50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

4 dakika tabata
5 km eliptik
4 dakika tabata
Kol hareketleri ikinci gün
30 saniye ile başladım. Bugün bir dakikaya çıkardım.
30 saniye plank

4 dakika tabata
5 km eliptik
4 dakika tabata
Kol hareketleri ikinci gün
30 saniye ile başladım. Bugün bir dakikaya çıkardım.
30 saniye plank
Tabata olayini senin bu yazinla ilk defa duyuyorum, 2-3 videoya baktim da cok hosuma gitti. Insanin cani sıkılmadan degistire degistire yapar, zevkli bir seymis. Sarkisi da insani motive ediyor. Ben de basliyorum bundan boyle. Ilham oldugun icin :*

Tabata olayini senin bu yazinla ilk defa duyuyorum, 2-3 videoya baktim da cok hosuma gitti. Insanin cani sıkılmadan degistire degistire yapar, zevkli bir seymis. Sarkisi da insani motive ediyor. Ben de basliyorum bundan boyle. Ilham oldugun icin :*
Metabolizmayı da hızlandırıyor. Ergin Kırbaçın videosu var onu yapıyorum. İstediğini yapabilirsin değiştire değiştire yapabilirsin. Sıkılmazsın. Yararım olduysa ne mutlu. ☺️

Çaktırmadan kiloları veriyorsun maşallah. 👏👏👏Ne yaptın bir anda güzel kilo verdin.
Sonraki gün yani perşembe günü de 58.6ya indim ama gece Çanakkale'ye geldim ve ödem oluştu, atamıyorum. Tartı da farklı ama 2.300 ödem olabilir mi 2 günde, tamam cok dikkat edemedim ama bu kadar da cok olmamalı. Yarından itibaren iyice yine dikkat etmeye basliycam.

Sonraki gün yani perşembe günü de 58.6ya indim ama gece Çanakkale'ye geldim ve ödem oluştu, atamıyorum. Tartı da farklı ama 2.300 ödem olabilir mi 2 günde, tamam cok dikkat edemedim ama bu kadar da cok olmamalı. Yarından itibaren iyice yine dikkat etmeye basliycam.
2.300 banada çok geldi. Suyunun içine kiraz sapı atıp içebilirsin.

Kızlar ilk bildirimi ben yapayım :) dün sporda tartildim 57.3 kg geldi. Bugün de şu benim kantar var ya ona çıktım 58 in biraz altında görünüyor. Yani 57 kusuratlardayim :)

Abla ilk tartimimda 60 kusurlerdeydim iki hafta önce. Şimdi 57 lerdeyim toplamda üç kilo gitti iki haftada :)
👏👏👏 Bravo. Moralin de düzelmiştir. Bu hafta kaç kiloyu görmek istiyorsun kendine devamlı o rakamı söyleyebilirsin. Seninde 7 kg kalmış. Protein ağırlıklı beslenmeye başladım. Kalan kiloyuda verip kas oranımı artırmaya odaklanacağım. Yapanların bizden bir fazlası yok.

👏👏👏 Bravo. Moralin de düzelmiştir. Bu hafta kaç kiloyu görmek istiyorsun kendine devamlı o rakamı söyleyebilirsin. Seninde 7 kg kalmış. Protein ağırlıklı beslenmeye başladım. Kalan kiloyuda verip kas oranımı artırmaya odaklanacağım. Yapanların bizden bir fazlası yok.
Bu hafta 56 li kiloları görmek istiyorum abla. Eveet daha iyiyim :) ben de pilatesle şekillendirmeye çalışıyorum hadi bakalım :)

Bu aksam pul biberli limonlu yogurt denedim, hatta simdi yedim bakalim yarin sabaha bir etkisi olacak mi... Dun 1 saat yuzmustum ve aksam bir sey yemeden yatmistim o yuzden bu sabah ac karna 52,5 kg ciktim. Ama bugun misafirlige gittigim icin oglede sonra bayagi kek borek yedim o yuzden toparlamak adina aksam yemegini es geçip yogurtlu kur deneyeyim dedim. Yarin da 1 saat yuzme var, gunu guzel kurtarirsam Cuma sabahina guzel bir sonuc alirim insaallah.

Back
X