- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.139
- 248
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
59.7 ye düştüm sonra59 kg gördün ya önemli olan bu?![]()
Evet güzeldir Çanakkalem hem de çokÇanakkale çok güzel.Geçen sene geldik.
Birde tok karnına gittin değil mi? 58 kg tartana gitmen daha mantıklı o zaman.Abla tartildim geçen hafta 60.9 çıktığım tartıda bugün 59.0 çıktım fazla tartiyormus öyle dediler :) sonra gittim diğer bir eczanede tartildim baskül ayakliydi dijital değildi 58 çıktım :)
Aynen abla toktum :) ben de öyle yapcam artık. Daha fazla spor yapmaya başladım :)Birde tok karnına gittin değil mi? 58 kg tartana gitmen daha mantıklı o zaman.
Iyi canım sen benim şuan 58 :)Merhaba arkadaşlar, nasılsınız :)
kilolarını yazmayanlar yazabilirler mi?
İyiyim canım ben de cok şükür:)Iyi canım sen benim şuan 58 :)
Canım elektronik de 59 çıkıyorum fazla tartiyormus normal kantarda 58 :)İyiyim canım ben de cok şükür:)
Seni ben dün 59.0 diye kaydetmişim, yanlış mı kaydettim acaba :)
Merhaba, tesekkur ederim, hosbuldum. :)Hoş geldin.Tabiki katılabilirsin.Akşam yemeğini hafif yemek, biberli-limonlu yoğurt iki gündür başladım,bol su,hareket verebileceğim taktikler.
Sen neler yaptın ?
53.5Merhaba arkadaşlar, nasılsınız :)
kilolarını yazmayanlar yazabilirler mi?
2 kg az değil. Bravo. 2 kaşık yogurt, 1 çay kaşığı pul biber, yarım limon ama ben hepsini sıkmıyorum. Yatmadan bir saat önce yiyiyorsun.Merhaba, tesekkur ederim, hosbuldum. :)
Ben de "3 gunde 3 kilo kabak detoksu" denedim ama tami tamina uyamadim, arada kacamaklarim oldu o yuzden 3 kg degil de, 2 kg kadar gitti. Sonrasinda yine takildim kaldim. Galiba yine detoks tarzi bir sey yapmam gerekiyor. Dedigin yogurtlu tarifi bilmiyorum hic, biraz daha detay versen? Nasil biber, aci pul biber mi?
Deneyeceğim, guzel sonuc alirim insaallah.2 kg az değil. Bravo. 2 kaşık yogurt, 1 çay kaşığı pul biber, yarım limon ama ben hepsini sıkmıyorum. Yatmadan bir saat önce yiyiyorsun.
57,8imm canımMerhabalar arkadaşlar
Pek giremiyorum, memlekete gidiyorum perşembe günü, hazırlık yapıyorum.
Ben salı günü 60.1 dim. Onu ekledim, siz hangi günü eklemek isterseniz yazın, @Princess012 senin kilonu ekledim canım.
gulfuren @Gereksiz06 C Cupcake89
kurk mantolu madonna sizler de yazın, yazıp gözümden kactiysa kusura bakmayın.
Çaktırmadan kiloları veriyorsun maşallah.Bugün 58.8 gördüm :)
Hemen onu yakacak bir hareket yapabilirsin.Iki gündür misaifirlikteyim dikkat etmeye çalışıyorum ama gece yarısı dondurma geliyor önüme bir ona hayır diyemiyorum![]()