50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar benim boy da 157. Kilom 61 olmuş ya ilaçlardan sonra. Benim de hedef 50. Ben haftaya pazartesi tartilip bildirim yapacağım diyete başlayalı yeni oldu sayılır

Dogru diyosun abla ama şu aralar yaşamaya çalışıyorum diyelim :)
Kıyamam. Hayatta her şey yaşanır biter. Bu günlerde bitecek. Kendine şunu söyleyebilirsin. Buda bitecek. Her şeyin bir sonu vardır.
Kızlar benim boy da 157. Kilom 61 olmuş ya ilaçlardan sonra. Benim de hedef 50. Ben haftaya pazartesi tartilip bildirim yapacağım diyete başlayalı yeni oldu sayılır
Ödem sökücü çay içiyor musun? İlaçlar ödem yapmış olabilir.
Günaydın.Güncel kilom 60..
Kahvaltım: İki yumurtadan omlet bir kase yoğurt zeytin Su içmeye devammmm....

Aklıma şöyle bir fikir geldi, ben kağıda yazayım her hafta güncel halini foto çeker atarım buraya, olur mu?

Bir sey yemeden günü kapattım, acikmadim daha sonra.
Güzel fikir sana zahmet olacak ama.
Bugün de 60.1 geldim yani -100. Cumaya kadar 59 görürüm inşallah :)
Böyle devam edersen rahat rahat 59 göreceksin. Devamlı 59 rakamını düşün. Ödem atıcı çaylar da içebilirsin.

Güzel fikir sana zahmet olacak ama. ☺
Yok zahmet olmaz tabi ki Ama yarın misafirim gelecek, perşembe listeyi hazirlayayim olur mu, yine bir bosluk bulursam yarin da hazırlarım.
Bu sabah 54 kg geldim. Boyum 1.54 Bu kilolar ile listeyi oluşturalım. Pazartesi kilo bildirim günümüz olsun herkese uyarsa.
Ne güzel boyunla eslesmissin, benim onun için 4 kilom daha var. Pazartesi bana uyar

Hanımlar tam kiraz mevsimindeyiz mutlaka aliyosunuzdur, kiraz sapı güzel bir ödem söktürücü. Ben akşamları yeşil çay icerken icine bikac da kiraz sapı atiyorum, hatta bahceden bolca toplayıp meyvesini yedikten sonra kış için saplarını kurutmayi planlıyorum, tavsiye ederim aklınızda bulunsun

Yok zahmet olmaz tabi ki Ama yarın misafirim gelecek, perşembe listeyi hazirlayayim olur mu, yine bir bosluk bulursam yarin da hazırlarım.

Ne güzel boyunla eslesmissin, benim onun için 4 kilom daha var. Pazartesi bana uyar
Sende dört kiloyu rahatlıkla verirsin. İsteğim fit bir görüntü. Karnım, yanlarım var ve kollarım kalın. Sporlada inceliyorum şükürler olsun.
Bitki çaylarını icmem gerek aslında ödem icin ama pek icemiyorum. Bir kac güne online diyete basliycam, listede verirse mecbur içerim.
Listenin acelesi yok. Zaten pazartesi bildirim yapacağız. Online diyet bende yapmıştım. 52.9 kg gördüm. Yemeye dönünce 55-56
Ne güzel. Evin bahçeli mi? Doğru söylüyorsun bende kirazların sapını koparıp öyle tabağa koyuyorum. Bitki çaylarıma ekliyorum.

gulfuren bahçeli diyebiliriz ben küçük bir ilçede oturuyorum müstakil bir evde, eşimin memuriyeti sebebiyle, köy hayatı gibi birçok seyi doğal tuketebiliyoruz kendimize yetecek kadar sebze vs ekiyoruz.

gulfuren bahçeli diyebiliriz ben küçük bir ilçede oturuyorum müstakil bir evde, eşimin memuriyeti sebebiyle, köy hayatı gibi birçok seyi doğal tuketebiliyoruz kendimize yetecek kadar sebze vs ekiyoruz.
Bizim ailece hayalimiz. Sitede yaşıyoruz. Ama çocuklarda dahil müstakil bir ev istiyorlar. Hayalimize kolaylıkla ulaşmamız için neler mümkün diyorum.

Bizim ailece hayalimiz. Sitede yaşıyoruz. Ama çocuklarda dahil müstakil bir ev istiyorlar. Hayalimize kolaylıkla ulaşmamız için neler mümkün diyorum. ☺
Evet gerçekten güzel doğal hayat temiz hava ve büyük ölçüde organik beslenme, tayin olup gittiğimizde burayı mutlaka çok ozleriz. Allah herkesi bulunduğu yerde sağlıklı ve mutlu etsin inşallah

İyi akşamlar. akşam yemeğmi yazayım.Belki sizlere de fikir olur ben buradan bakıyorum menülere hep:Bir tabak mercimekli bulgur pilavı bi kase salata ayran Su içmeye devam ediyorum.Pazartesi 58 görsem süper olur.Spor olarak yürüyüş

Merhaba ben bugün saat 6-7 arasi misafir sebepli biraz kaçamak yaptım onu aksam yemeği saydım. Dün aksam güzel spor yapmıştım bugun onu yapmadım, günlük 8-10 bardak su içiyorum hergun. Regl de geldi çattı bu hafta pek bir kilo düşüşü olmaz gibi ama bakalim

Erken yemişsin o da güzel. Olur olur pazartesiye daha çok var. Kilo veremem diye bilinç altını kodlama. Kolaylıkla kilo veriyorum, sağlıkla kilo veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…