miniksercem000 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 948 425 34 25 Ağustos 2015 Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel #321 KardelenDilek .!.: 2.bi fırsat verdim yaptıklarından pişman ve hatasının farkına varmış gözüküyordu. ailesiyle de sınır koydum kabul etti umarım bi sorun çıkmaz tekrardan. 3.bi fırsatı insanlar haketmez çünkü.. Genişletmek için tıkla... Sen ne olur ne olmaz bebek yapma hemen. Önce bi sinavi gecsin
KardelenDilek .!.: 2.bi fırsat verdim yaptıklarından pişman ve hatasının farkına varmış gözüküyordu. ailesiyle de sınır koydum kabul etti umarım bi sorun çıkmaz tekrardan. 3.bi fırsatı insanlar haketmez çünkü.. Genişletmek için tıkla... Sen ne olur ne olmaz bebek yapma hemen. Önce bi sinavi gecsin
GoruyorsunuzMukemmel Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2015 871 564 34 25 Ağustos 2015 Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel #322 miniksercem000 .!.: Sen ne olur ne olmaz bebek yapma hemen. Önce bi sinavi gecsin Genişletmek için tıkla... kesinlikle. Allah yazmasın vaktinden önce hayırlıysa yazsın :)
miniksercem000 .!.: Sen ne olur ne olmaz bebek yapma hemen. Önce bi sinavi gecsin Genişletmek için tıkla... kesinlikle. Allah yazmasın vaktinden önce hayırlıysa yazsın :)