50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bravo. Üç gündür protein ağırlıklı besleniyorum. Akşam yemeginden sonra bitki çayı içiyorum. Bende bugün 52.7 gördüm.

Merhaba arkadaşlar
Ptesi 60.6idim. Memlekete gelince yol ödemi falan oldu bir de 3 gündür böbrek taşıyla uğraşıyorum. İgneler, ilaçlar onlar da odem yapmış olabilir, sonuç olarak artilardayim. Taş hala düşmedi, bu hafta da artida olabilirim.
Listeye de kilolarinizi ekleyip atacağım bir kac güne, kusura bakmayın arkadaşlar.

Çok geçmiş olsun. Boşver önemli olan sağlığın. Zaten kızlar artık yazmıyor. İnşallah çabucak o taştan kurtulursun.

Buraya kimsecikler uğramıyor. Bugün yazıp artık yazmayacağım. Günlüğüme yazmaya devam edeceğim. Bu hafta 52.5 kg görmüştüm. Regl ve üç gün dikkatsizlik sonucunda 53.2 kg gördüm. Geçen haftaya göre 300 gram artıdayım.

Maasallah çok çabuk ilerledin hedefinde.
Ben maalesef ilaclarla artilardayim. Bugün 60.8 çıktım
Ne ilacı kullaniyosun canım. Ben antidepresan kullaniyordum bir anda üç kg aldım 60.9 u gördüğüm an beynimden vurulmuştum. Ama spor ve biraz yediklerime dikkat edince kilom geriledi baya

Tartıldım canım. Geçen haftaya göre eksideyim ama hafta içine göre fazla çıktım. Bu on gün dikkat edip hedefime ulaşacağım. Sonra kas arttırmaya yönelecegim.
Abla dün kas yağ ölçümü de olduk. Yağ oranim %24. Metabolizma yaşım 17 çıktı. 40 kg da kas.

Selamlar cok yogun gunler geçiriyorum kendi evimde de değilim diyet konusunda zorlansam da günlük yürüyüş yapmaya ve su içmeye çalışıyorum. Bu sabah kilom 53.8 çıktı

Nasıl oldun? Boş ver kiloyu ilaçtan sonra ödemi atınca 60 altını görürsün.
İyiyim cok şükür ama taş düşmedi hala, ağrı da yapmıyor ilaçlar sayesinde. Kiloyu da bosverince artışa geçiyor. Yarından itibaren artık buralardayım inşallah.
Ne ilacı kullaniyosun canım. Ben antidepresan kullaniyordum bir anda üç kg aldım 60.9 u gördüğüm an beynimden vurulmuştum. Ama spor ve biraz yediklerime dikkat edince kilom geriledi baya
Böbrek taşı düşürüyorum, yolda ama hala dusemedi. Düşmesi için ilaç verdi, ağrı girdikce de 3 kez iğne oldum, onlar beni iyi sisirdi. E tabi bu süreçte dikkat de edemedim, artı 2 kilo geldi hemen. Sen kısa sürede çok iyi verdin
Abla dün kas yağ ölçümü de olduk. Yağ oranim %24. Metabolizma yaşım 17 çıktı. 40 kg da kas.
Yağ/kas oranı tartıda ölçülüyor değil mi? Metabolizma yaşını nasıl hesapliyorlar? Benim yağ oranim kesin 30un üstüdür

Canım benim ya geçmiş olsun. Böbrek taşı olayı zaten başlı başına ayrı bir sorun ki çok sağlam ağrı yapar, o yüzden ağrın geçsin taşı dusur kilo zaten veriliyor bak. Evet canım pilateste bir cihaz var tartı gibi böyle bütün bu dediğim değerleri o ölcuyor

Sağol canım.
Ben de çok merak ediyorum ilk fırsatta olctureyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…