- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
Sabah aç karnına ve ilk tuvaletten sonra kiyafetsiz şekilde tartilmayi öneriyor uzmanlar aslında ama?Bugün tartı günü çok heyecanlıyım akşama doğru bildirim yapacam ben eczanede tartiliyom da :)
Şimdi gitmeye useniyom yavSabah aç karnına ve ilk tuvaletten sonra kiyafetsiz şekilde tartilmayi öneriyor uzmanlar aslında ama?
Yav kilon çok yokmuş ki zaten sen bunu yavaş yavaş versen de olur kii :) ben hayatımda 60 in yanından gecmemistim geçen hafta 61 cikinca dedim noluyor :) ki biraz da dikkat etmistim. Sonra işin içine daha fazla spor kattım bakalım nolcak sonuç seçim sonucu gibi oldu bu da ehehe :)Günaydın yoldaşlarimbugün tartı günü ve ben malesef hic kilo verememisim. Şaşırmadım çünkü regl oldugum haftalar aç da dursam hergun spor da yapsam veremiyorum ki bu aralar epey boşladim. Önümüzdeki haftadan sonra cok daha dikkatli ve düzenli devam edeceğim çünkü bu sıralar misafir yoğunluğu olduğundan düzenim şaşiyor.
Kilom yine 54
Yaa haklisin da boy 150 olunca 54 cok kiloli duruyor vücut da sıkı değil zaten. Ama bence üşenme sabah açken tartil moralin düzelir :)Yav kilon çok yokmuş ki zaten sen bunu yavaş yavaş versen de olur kii :) ben hayatımda 60 in yanından gecmemistim geçen hafta 61 cikinca dedim noluyor :) ki biraz da dikkat etmistim. Sonra işin içine daha fazla spor kattım bakalım nolcak sonuç seçim sonucu gibi oldu bu da ehehe :)
Biraz kahvalti edip öyle cikam bari :)Yaa haklisin da boy 150 olunca 54 cok kiloli duruyor vücut da sıkı değil zaten. Ama bence üşenme sabah açken tartil moralin düzelir :)
Akşamı hafifletmişsin. Seni kutluyorum.günaydın herkese :)
Dun yaptıklarım, menüm:
Sabah:İki dilim kepek ekmek, hafif kahvaltı
Öğlen: çiğköfte
Akşam:bir porsiyon patates sebze yemeği
İki litre su
Akşamüstü: İki saat yürüyüş
Akşam:10 sınav 20 mekik :)
Önemli olan istikrar. Haftaya kilon daha aşağıda olacak inanıyorum.Günaydın yoldaşlarimbugün tartı günü ve ben malesef hic kilo verememisim. Şaşırmadım çünkü regl oldugum haftalar aç da dursam hergun spor da yapsam veremiyorum ki bu aralar epey boşladim. Önümüzdeki haftadan sonra cok daha dikkatli ve düzenli devam edeceğim çünkü bu sıralar misafir yoğunluğu olduğundan düzenim şaşiyor.
Kilom yine 54
Hepimiz hedefimize ulasacağız. Ben de tam diyet yapıyorum diyemem. Diyet diye düşününce kılığa giriyorum. Normalde yemediğim yiyecekleri yemek istiyorum.Günaydın kilo verememişim çok sıkı diyet yapmıyorum zaten de en azından yarım kg verdim diye düşünmüştüm ama olsun yola devam daha dikkatli olmam gerekecek sanırım.
Çanakkale canım.İyi yolculuklar. Memleket neresi?
55.1 kg eklersen sevinirim. Sana zor olacaksa listeyi ben yapabilirim.
59 kg gördün ya önemli olan bu?Ben 59.9, 60.1dim salı günü -200. Adetimin 3. günü, fena değil yine de
Çanakkale çok güzel.Geçen sene geldik.Çanakkale canım.
Bana zor değil inan, aksine motive oluyorum
Kızlar bu benim 10 gün sonunda ulaştığım rakam.Yani 10 günde 1.600 kg verdim.Haftaya hedefim 52 kg görmek.55.1 ile başladığım yolculuğuma 53.5 ile devam ediyorum. Hedefe kalan 3.5 kg. Herkes bildirim yapsın listeyi düzenleyeceğim.İki gündür yoğurt, biber, limon karışımını yemeye başladım. Birde akşam yemeği hafif yemek kilo verdiyor.
Hoş geldin.Tabiki katılabilirsin.Akşam yemeğini hafif yemek, biberli-limonlu yoğurt iki gündür başladım,bol su,hareket verebileceğim taktikler.Merhaba, ben de araniza katilsam? Ve 1-2 de taktik istesem? :) 56 kg ile basladim 53,5 kg ya geldim, ilk hedefim 50 kg olmak, sonrasinda 48 olmak istiyorum. :))
Ben merak ettim,sen merak etmiyor musun? Haydi tartıl lütfen.Hala tartilmadim biraz heyecan oluşturmak istiyorum hshsh :d
Birazdan cikicam abla sabahtan beri ders çalışıyorum :)Ben merak ettim,sen merak etmiyor musun? Haydi tartıl lütfen.
Abla tartildim geçen hafta 60.9 çıktığım tartıda bugün 59.0 çıktım fazla tartiyormus öyle dediler :) sonra gittim diğer bir eczanede tartildim baskül ayakliydi dijital değildi 58 çıktım :)Birazdan cikicam abla sabahtan beri ders çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?