50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

Hepsini okuyamadim ama okudugum kadariyla bosanma davasi açin .Düğün kayitlarıni alin .Iyi bir avukat bulursaniz altın filan manevi tazminat alirsiniz.Okadar ćok para alacaginiz için bosanmaktan vazgecenleri bile biliyorum .

Kadın sığınma evlerini de bir düşünseniz. Çok zor olur biliyorum ama böyle gidip "bir ailenin kölesi" gibi yaşamanız da olacak iş değil.

Kızlar ben sanırım barışmak üzereyim eve dönücem galiba. bi kaç gün çok dua ettim.konuşmak istedik.tüm hatalarını kabul edip özür diledi bi daha olmaması için çalışacagını söyledi kıymetimi anladıgını söyledi fırsat istedi gözleri yaşararak bunları anlatması beni etkiledi açıkçası.sanki gerçekten pişman gibiydi. inşallah iyi olur kızlar. dua edin bana nolur

Hakkinda en hayirlisi olur umarim insallah hersey daha guzel olur senin icin

50 gun 50 yil bahane. Cocugunuz da yokken ayrilin bence. Hayatiniz boyunca bu durumlari yasamak istemiyorsaniz ayrilin. Sanki kendimi gordum eger sevdigim kisiyle evlenmis olsaydim. Onlarin ailesi de ayni bu sekildeler. Gelin sanki sadece kole ve hizmetci olarak giriliyor. Bu yzuden ve daha bir suru sebepten evlenmeyi katiyen dusunmuyorum. Cok seviyorum ama evlenmeyecegim. Lutfen o saf kalbini birazcik ta olsa seviyorsan kendini bu kadar ezdirme. Sen bir kadinsin kole degil. Umarim senin icin en iyisi neyse o olur ve umarim hakkettigin bir erkek bulur omrunun sonuna kadar gozlerini kapattiginda gulumseyerek koyarsin basini yastiga. Guclu ol !

2.bi fırsat verdim yaptıklarından pişman ve hatasının farkına varmış gözüküyordu. ailesiyle de sınır koydum kabul etti umarım bi sorun çıkmaz tekrardan. 3.bi fırsatı insanlar haketmez çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…