50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Abla tartildim geçen hafta 60.9 çıktığım tartıda bugün 59.0 çıktım fazla tartiyormus öyle dediler :) sonra gittim diğer bir eczanede tartildim baskül ayakliydi dijital değildi 58 çıktım :)
Birde tok karnına gittin değil mi? 58 kg tartana gitmen daha mantıklı o zaman.

Hoş geldin.Tabiki katılabilirsin.Akşam yemeğini hafif yemek, biberli-limonlu yoğurt iki gündür başladım,bol su,hareket verebileceğim taktikler.
Sen neler yaptın ?
Merhaba, tesekkur ederim, hosbuldum. :)
Ben de "3 gunde 3 kilo kabak detoksu" denedim ama tami tamina uyamadim, arada kacamaklarim oldu o yuzden 3 kg degil de, 2 kg kadar gitti. Sonrasinda yine takildim kaldim. Galiba yine detoks tarzi bir sey yapmam gerekiyor. Dedigin yogurtlu tarifi bilmiyorum hic, biraz daha detay versen? Nasil biber, aci pul biber mi?

2 kg az değil. Bravo. 2 kaşık yogurt, 1 çay kaşığı pul biber, yarım limon ama ben hepsini sıkmıyorum. Yatmadan bir saat önce yiyiyorsun.

Sabah nohut unu, peynir, yumurta, dereotunu karıştırıp çok az yağda kaşık kaşık koyarak pisirdim. Çok güzel oldu ve uzun süre acıkmadım.
Akşamda çorba ve yoğurtlu kabak, havuç sote yedim. Arada çekirdek az da fıstık yedim.

4 km eliptik
4 dakika tabata ve kol hareketleri yaptım.

Iki gündür misaifirlikteyim dikkat etmeye çalışıyorum ama gece yarısı dondurma geliyor önüme bir ona hayır diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…