- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
Doğru. Yavas verince zaman zaman kaçamak sayısı artsa bile bir anda kilo alınmıyor en azından, yavas da olsa emin adımlarla ilerliyorum sanırımÖnemli olan ilerlemek. Demekki ne yapman gerektiğini biliyorsun ki ilerliyorsun.
Boyun 1.64 kilom güncel kilom 60 hedef 55 canım eklersen çook mutlu olurum teşekkürlerEki Görüntüle 2280831
Biraz düzensiz oldu ama isimler eklendikçe duzenlerim, ve gözümden kaçan isimler varsa kusura bakmasın, tekrar yazarsanız sevinirim. Bilgileri eksik olan arkadaşlar da tamamlarsa sevinirim :)
Dondurma en zararsız tatlı bence arada kaçamak için ideal5 km eliptik
400 ip atlama
200 bacak hareketi
40 yanlar
Beslenmede dengeliydi ama meyvalı dondurma yedim. Orada denge bozuldu.
Ben de yazayım bari abla:)
Dün yediklerim
Sabah bir kase tahilli sütlü gevrek
Öğlen meyveli yoğurt
Akşam bir kase fasulye yemeği bir kase bulgur pilavı iki dilim kepek ekmek
İki litre su
Bir saat pilates
Bir buçuk saat yürüyüş.
[/Q
Bravoo
Listen güzel. Sadece bulgur pilavı yerken ekmek yemezsen daha iyi olur. Akşamı ne kadar hafif tutarsak o kadar kolay kilolar gidiyor.Ben de yazayım bari abla:)
Dün yediklerim
Sabah bir kase tahilli sütlü gevrek
Öğlen meyveli yoğurt
Akşam bir kase fasulye yemeği bir kase bulgur pilavı iki dilim kepek ekmek
İki litre su
Bir saat pilates
Bir buçuk saat yürüyüş.
Kaçamak yapınca hareket ile yakmaya çalışabiliriz. Dün bacak karın arada çalıştım. Dondurmayı karşıladı mı bilmiyorum.Merhaba diyeti boşladım biraz yine az yemeye çalışıyorum ama kg verdimmi bilmiyorum su içiyprum bol bol bitki çayları vs ama akşamları kaçırdığım oldu hep o pzt tartıda görücez bakalım neler olduğunu
İyi yolculuklar. Memleket neresi?Merhabalar arkadaşlar
Pek giremiyorum, memlekete gidiyorum perşembe günü, hazırlık yapıyorum.
Ben salı günü 60.1 dim. Onu ekledim, siz hangi günü eklemek isterseniz yazın, P Princess012 senin kilonu ekledim canım.
gulfuren Gereksiz06 C Cupcake89 kurk mantolu madonna sizler de yazın, yazıp gözümden kactiysa kusura bakmayın.
Benim şuan kilom 58.8 hedef 50 canimMerhabalar arkadaşlar
Pek giremiyorum, memlekete gidiyorum perşembe günü, hazırlık yapıyorum.
Ben salı günü 60.1 dim. Onu ekledim, siz hangi günü eklemek isterseniz yazın, P Princess012 senin kilonu ekledim canım.
gulfuren Gereksiz06 C Cupcake89 kurk mantolu madonna sizler de yazın, yazıp gözümden kactiysa kusura bakmayın.
Hiç yapmamaktan iyidir ben kaçamak yaptığım zaman bol su içiyorum bir de gidiyor ne var ne yok en azından ben öyle hissediyorumKaçamak yapınca hareket ile yakmaya çalışabiliriz. Dün bacak karın arada çalıştım. Dondurmayı karşıladı mı bilmiyorum.
Söylediğini hatırladım ve bol su içtim. Arada olur.Hiç yapmamaktan iyidir ben kaçamak yaptığım zaman bol su içiyorum bir de gidiyor ne var ne yok en azından ben öyle hissediyorum
Bakalım yarın ne göreceğiz. Bugün çok halsizim. Kendimi oradan oraya atıyorum. Spor bile yapamadım.Akşam menüm: Yarım tabak mantı salata.Yarın tartı günü herkese bol yağ yakacağı bir gece diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?