- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 34
-
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Derim :) iş takıya varıncaya kadarr.... Neler yaşıyo boşanmaya çalışan bi kadın..Takılarını ve ziynet eşyalarını avukatın söke söke alır ama düğün cd'sinin sende bi kopyası olmalı kanıt için sonra liste yap, avukata de ki yarısını bile vermemişler bana.
Sevmek keşke yetse yuva kurmak için canım bak ben nişan attım geçen yıl boru değil 12 yıl beraberdik ama olmayınca zorlamamak lazım fazla. Sen kurtulacağına sevinmelisin. Ve ilerideki evliliğinde taviz vermezsin, aynı hataları yapmazsın inşallah :)Derim :) iş takıya varıncaya kadarr.... Neler yaşıyo boşanmaya çalışan bi kadın..
Ben taviz vermekten yana değilim. Babam.Sanki düşmanımmış gibi davranıyoSevmek keşke yetse yuva kurmak için canım bak ben nişan attım geçen yıl boru değil 12 yıl beraberdik ama olmayınca zorlamamak lazım fazla. Sen kurtulacağına sevinmelisin. Ve ilerideki evliliğinde taviz vermezsin, aynı hataları yapmazsın inşallah :)
abovv neden ayrıldınız aile falan mı karşı çıktı.12yıl ya.bizim de 6 yıl oldu bazı sorunlarımız var.ben de korkuyorum artıkSevmek keşke yetse yuva kurmak için canım bak ben nişan attım geçen yıl boru değil 12 yıl beraberdik ama olmayınca zorlamamak lazım fazla. Sen kurtulacağına sevinmelisin. Ve ilerideki evliliğinde taviz vermezsin, aynı hataları yapmazsın inşallah :)
Yok canım, ailem gönülsüzdü ama beni kırmadılar. Ben evlenirsek boşanacağımızı resmen gördüm, ailesini evimden kovana kadar rahat etmeyecektim saçma sapan insanlardı... Aşk bitmişti canım çok erken başlayınca 12 yıl bıktırıyor.abovv neden ayrıldınız aile falan mı karşı çıktı.12yıl ya.bizim de 6 yıl oldu bazı sorunlarımız var.ben de korkuyorum artık
hayırlısı olsun gerçekten.biyerden sonra bıkıyo insan.Yok canım, ailem gönülsüzdü ama beni kırmadılar. Ben evlenirsek boşanacağımızı resmen gördüm, ailesini evimden kovana kadar rahat etmeyecektim saçma sapan insanlardı... Aşk bitmişti canım çok erken başlayınca 12 yıl bıktırıyor.
Yatak kölesi bile olamaz bu baksana hic yalniz degiler aklin varsa boşangelini çok güzel açıklamışsınız :)
Maalesef ayni şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı ben artıkana ooğul işlerine katılmıyorum kesinlikle annesini kocana kötüleme salaklikbediyordum yine arada söylüyorum kişiler ama empati yaparak çokhasar vermeden sende sakin annesini kkötüleme karışma işlerine başında olması kötü eşim birgn ben hastayım adetliyim belim kopuyo annesi de ablasindan geldi kapıyı actm yattım neymiş efendim annesi gelmiş ben neden kalmamisim dedim ben saygısı z bi insanmiyum belim kopuyo hastayım kaç gün benimle konuşmadı beni anlaması gerekirken daha neler neler şimdide doğum sonrası gelecek bize bebegime bakacak maalsef ilk çocuğum ve korkuyorum inş hemen ayaklanirsam yıkmayı falan öğrenirkenpostalamak oistiyorum ama Allah dusurmesinve eminjnki gelince bilmislik yapacak ve ben yine esinle tartiscam bunun korkusuda var şimdiden Rabbin yardımcımız olsun inş cumlemizinde bizimde
geri kafalılık cehalet zorbalık vsvs. Her yerimiz gardiyan dolmuş hayatta.
Gerçekten cok zor. Kime guveneceksın ki. Başına bı iş gelse. Arkamda sağlam baba yok kı derdıme care bulsun. O yuzden hep güçlü bir erkekle evlenmek istiyorum. Senınde hakkında hayırlısı neyse o olsunişte son cümlene içtenlikle katıldım. Kocayı zaten biliyoduk da,babadan yana da emin olduk bu günlerde .Çok şükür.
başlığı açtıgımda daha çok yeniydi ve iyi düşünmek istiyodum.25 gün geçti şimdi diyorum ki beni sevmemiş bende de güven kalmadı sevgim de azaldı. zamanın bana getirisi bunları düşünüp anlamam olduÇok üzüldüm senin adına ama kocan ciddi sorunlu biri sana vakit ayırmıyor arkadaşlarıyla balığa gidiyor..
Yanlış giden çok şey varmış gerçekten ''Allah var sevmiştim demedi'' diyorsun ama kocam beni seviyordu diyorsun tezat çok buralarda...
İlgilenmekten sıkılmak sevgisizliktir..
Neyse Allah daha iyileriyle karşılaştrsın seni demek ki baştan uyumlu değilmişsin bu kişiyle...
üniversite okudum da noldu gün görmemiş bi insan ettiler beni hayatımda her şeyime müdahale baskı ederek. insan içine çıksam rahat edemez oldum. okumam hiç bi işe yaramadı böyle cahil zihniyetli bi babam oldugu için,zaten okumamı da istememişti o. annem sayesinde okudumNe güzel üniversite mezunusunuz. Şimdilik orta bir iş bulup ileride KPSS'ye girip devlet memuru olabilirsiniz. Babanızı da Allah bildiği gibi yapsın.Normalde eşinize şans vermenizden yana değildim çünkü değişeceğini düşünmüyorum ama iş bulana kadar buna mecbur olacaksınız gibi. Ama dönerseniz de mutlaka iş bulun ve asla ve asla çocuk yapmayın gerçekten düzeldiğini görene kadar.
Nişanlıyken bunları bana bu şekilde yansıtmadılar hiç bi zaman. kavun degil ki koklayıp anlıyım ben evlendikten sonra bana takınacagı tavrı. Nişanlıyken gayet iyiydi her şeyŪniversite mezunu ve akIllI birine benziyosunuz bu kadar cahil insani nerden buldunuz ve kendinize yakıstirdiniz...bazı kızlarin kriterleri oldukca dūşūk fabrika kızı mantıgiyla evlilik yaparlarsa olaylarin boyle sonuclanması kacınılmaz...aileler arasindaki kūltur farki ve bireyler arasindaki egitim dūzeyi farkì cok onemlidir ve göz ardı edilmemesi gereken kriterlerden biri olmali..
Maalesef ayni şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı ben artıkana ooğul işlerine katılmıyorum kesinlikle annesini kocana kötüleme salaklikbediyordum yine arada söylüyorum kişiler ama empati yaparak çokhasar vermeden sende sakin annesini kkötüleme karışma işlerine başında olması kötü eşim birgn ben hastayım adetliyim belim kopuyo annesi de ablasindan geldi kapıyı actm yattım neymiş efendim annesi gelmiş ben neden kalmamisim dedim ben saygısı z bi insanmiyum belim kopuyo hastayım kaç gün benimle konuşmadı beni anlaması gerekirken daha neler neler şimdide doğum sonrası gelecek bize bebegime bakacak maalsef ilk çocuğum ve korkuyorum inş hemen ayaklanirsam yıkmayı falan öğrenirkenpostalamak oistiyorum ama Allah dusurmesinve eminjnki gelince bilmislik yapacak ve ben yine esinle tartiscam bunun korkusuda var şimdiden Rabbin yardımcımız olsun inş cumlemizinde bizimde
Bence böyle sorunlu tipleri mümkün olduğunca yatılı olarak evinize sokmayın. Hele de lohusalık gibi bir dönemde. O dönem çok hassas olacaksınız. Bir yandan bebekle uğraşmak. Bir yandan böyle tiplerle uğraşmak çok zor olacaktır. Abuk sabuk laflar edip asabınızı bozacaktır kesin. Başka çözümler arayın derim ben.