- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.139
- 248
- 31
Süper! İnsan verdiğini görünce daha bir gazla devam ediyor tebrik ederimKizlaar kilo bildirimi pazartesi demiştik ama bugün tartilim dedim 58,8 kg ciktim geçen hafta 60.9 du :)
Off şu rakamı görmem lazım bu pzt.. Sıkıyorum kendini bugün de bayaa yürüdüm akşamı da hafif atlatmaya çalışıcamKizlaar kilo bildirimi pazartesi demiştik ama bugün tartilim dedim 58,8 kg ciktim geçen hafta 60.9 du :)
Kızlar bol su.. bol su icmekte olay onu anladım. Çünkü her idrara çıkış bile kalori yakıyor. Yemeği azalttim. Öğünleri dengelemeye çalışıyorum öyle çok açlık hissi çektiğim olmadı. Ve yürüyüş. Anksiyete panik atak her ne varsa var bende yürü babam yürüyorum. Bir saat iki saat orta tempo akşam üzeri... Şekeri kestim ve beyaz ekmek yemiyorum. Haftasonlari bir saat pilatesim var. Bugün yolum doğru mu diye tartildim aynı yoldan devam edicem :) bu ay sonunda iki üç haftaya 57 görmem lazım :)Off şu rakamı görmem lazım bu pzt.. Sıkıyorum kendini bugün de bayaa yürüdüm akşamı da hafif atlatmaya çalışıcam
Kesinlikle kilo vermek psikolojik rahatsızlıkları da tedavi ediyormuş bende de anksiyete okb var spor hep vardı hayatımda ama beslenmem çok kötü olduğundan daha da kilo alıyodum haplar da bi işe yaramayınca kilo vermek zorunlu oldu ben bitter çikolata yiyorum onu kesemedim henüzKızlar bol su.. bol su icmekte olay onu anladım. Çünkü her idrara çıkış bile kalori yakıyor. Yemeği azalttim. Öğünleri dengelemeye çalışıyorum öyle çok açlık hissi çektiğim olmadı. Ve yürüyüş. Anksiyete panik atak her ne varsa var bende yürü babam yürüyorum. Bir saat iki saat orta tempo akşam üzeri... Şekeri kestim ve beyaz ekmek yemiyorum. Haftasonlari bir saat pilatesim var. Bugün yolum doğru mu diye tartildim aynı yoldan devam edicem :) bu ay sonunda iki üç haftaya 57 görmem lazım :)
O haplar bana kilo aldirinca Dank etti biliyor musun :) ben çikolata ve türevleri yemiyorum çok sevdiğim halde bir haftadır. Beyaz ekmek ve şeker de kullanmıyorum. Ama bol su içmek ve aktivite çok etkiliKesinlikle kilo vermek psikolojik rahatsızlıkları da tedavi ediyormuş bende de anksiyete okb var spor hep vardı hayatımda ama beslenmem çok kötü olduğundan daha da kilo alıyodum haplar da bi işe yaramayınca kilo vermek zorunlu oldu ben bitter çikolata yiyorum onu kesemedim henüzSen 57 ben 58 hadi inşallah :)))) Akşam menümü de yazıcam birazdan 🍽
Zararın neresinden dönsen karO haplar bana kilo aldirinca Dank etti biliyor musun :) ben çikolata ve türevleri yemiyorum çok sevdiğim halde bir haftadır. Beyaz ekmek ve şeker de kullanmıyorum. Ama bol su içmek ve aktivite çok etkili
Bravo.Kizlaar kilo bildirimi pazartesi demiştik ama bugün tartilim dedim 58,8 kg ciktim geçen hafta 60.9 du :)
Görürsün gerekini yapınca oluyor.Off şu rakamı görmem lazım bu pzt.. Sıkıyorum kendini bugün de bayaa yürüdüm akşamı da hafif atlatmaya çalışıcam
Senin çok güzel programın var. Gerçekten su ödemi de atıyor. Çıtır olup vedalasacağız ben inaniyorum. Ben yaştan biraz kıtırKızlar bol su.. bol su icmekte olay onu anladım. Çünkü her idrara çıkış bile kalori yakıyor. Yemeği azalttim. Öğünleri dengelemeye çalışıyorum öyle çok açlık hissi çektiğim olmadı. Ve yürüyüş. Anksiyete panik atak her ne varsa var bende yürü babam yürüyorum. Bir saat iki saat orta tempo akşam üzeri... Şekeri kestim ve beyaz ekmek yemiyorum. Haftasonlari bir saat pilatesim var. Bugün yolum doğru mu diye tartildim aynı yoldan devam edicem :) bu ay sonunda iki üç haftaya 57 görmem lazım :)
Takdir ettim. İstedin ve başardın.Arkadaşlar giremedim kusura bakmayın misafir telasindan. Bugün akşama kadar bişey yemedim, 2 gibi bir büyük bardak soğuk kahve ictim sütlü şekersiz. Akşam kalan yemeklerden yedim, az susuz nohut,
2 yemek kaşığı pilav, çeyrek kase corba, 3 yemek kaşığı karışık kızartma.
Ve bugün çok şükür 59.4 gördüm :)
Ahaha abla biraz kıtır deyince güldüm hepimiz çıtır olcaz inşallahGörürsün gerekini yapınca oluyor.
Senin çok güzel programın var. Gerçekten su ödemi de atıyor. Çıtır olup vedalasacağız ben inaniyorum. Ben yaştan biraz kıtır
Takdir ettim. İstedin ve başardın.
Merhaba benim güncel kilom 54 hedef şimdilik 50. TeşekkürlerEki Görüntüle 2280831
Biraz düzensiz oldu ama isimler eklendikçe duzenlerim, ve gözümden kaçan isimler varsa kusura bakmasın, tekrar yazarsanız sevinirim. Bilgileri eksik olan arkadaşlar da tamamlarsa sevinirim :)
Başladığımız kiloları da yazarsan sevinirim. İlk hafta güzel kilo veriliyor. Bu bize gaz olur.Emeğine sağlık güzel olmuş.Eki Görüntüle 2280831
Biraz düzensiz oldu ama isimler eklendikçe duzenlerim, ve gözümden kaçan isimler varsa kusura bakmasın, tekrar yazarsanız sevinirim. Bilgileri eksik olan arkadaşlar da tamamlarsa sevinirim :)
Başlangıç kilolarını ptesi eklerim diye düşündüm cok kalmadı diye ama onceden yaz derseniz geçen ptesi ya da hatirlamiyorsaniz güncel kilolarınizi yazayim.Başladığımız kiloları da yazarsan sevinirim. İlk hafta güzel kilo veriliyor. Bu bize gaz olur.Emeğine sağlık güzel olmuş.
Bu hafta hepimiz kilo verdik. Yazalım.Bana göre daha iyi olur.Başlangıç kilolarını ptesi eklerim diye düşündüm cok kalmadı diye ama onceden yaz derseniz geçen ptesi ya da hatirlamiyorsaniz güncel kilolarınizi yazayim.
Önemli olan ilerlemek. Demekki ne yapman gerektiğini biliyorsun ki ilerliyorsun.Ben 58.3 ile başlamıştım aylar önceresmen düşe kalka ilerliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?