50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

Hepsi hödük anam

Un
HAynen canım hoşlarına gidiyor
anlamıyorum neden evlendiriyorlar
acaba ama kendi kizida var öyle dua
ettim ki Allah bana ne yasattilarsa
kendi kızlarına da yasatsin dedim.bir
gün kavga ettik esimle öyle doldum
ki kaynanama patladim dedim anne böyle böyleevlebdigimizden beri ttartışıp duruyoruz önceden böyle değildi neden böyle anlıyorum dedim ne demesini beklersiniz o zaman niye çocuk yaptınız dedi maden anlasamiyoraunuz dedim bende oğlun istedi ille çocuğu olsun diye ben istemiyordum dedim ama kaynana degii l mi işte çocuk olmasa daha da ugrasacakti hoş yine eksik kalmadı ağrılarınoluyo alla alla nneymiş bu ağrılar olmaması lazimmis bende dedim anne numara yapmıyorum agrim var herkesin hamileliği birddeğil dedim austu sınır etti beni

şans her insana verilir. fakat bu olay o kadar büyümüş ve sizi aşmış. şöyle düşün sen bütün aileye şans verecek kadar sabırlımısın. dönme pişman olursun. daha da çok zülüm görürsün. nasıl olsa döndü olur. sorun sadece ikinizin arasında olsa da kalsa evet bir dene derim. fakat bu sorun aşmış seni. hazır yola da çıkmışken bitirmende fayda olduğunu düşünüyorum.

sürekli kv ile oturmak zorunda kalmanız başlı başına yanlış ama burda kvnin size yaptıklarından çektiklerinizden ziyade eşinizin de size çok değer vermediği apaçık ortada sizi koruyup kollama ve ailesine net bir şekilde biz kendi evimizde yaşayacağız deme cesaretini bile gösterememiş, hiç kendinizi üzmeyin eşiniz size gerçek yüzünü göstermiş kimse kimsenin kölesi değil çoluk çocukta yokken ortada bitirin

bitir ama nasıl yaşıcam bu saatten sonra babam destek vermicek ben de iş arıyorum yok yok

o zaman eşinize resti çekeceksiniz ya ailen ya ben bu şekilde seni doldurmalarıyla mutlu olamayız ben ayrılmak istiyorum diceksin böylece anlarsın seni gerçekten sevip sevmediğini

nliyorum canim

seni cok iyi anlıyorum canim benim kaynanamda hayatimin en güzel 4 donemini mahvetti once ev borclari vardi beni isterken onceden oglum oduyordu ama artik biz odeyecez biz bitirecez evlenince o dediler nisanliyken esimi yelleyip ustume saldilar dakka basi kredinin birini biz odeyecez diyip durdu en sonunda kavga ettik nisanliligimi bu konuyla mahvetti evlendik daha 1 aylik evliydik cicegi burnunda kayinbabam ameliyat oldu bixde kaldilsr 20 gun o 20 gunde esim oyle bi degistiki evliligimin en guzel gecmesi gereken gunler mahvoldu.. tam onlar gitti hamile oldugumu ogrendim esimle kaynanamgile gittik biz altinlarimixi birazda borc alip bi yatirim yaptik ayda baya borc oduyoruz zar zor geciniyoruz yani (ki dugun ceyreklerini paralari onlar aldilar) bunlara gittik vay iste evin borcu bitmeden borca girdiniz diye kavga cikardilar esimin morali bozuldu birbirmze grdik simdi 1 yillik evliyim cocugum oldu yeni 1 aylik bizde kaliyo 15 gundur yineesimle onun yuzunden kavga ettik hala rahat rahat oturabiliyo dusun en mutlu anlarimi zehir etti..

Maalesef ayni şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı ben artıkana ooğul işlerine katılmıyorum kesinlikle annesini kocana kötüleme salaklikbediyordum yine arada söylüyorum kişiler ama empati yaparak çokhasar vermeden sende sakin annesini kkötüleme karışma işlerine başında olması kötü eşim birgn ben hastayım adetliyim belim kopuyo annesi de ablasindan geldi kapıyı actm yattım neymiş efendim annesi gelmiş ben neden kalmamisim dedim ben saygısı z bi insanmiyum belim kopuyo hastayım kaç gün benimle konuşmadı beni anlaması gerekirken daha neler neler şimdide doğum sonrası gelecek bize bebegime bakacak maalsef ilk çocuğum ve korkuyorum inş hemen ayaklanirsam yıkmayı falan öğrenirkenpostalamak oistiyorum ama Allah dusurmesinve eminjnki gelince bilmislik yapacak ve ben yine esinle tartiscam bunun korkusuda var şimdiden Rabbin yardımcımız olsun inş cumlemizinde bizimde

Allah size daha bi yardım etsin,hamilelik durumlarınız falan var. Zor gerçekten

Takılarını ve ziynet eşyalarını avukatın söke söke alır ama düğün cd'sinin sende bi kopyası olmalı kanıt için sonra liste yap, avukata de ki yarısını bile vermemişler bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…