50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

Yani bi sans verilebilir bence. Bu kadar katı olmamali ciftler. Birbirinizi severek evlendiniz hala da seviyosunuz eminim. Her iliski bi sans daha hak eder. Eger simdi vermezseniz ilerde pismanlik yaşayabilirsiniz. Acik acik konusun sozler verdin ve bunlari tutsun. Son bi sans oldugunu bastira bastira söyleyin. Amz merka ettigim anasi babasi nerde?onlar ne dusunuyo?

anası yoktu olmasın da zaten. bu çorapları başımıza o ördü. babası rahmetli. Abisiyle kavgalıyız işte bu sebeplerden. Öyle

anası yoktu olmasın da zaten. bu çorapları başımıza o ördü. babası rahmetli. Abisiyle kavgalıyız işte bu sebeplerden. Öyle
Simdi bu sahneleri yasamis biri olarak☺özlemin hasretin hararetiyle ne dersen yapar annenle aramiza mesafe hergun gitmiyceZ falan ilk zaman tamam der sonra problem çıkartabilir ya da yaniliyorumdur gercekten akillanmistir.dolayisiyla hemen eve donmeyin biraz beklesin enine boyuna konusun

Odunhatun diye bi arkadasimizda aynisini yapti geri döndü annenlere gitmicem dedi mesafe koycaz dedi ama adam gene ayni. Adam haftanin 4 günü anasinda davranis tarzini sorarsaniz eskisinden bence bi farki yok. Kadin bosuna gitti bide dayak yemis

İlk suçlu sensin malesef, öncelikle eğitim alan biriydin neden köye gelin gittin(attan inip eşeğe binmek denir buna) gittin neden kaynanayla aynı apartmana kabul ettin, çünkü bunun sonucu sarayada gitsen aynı.O düğün cd sini alaydın bari yanına mahkemede delil istiyorlar takıların hepsi geline aittir.geri ödemek zorundalar mehirden sayılıyor bu.
Böyle aşk gözünü kör edip herşeyi kabul edip evleniliyor sonra ağlayan hep gelinler.
Bu kişinin kesinlikle evlendikten sonra bu kadar değiştiğini sanmıyorum, erkekler hep gerçek yüzlerini belli ediyor ama bayanlar bulutların üzerinden bunu göremiyor, uyarıldıklarındada aaaa kaynanam melek, nişanlım melek biz cennette gibiyiz çok mutluyuz.
Çünkü milletin senin mutluluğunda gözü var kimse seni çekemiyor.
Olan olmuş zaten ay ne biçim aile ay ne biçim koca diyemiycem zaten anlamışsın bunu.
Üzüntünüde anlıyorum en azından geri adım atma hayatınu daha sağlam temeller üzerine kur, yoksa o aile seni kanser eder daha bir sene olmadan.
Sakın geri dönme.

ama en azından gelecekte evliliği aklına geldiğinde aklında soru işareti kalmıcak. Ben elimden geleni yaptım diyebilecek. İnsanın aklında ister istemez soru işareti kalıyo.Acaba niyet iyi mi kötü mü.Gerçekten pişman mı degil mi.Bunu şans vermeden öğrenemezsin ki.Herkes aynı olacak diye bi şey de yok.Belki o dayak yiyip döndüyse belki ben 3.sayfalarda dönücem.

ben köye gelin gitmedim.evimiz ilçede anasının evi köyde. Beni kendi evime degil anasının evine sürekli getirip götürmek istedi. olay bu.düğün cd leri saglamda,benimleler. Belki ondan aymıştır da çaba içerisine girmişlerdir.Ben hiç bi şeyi kabul etmedim,karşındaki despot ve baskı uygulayan biri olunca ve ailen de senin degil onların tarafında olup yeter ki evliliign sürsün mantıgında olunca belli bi süre ayılana kadar tepkisiz kalıyosun.Bundan sonrası için pek saglıklı düşünemiyorum muhakeme yetenegimi yitirdim sanırım.Her kafadan bi ses zaten benden başka herkesin fikri var. Bi benim yok.

Canim ya sende kendimi gordum benimde biraz yasadiklarim buna benzer 5yillik evliyim hergün gidip gelcekmisim benimkisi tek oglan eltim yok benim annemde hayir hergün gitmicen dedi ilk baslarda hep kayinvalidem annem arasinda kaldim ama sonuç olarak gittim yani gittiğimde ben yemek vs yapmiyordum bulask falan yikiodum bi oyüzden biraz rahattim acikcasi ama genede gitmek istemiyordum cok mücadele ettim ay hele bide gece kalma davasi yokmu ay deli oluyorum bigün dedimki madem böyle bi düşünceniz varsa bir alsaydiniz neden ayri ev actinizki dedim ona göre bende kabul etmezdim sizde kabul eden baska birini alirdiniz dedim neyse 2sene sonra oglum oldu hamileyken annem vefat etti ben lohusayken 40gun kayinvalidem bana bakti sonra evime geldim ve benim oraya hergün gitme davam kapandi cok ugrastim ama simdide 2.5yasinda oglum gene gidiyorum kv aramda sorun yok ama seninki cadiymis biraz esimde gece cok gec geliyo evde tek sıkıldığım icin gidiyorum ama hergün degil gün asiri 3gunde bi falan ama sakin deme kv aramizdan ciksa düzelir degil eger bizim eslerimiz salak olmasalar hicbisey olmaz annesinide esinide idare eder ama bizimkiler öyle degil canim bak iyi kv var kötü kv var olay eşlerde bitiyo güzelim emin ol tecrubeyle sabit. Sana şans ver veya verme demem benim hala çozemedigim sorunlarim var ama eşimle kv hic alakasi yok şuanda çıkıp giderim kv kp birakmiyor babam baskasiyla evlendi ve evlendigi kadinla gorusmuyorum acikcasi gidicek yerimde yok bilmiyorum icini dinle evlenmek zor bozmak kolay. Sana dünyanın sözünü verir simdi ama hicbirini tutmaz ya kör sagir olacaksin yada bu deveyi gütmeyi birakicaksin Allah yardimcin olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
zaman belki de yol gösterecektir

Sana o zaman sunu soyliyim avukatinin sozlerine kulak ver.

Yikmak bu kadar kolay olmamali.Evli olsam ben de bi sans verirdim.Beklentilerini iyice konuş ki bu kez aklında soru işareti kalmasın. Somut şeyler söyle ama.Örnegin köye ayda bi gidelim gibi.Diger sıkıntıları da böyle böyle sun önüne hemen gitme

noter tasdikli anlaşma yapın,şartlarınızı zorlayın.
altınlarınızı geri isteyin.
onun asla yapmaz dediğiniz ne varsa isteyin.
kabul ederse bir şans daha verirsiniz canınız isterse

noter tasdikli anlaşma yapın,şartlarınızı zorlayın.
altınlarınızı geri isteyin.
onun asla yapmaz dediğiniz ne varsa isteyin.
kabul ederse bir şans daha verirsiniz canınız isterse
ben bunu yaparım yapmasına da geri kafalı bi baba var evde benim biliyo musun. Elinden gelse beni şimdi şu an gönderecek.Bi de ona diyecem ki noter tasdikli anlaşma istiyom hehe.

amin Allah böyle hayatının kararını verdirmesin kimseye

keşke toparlayabilseniz. eşinizle dışarıda sakin bir yerde oturup uzun uzun konuşsanız ne iyi olur. aklınızda bir soru işareti de kalmadan bitirir veya devam edersiniz. çok çok çok üzüldüm ben de bir aylık evliyim. Allah sabır versin size. inşallah hakkınızda en hayırlısı olur. dua edeceğim sizin için.

Allah razı olsun,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…