Bravo.Bu aksam pul biberli limonlu yogurt denedim, hatta simdi yedim bakalim yarin sabaha bir etkisi olacak mi... Dun 1 saat yuzmustum ve aksam bir sey yemeden yatmistim o yuzden bu sabah ac karna 52,5 kg ciktim. Ama bugun misafirlige gittigim icin oglede sonra bayagi kek borek yedim o yuzden toparlamak adina aksam yemegini es geçip yogurtlu kur deneyeyim dedim. Yarin da 1 saat yuzme var, gunu guzel kurtarirsam Cuma sabahina guzel bir sonuc alirim insaallah.
Cok cok iyi ben de seni tebrik ederim. :)Bravo.Üç gündür protein ağırlıklı besleniyorum. Akşam yemeginden sonra bitki çayı içiyorum. Bende bugün 52.7 gördüm.
Çok geçmiş olsun. Boşver önemli olan sağlığın. Zaten kızlar artık yazmıyor. İnşallah çabucak o taştan kurtulursun.Merhaba arkadaşlar
Ptesi 60.6idim. Memlekete gelince yol ödemi falan oldu bir de 3 gündür böbrek taşıyla uğraşıyorum. İgneler, ilaçlar onlar da odem yapmış olabilir, sonuç olarak artilardayim. Taş hala düşmedi, bu hafta da artida olabilirim.
Listeye de kilolarinizi ekleyip atacağım bir kac güne, kusura bakmayın arkadaşlar.
Kızlar bugün bildirim günü. İlk ben başlatım güncel olarak 56.5 kiloyum :)
Evet abla sen tartildin mii :)Kutlarım. Hedefine az kaldı.
Maasallah çok çabuk ilerledin hedefinde.Kızlar bugün bildirim günü. İlk ben başlatım güncel olarak 56.5 kiloyum :)
Tartıldım canım. Geçen haftaya göre eksideyim ama hafta içine göre fazla çıktım. Bu on gün dikkat edip hedefime ulaşacağım. Sonra kas arttırmaya yönelecegim.Evet abla sen tartildin mii :)
Nasıl oldun? Boş ver kiloyu ilaçtan sonra ödemi atınca 60 altını görürsün.Maasallah çok çabuk ilerledin hedefinde.
Ben maalesef ilaclarla artilardayim. Bugün 60.8 çıktım
Ne ilacı kullaniyosun canım. Ben antidepresan kullaniyordum bir anda üç kg aldım 60.9 u gördüğüm an beynimden vurulmuştum. Ama spor ve biraz yediklerime dikkat edince kilom geriledi bayaMaasallah çok çabuk ilerledin hedefinde.
Ben maalesef ilaclarla artilardayim. Bugün 60.8 çıktım
Abla dün kas yağ ölçümü de olduk. Yağ oranim %24. Metabolizma yaşım 17 çıktı. 40 kg da kas.Tartıldım canım. Geçen haftaya göre eksideyim ama hafta içine göre fazla çıktım. Bu on gün dikkat edip hedefime ulaşacağım. Sonra kas arttırmaya yönelecegim.
Harikasın. Benim yağ oranım %26.5 Kilom senden az ama yağ oranım fazla. Ben yağ oranımı %20 yapsam bana yeter artar diye dusunuyorum.Abla dün kas yağ ölçümü de olduk. Yağ oranim %24. Metabolizma yaşım 17 çıktı. 40 kg da kas.
Abla zaten yağ oranı min %21 olmalıymisHarikasın. Benim yağ oranım %26.5 Kilom senden az ama yağ oranım fazla. Ben yağ oranımı %20 yapsam bana yeter artar diye dusunuyorum.
İyiyim cok şükür ama taş düşmedi hala, ağrı da yapmıyor ilaçlar sayesinde. Kiloyu da bosverince artışa geçiyor. Yarından itibaren artık buralardayım inşallah.Nasıl oldun? Boş ver kiloyu ilaçtan sonra ödemi atınca 60 altını görürsün.
Böbrek taşı düşürüyorum, yolda ama hala dusemedi. Düşmesi için ilaç verdi, ağrı girdikce de 3 kez iğne oldum, onlar beni iyi sisirdi. E tabi bu süreçte dikkat de edemedim, artı 2 kilo geldi hemen. Sen kısa sürede çok iyi verdinNe ilacı kullaniyosun canım. Ben antidepresan kullaniyordum bir anda üç kg aldım 60.9 u gördüğüm an beynimden vurulmuştum. Ama spor ve biraz yediklerime dikkat edince kilom geriledi baya
Yağ/kas oranı tartıda ölçülüyor değil mi? Metabolizma yaşını nasıl hesapliyorlar? Benim yağ oranim kesin 30un üstüdürAbla dün kas yağ ölçümü de olduk. Yağ oranim %24. Metabolizma yaşım 17 çıktı. 40 kg da kas.
Canım benim ya geçmiş olsun. Böbrek taşı olayı zaten başlı başına ayrı bir sorun ki çok sağlam ağrı yapar, o yüzden ağrın geçsin taşı dusur kilo zaten veriliyor bak. Evet canım pilateste bir cihaz var tartı gibi böyle bütün bu dediğim değerleri o ölcuyorİyiyim cok şükür ama taş düşmedi hala, ağrı da yapmıyor ilaçlar sayesinde. Kiloyu da bosverince artışa geçiyor. Yarından itibaren artık buralardayım inşallah.
Böbrek taşı düşürüyorum, yolda ama hala dusemedi. Düşmesi için ilaç verdi, ağrı girdikce de 3 kez iğne oldum, onlar beni iyi sisirdi. E tabi bu süreçte dikkat de edemedim, artı 2 kilo geldi hemen. Sen kısa sürede çok iyi verdin
Yağ/kas oranı tartıda ölçülüyor değil mi? Metabolizma yaşını nasıl hesapliyorlar? Benim yağ oranim kesin 30un üstüdür
Sağol canım.Canım benim ya geçmiş olsun. Böbrek taşı olayı zaten başlı başına ayrı bir sorun ki çok sağlam ağrı yapar, o yüzden ağrın geçsin taşı dusur kilo zaten veriliyor bak. Evet canım pilateste bir cihaz var tartı gibi böyle bütün bu dediğim değerleri o ölcuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?