizden yana değildim çünkü değişeceğini düşünmüyorum ama iş bulana kadar buna mecbur olacaksınız gibi. Ama dönerseniz de mutlaka iş bulun ve asla ve asla çocuk yapmayın gerçekten düzeldiğini görene kadar.

Son düzenleme:
Ūniversite mezunu ve akIllI birine benziyosunuz bu kadar cahil insani nerden buldunuz ve kendinize yakıstirdiniz...bazı kızlarin kriterleri oldukca dūşūk fabrika kızı mantıgiyla evlilik yaparlarsa olaylarin boyle sonuclanması kacınılmaz...aileler arasindaki kūltur farki ve bireyler arasindaki egitim dūzeyi farkì cok onemlidir ve göz ardı edilmemesi gereken kriterlerden biri olmali..

işte son cümlene içtenlikle katıldım. Kocayı zaten biliyoduk da,babadan yana da emin olduk bu günlerde .Çok şükür.
Gerçekten cok zor. Kime guveneceksın ki. Başına bı iş gelse. Arkamda sağlam baba yok kı derdıme care bulsun. O yuzden hep güçlü bir erkekle evlenmek istiyorum. Senınde hakkında hayırlısı neyse o olsun

başlığı açtıgımda daha çok yeniydi ve iyi düşünmek istiyodum.25 gün geçti şimdi diyorum ki beni sevmemiş bende de güven kalmadı sevgim de azaldı. zamanın bana getirisi bunları düşünüp anlamam oldu

üniversite okudum da noldu gün görmemiş bi insan ettiler beni hayatımda her şeyime müdahale baskı ederek. insan içine çıksam rahat edemez oldum. okumam hiç bi işe yaramadı böyle cahil zihniyetli bi babam oldugu için,zaten okumamı da istememişti o. annem sayesinde okudum

Nişanlıyken bunları bana bu şekilde yansıtmadılar hiç bi zaman. kavun degil ki koklayıp anlıyım ben evlendikten sonra bana takınacagı tavrı. Nişanlıyken gayet iyiydi her şey

canim ben annesine dair en ufak bisey diyemem kocama gecen annwsine bi saka yaptim diye sen benim anneme nasil saka yaparsin alindi diye ortaligi yikti onjn yaninda annesine en ufak agzimi acmam

canim ben onun annesine saka dahi yapamiyorum birak kotulemdyi gecen bi saka yaptim diye kavga etti
benimle odaicerde dinledi cani nasil rahat ediyosa yedi icti gülerek oturdu rahat rahat
vicdani cok rahat masAllah adi anne iste

Başka cçözüm derken annem uzaktamecbur o bakacak tek duam iinş çabuk ayaklanirim .akşam esimde sinirimi bozdu yine köydeki evi yapacam diyip duruyor köydeki evi yapacak anasinidq alacak kardeşi evli ablası 2 gündebir kkaynanamada ben kafayı yicem .geçenlerde yine demişti ben senin annemle yapamam dedin önceden yaparım diyordum ama yapamam senin annen çok bilmiş herşeye muhalefet benim aklım fkrjm yok mu dedim neymiş eskiler herşeyi bilirmiş on ayak olurmuş falan ben istemiyorum anani alıp gidersin ben oglumla burda kalirim dedim.akşamda ben gidicem sen gelmicen mi yanı mecbur gellecen diyo gelmicen dedim öyle tartıştık yine of of zor muş hakkaten bi evlenen pişman vide evlenmeyen diyolarya öyle olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…