50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

Elimden geldiğince okumaya calıştım kolaylıkla boşan diyen insanlara hep kızmışımdır ama bu kez ben diyorumki bir dakika bile düşünme.. Sakın gözyaşları özürleri seni yanıltmasın.. Gördüğüm kadarıyla bunlar çok cahil insanlar.. İnan okurken dedimki içimden inşallah evine gidebilmiştir inşallah tehdit dayak olmamıştır çok şükür ki evindesin.. Altın işini boşver bence çok ucuz atlatmışsın sakın kanma ona hazır çocugunuzda yok.. İnan ilerisi çok kötü olur hele birde evladın olursa yazık edersin. Bişey kaybetmiş değilsin kurtar kendini.. Nişanlıyken hiç belii etmediler demek kendilerini.. Nasip böyleymiş diyelim..

ben köye gelin gitmedim.evimiz ilçede anasının evi köyde. Beni kendi evime degil anasının evine sürekli getirip götürmek istedi. olay bu.düğün cd leri saglamda,benimleler. Belki ondan aymıştır da çaba içerisine girmişlerdir.Ben hiç bi şeyi kabul etmedim,karşındaki despot ve baskı uygulayan biri olunca ve ailen de senin degil onların tarafında olup yeter ki evliliign sürsün mantıgında olunca belli bi süre ayılana kadar tepkisiz kalıyosun.Bundan sonrası için pek saglıklı düşünemiyorum muhakeme yetenegimi yitirdim sanırım.Her kafadan bi ses zaten benden başka herkesin fikri var. Bi benim yok.

O zaman şartlarını ağır koy
Annene iki haftada bi giderim. O da yatıya değil de
Düğün cd si elimde. İzleyip altınları tek tek yazacağım ve hepsibi geri istiyorum de
İşlerine gelirse

Bilmiyorum ya iki aylik bi evliligin hatrina ben olsam affederim en azindan bi sans verdim gordum dersin gelmis aglamis falan. Ama tabii sartlarla kabul ederdim. Kendi evimizden baska yerde yasamiycaz anana ayda bir gidicez onlar da bize ayda bir gelicek. Altinlarimi bana geri vericeksin. Ogrenim kredimi bi kerede nakit olarak odiyceksin. İse basliycam. Yoksa hemen yarin davayi acarim avukatimla islemlere baslamak uzereyiz zaten derdim. Dugun cd mi de avukata verirdim saklasin diye. Belki evde bulur alir atar kocan mazallah belli olmaz.

Beni eşim gayet seviyordu,sevmediği biriyle kim evlenir ki.Sevginin azalıp alışkanlıga dönüşecek kadar vaktimiz de olmadı.Ky ye suçu hep yüklüyorum.Bi insan bi insanı ne kadar severse sevsin,yanı başında saygı duydugu bi insan,sürekli beni ona kötülerse olumsuz yanlarımı gözüne çarpıtırsa olan sevgiyi bitirir.ben böyle düşünüyorum.

afedersin ama seven insan da dinlemicek bildigin hoduk kocan
bu kadar eziyete hakarete niye katlaniyosun ki zaten...

Anlattıklarında annemi gördüm. Babam 15 yıl bırlıkte yasatmış annesıyle annemi.köle gıbı kullanmişlar. Anneme hiç sahip çıkmamış. Doğum yapar bırgun yatıp ahıra ınermiş kadın. Yenı doğan kardeşim vefat etmiş ağlatmamışlar bıle. Şimdı tek pişmanlığı boşanmamak. Çunku insanlar değişmiyor. Babamı severım ama o kadar kardeş,anne düşkunu ki. Çocukların mı kardeşin mi desen kardeşini secer. Barışır mısın bılmıyorum ama çok iyi düşün. Huylu huyundan ınan vazgeçmiyor. Arkanda sağlam bır eş,sağlam bır baba yoksa kimse de adam yerıne koymuyor.

Bundan yaklaşık 1 sene once evlenmiştim.düğün gunu gelin odasinda evlendigim şahıs bundan sonra aileni yok say abini istemiyorum tarzi konusmalar icerisine girdi.o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü.dugunun tam ortasi...yine ayni gun ailemede benzer seyler soylemisler.yine o gun dugunden sonra ailemin uzerine yurumusler..amcasi dugunden sonra beni kaçırır gibi kimseye sormadan kafasina göre basti gaza.arabada gelinlik icinde aglamaya başlayınca azarlayarak aileni unut artık biz varız tarzi cumleler ve daha birsuru seyler.telefonumu kapatıp ona vermemi istedi vs vs.yani daha anlatmadigim neler neler .bütün bunlara ragmen.bir sans daha verdim duzelir dedim.umut ettim..ama dahada kotuye gitti.hatta bendende birseyler aldi goturdu.evlilik suresince senin yasadigin duruma benzer seyler yaşadım..3 ay evli kaldim gecen mart ayinda bosandim.herseyden uzaklasinca simdi daha iyi anliyorum.kafamda soru isareti kaldimi kalmadi.vicdanim cok rahat ama cok yıprandım.olmayacak duaya amin dedigimi farkettim.aradan 6 ay gecti hala daha kendime gelemedim.insan uzaklaştıkça anlıyor, suan cok saglikli dusunemiyorsun.ama kaldikca ruh sagligin dahada zarar gorecek.

aslında yaptıkları affedilmesi zor şeyler ama aldatma, dayak falan olmadığı için denenebilir.

yalnız şartlarını koyacaksın. ailesinde kalmalar falan olmamalı. haftada bir misafir gibi gidilip gelinsin. kaynanandan tut eltine kadar kimse sana karışma hakkına sahip değildir. bunu da dersin. evin içinde konuşulan evde kalsın. altınların hepsini isteyip kendi adınıza bankaya bırakın. zira güvenimi sarstın hemen aklına altın mı geldi yuvamız dağılırken dersin.. düğün cdlerini mutlaka ailenizde ya da güvendiğiniz birilerinde yedekli olarak bulundurun..

Kesinlikle bu aileden uzak durmalısın. Bence nişandada belli etmişerdirde sen anlayamamışsındır. Saf birine benziyorsun çünkü hala eşin için ana kuzusu diyorsun anneye düşkün olmak ayrı bişeydir insan olmak ayrı bişey bunlar insanlıktan nasibini almamış sana açık açık söylemiş seni gelin aldık bu seni biz köle aldık demek. Hizmetcilik yapacaksın yatağa gireceksin senin başka görevin yok yani seni insan yerine koyan yok. Ailenin yanına dön çalış eğitimini bitir ve ayaklarının üzerinde dur bence. Sen bunlarla nasıl tanışıp evlendin birde ailenin tutumu ne ailen ne diyor sana.?

hak veriyorum yorumları okudukça işin onda bittiğini farkettim cahil işte naparsın
baban eğer işin içindeyse onsuz görüş eşinle dışarıda.
tüm şartlarını söyle, asla ailelerin haberi olmasın aramızda anlaşalım de.
böylece denemiş olursun, eğer babana bu konuşmalardan biri ulaşırsa bil ki eşin hala aynıdır, geri dönmemen gerektiğini görmüş olursun.

eşin seni sevmemiş değil bence eşinin sevme gibi bir erdemi yok böyle insanlar birbirlerine düşkün olurlar arada da kimseyi barındırmazlar...
sen mahkemede de seni çalıştırmadığını kredini ödeyemediğini ben öderim bile dediğini güzel bir dille anlat...
altınlar şu kadar gramdı diye tahmini bir rakakm belirt...
ama bu insanların ayrılmak isteme diye bir şeyleri olmaz o altınları vermektense mahkemelerde sürünmeyi tercih ederler ama benden tavsiye pabuç bırakma her şeyi tüm çıplaklığıyla anlat evlerinde esir tutulduğuna kadar...
ben şoktayım yani :KK57:

bu kaynanalar neden boyle ben anlamiyorum yeni dogum yaptim 40 im icin annem geldi 10 gun durdu o kaldigi vakitte hem hergun evimi temizledi hem cocugumla ilgilendi bende o ilgilendigi vakitte dinlndim 10 gun sonra kaynanam geldi 19 gundur de o duruyir en ufak bisey yapmiyor yaptigi bi yemek hazirlamak oda kardeaimde var o yardim ediyor

en ufak ne ev temizliyor bi tuvaleti dahi yikamaz mi insan onu dahi yapmiyor bi yarim cocuguda ben tutuyumda sende yat dinlen demedi dinlenemedigim icin sutumde azaldi hadi yardimini gectim bide herseyi gectim hadi herseye karisiyor kocamin yaninda sacma sapan seyler soyleyip kocami bana takiyor onun yuzunden kavga ettik daha oncede onun yuzundn

Bilmiyorum ya iki aylik bi evliligin hatrina ben olsam affederim en azindan bi sans verdim gordum dersin gelmis aglamis falan. Ama tabii sartlarla kabul ederdim. Kendi evimizden baska yerde yasamiycaz anana ayda bir gidicez onlar da bize ayda bir gelicek. Altinlarimi bana geri vericeksin. Ogrenim kredimi bi kerede nakit olarak odiyceksin. İse basliycam. Yoksa hemen yarin davayi acarim avukatimla islemlere baslamak uzereyiz zaten derdim. Dugun cd mi de avukata verirdim saklasin diye. Belki evde bulur alir atar kocan mazallah belli olmaz.
nişanlıyken de çok sözler verdi sözler tutulmadıktan sonra ve bende de tutacagına güven olmadıktan sonra... İstedigi sözü vermeye devam edebilir

Anlattıklarında annemi gördüm. Babam 15 yıl bırlıkte yasatmış annesıyle annemi.köle gıbı kullanmişlar. Anneme hiç sahip çıkmamış. Doğum yapar bırgun yatıp ahıra ınermiş kadın. Yenı doğan kardeşim vefat etmiş ağlatmamışlar bıle. Şimdı tek pişmanlığı boşanmamak. Çunku insanlar değişmiyor. Babamı severım ama o kadar kardeş,anne düşkunu ki. Çocukların mı kardeşin mi desen kardeşini secer. Barışır mısın bılmıyorum ama çok iyi düşün. Huylu huyundan ınan vazgeçmiyor. Arkanda sağlam bır eş,sağlam bır baba yoksa kimse de adam yerıne koymuyor.
işte son cümlene içtenlikle katıldım. Kocayı zaten biliyoduk da,babadan yana da emin olduk bu günlerde .Çok şükür.

Bundan yaklaşık 1 sene once evlenmiştim.düğün gunu gelin odasinda evlendigim şahıs bundan sonra aileni yok say abini istemiyorum tarzi konusmalar icerisine girdi.o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü.dugunun tam ortasi...yine ayni gun ailemede benzer seyler soylemisler.yine o gun dugunden sonra ailemin uzerine yurumusler..amcasi dugunden sonra beni kaçırır gibi kimseye sormadan kafasina göre basti gaza.arabada gelinlik icinde aglamaya başlayınca azarlayarak aileni unut artık biz varız tarzi cumleler ve daha birsuru seyler.telefonumu kapatıp ona vermemi istedi vs vs.yani daha anlatmadigim neler neler .bütün bunlara ragmen.bir sans daha verdim duzelir dedim.umut ettim..ama dahada kotuye gitti.hatta bendende birseyler aldi goturdu.evlilik suresince senin yasadigin duruma benzer seyler yaşadım..3 ay evli kaldim gecen mart ayinda bosandim.herseyden uzaklasinca simdi daha iyi anliyorum.kafamda soru isareti kaldimi kalmadi.vicdanim cok rahat ama cok yıprandım.olmayacak duaya amin dedigimi farkettim.aradan 6 ay gecti hala daha kendime gelemedim.insan uzaklaştıkça anlıyor, suan cok saglikli dusunemiyorsun.ama kaldikca ruh sagligin dahada zarar gorecek.
25 günde bile aydınlandıgımı hissettim,ilk hafta zırıl zırıl agladıgım kişiyi şimdi düşününce midem almıyor.

X