- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 34
-
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
aminn canım hayırlı olan yola ulaştırsın Rabbim herkesiNe kadar kötü anlar Yaşamışsiniz yaallah sabır versin size 50 günde hayatinizi burnunzdan getrmis resmen :-(( hayırlısı neyse o olsun
üniversite okudum da noldu gün görmemiş bi insan ettiler beni hayatımda her şeyime müdahale baskı ederek. insan içine çıksam rahat edemez oldum. okumam hiç bi işe yaramadı böyle cahil zihniyetli bi babam oldugu için,zaten okumamı da istememişti o. annem sayesinde okudum
evet sanırım gelip iki damla gözyaşı akıtması da bu yüzdendirHepsini okuyamadim ama okudugum kadariyla bosanma davasi açin .Düğün kayitlarıni alin .Iyi bir avukat bulursaniz altın filan manevi tazminat alirsiniz.Okadar ćok para alacaginiz için bosanmaktan vazgecenleri bile biliyorum .
baba faktörünü napıcazAltınlari maltınları boşver. Ben öyle bir ortamdan valizimi bile almadan çıkar giderim. Telefonunu da kapatirim ve sonsuza kadar o mahlukları hayatimdan çıkaririm.
en son planım o zaten,başka kimim var ki .Kadın sığınma evlerini de bir düşünseniz. Çok zor olur biliyorum ama böyle gidip "bir ailenin kölesi" gibi yaşamanız da olacak iş değil.
Amin zormuş gerçekten özellikle hiç bi destekçin olmadıgında,kuyunu kazanlara ailenin de destek verdigini gördükçe çok zormuşkolay değil Allah yardımcın olsun. ama en büyük suç eşinde izin verdiği için tüm bunlara
Hakkinda en hayirlisi olur umarim insallah hersey daha guzel olur senin icinKızlar ben sanırım barışmak üzereyim eve dönücem galiba. bi kaç gün çok dua ettim.konuşmak istedik.tüm hatalarını kabul edip özür diledi bi daha olmaması için çalışacagını söyledi kıymetimi anladıgını söyledi fırsat istedi gözleri yaşararak bunları anlatması beni etkiledi açıkçası.sanki gerçekten pişman gibiydi. inşallah iyi olur kızlar. dua edin bana nolur
evet canım bunu konuştuk,ben çok seyrek gidecegimi söyledim kabul etti.zamanla aranız düzelir dediKayinvalidelere gitme bence canim. Yine uzulmeni istemem anlasma yaptinmi oturup kocanla. Evinizde zaman gecirin sizde artik bi ailesiniz o bunu kabullenmeli
evet canım bunu konuştuk,ben çok seyrek gidecegimi söyledim kabul etti.zamanla aranız düzelir dedi
bu konuda bana müdahale etmeyecegini söyledi. ben kesinlikle karışmıcaksın dedimZamanla aranız düzelir mi dedi??? Düzelecek ne var daha, bunun meali şu: tamam 3 5 ay nazını çekerim ama sende falan uzatma
2.bi fırsat verdim yaptıklarından pişman ve hatasının farkına varmış gözüküyordu. ailesiyle de sınır koydum kabul etti umarım bi sorun çıkmaz tekrardan. 3.bi fırsatı insanlar haketmez çünkü..50 gun 50 yil bahane. Cocugunuz da yokken ayrilin bence. Hayatiniz boyunca bu durumlari yasamak istemiyorsaniz ayrilin. Sanki kendimi gordum eger sevdigim kisiyle evlenmis olsaydim. Onlarin ailesi de ayni bu sekildeler. Gelin sanki sadece kole ve hizmetci olarak giriliyor. Bu yzuden ve daha bir suru sebepten evlenmeyi katiyen dusunmuyorum. Cok seviyorum ama evlenmeyecegim. Lutfen o saf kalbini birazcik ta olsa seviyorsan kendini bu kadar ezdirme. Sen bir kadinsin kole degil. Umarim senin icin en iyisi neyse o olur ve umarim hakkettigin bir erkek bulur omrunun sonuna kadar gozlerini kapattiginda gulumseyerek koyarsin basini yastiga. Guclu ol !