50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yav kilon çok yokmuş ki zaten sen bunu yavaş yavaş versen de olur kii :) ben hayatımda 60 in yanından gecmemistim geçen hafta 61 cikinca dedim noluyor :) ki biraz da dikkat etmistim. Sonra işin içine daha fazla spor kattım bakalım nolcak sonuç seçim sonucu gibi oldu bu da ehehe :)

Yaa haklisin da boy 150 olunca 54 cok kiloli duruyor vücut da sıkı değil zaten. Ama bence üşenme sabah açken tartil moralin düzelir :)

Akşamı hafifletmişsin. Seni kutluyorum.
Önemli olan istikrar. Haftaya kilon daha aşağıda olacak inanıyorum.
Günaydın kilo verememişim çok sıkı diyet yapmıyorum zaten de en azından yarım kg verdim diye düşünmüştüm ama olsun yola devam daha dikkatli olmam gerekecek sanırım.
Hepimiz hedefimize ulasacağız. Ben de tam diyet yapıyorum diyemem. Diyet diye düşününce kılığa giriyorum. Normalde yemediğim yiyecekleri yemek istiyorum.

Kızlar bu benim 10 gün sonunda ulaştığım rakam.Yani 10 günde 1.600 kg verdim.Haftaya hedefim 52 kg görmek.

Merhaba, ben de araniza katilsam? Ve 1-2 de taktik istesem? :) 56 kg ile basladim 53,5 kg ya geldim, ilk hedefim 50 kg olmak, sonrasinda 48 olmak istiyorum. :))
Hoş geldin.Tabiki katılabilirsin.Akşam yemeğini hafif yemek, biberli-limonlu yoğurt iki gündür başladım,bol su,hareket verebileceğim taktikler.
Sen neler yaptın ?

Birazdan cikicam abla sabahtan beri ders çalışıyorum :)
Abla tartildim geçen hafta 60.9 çıktığım tartıda bugün 59.0 çıktım fazla tartiyormus öyle dediler :) sonra gittim diğer bir eczanede tartildim baskül ayakliydi dijital değildi 58 çıktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…