aaa öylemi....... nice mutlu senelere............:131::119::102: .................
sağlıklı mutlu huzurlu bir yaş diliyorum...
tşkkür ederimmmmm
bu arada 2 kez teşekkür ederim artık senin tavsiyelerine uydum ve leblebi ve biskuviden kurtuldumgerci arada yerim yıne ama hurma kayısı incirin besin değerleri çok daaha fazla ara öğünlerimi bunlarla yapabiliorum iş yerinde ancak bu kadar olablio eğer yemekte meyve verilirse ya ada yoğurt onlarıda ara öğünlerde yerim die düşünüorum yanı kısacası düzen kurmaya başladım
bu arada kızlaaaaaaaaaaar bugun benim doğum günüüüüüüüüüüüm
iyki doğdum beeeeeen
anchusa nasıl oldun canım.... bugün daha iyi misin???
dogum gunun kutlu olsun intlogistics
selam kizlarrr,
intlogistics dogum gunun kutlu olsunn
anchusa nasil oldun cnm hasta misin hala
diger kizlar hepinize selamlarrrr
sıkı sıkı giyin cm hastalık gezıo ortalıkta grip oldum bende=(
bu arada kızlaaaaaaaaaaar bugun benim doğum günüüüüüüüüüüüm
iyki doğdum beeeeeen
Ayaklandim en azindan. Hos ben hic yatak dosek yatamam, ne kadar agir hasta olsma da firlar kalkarim yataktan.
Su ilaclarimi kullanayim gecmezse baska doktora gidecegim. Bu doktora pek guvenmedim ben. Esimle ayni hastaliga yakalandik, bambaska dozlarda ilaclar verildi ikimize de. Hangisi dogru yapti bilemiyorum.O iyilesti bile ben hala surunuyorum.
kızlar bende 1.57 boyunda 58 kıloyum zayıflayamıyorum abur cubur danda vaz gecemıyorum ben de sıze katılıp zayıflamak ıstıyorum yardım edııııın
hoşgeldin canım doğru yerdesin.....abur cuburlar doğru beslenmediğimz zaman hayatımızda yer alıyor....eğer ana ve ara öğünlerini düzenli olarak yaparsan bak gör abur cuburları aramıcaksın bile......
şimdi biz burda haftalık koç seçiyoruz o menülerimiz yoramlayıp puan veriyor bende yaptığn sporları puanlıyorum cuma günü ak koyun kara koyun belli oluyor...:)))
lachesiscim
24 yaşımı doldurmuş bulunuorum bu gun itibariyle 1987 doğumluyum
o yuzden 1 yaş daha buyudum diebilioruıum 40 lı yaşlara geldiimde 1 yaş daha yaşlandım derım heralde
kızlar selammm!
yine bir ay başı ve ben yine çok yogunum
ay sen pek kucukmussun..lachesiscim
o yuzden 1 yaş daha buyudum diebilioruıum 40 lı yaşlara geldiimde 1 yaş daha yaşlandım derım heralde
çok geçmiş olsun canım. dondum vallahi, aşırı soğuk.
mutlu yıllar hayatım, iyi ki doğdun, kaç yaşında oldun?
Geçmiş olsun canım sende mi hastasın, kızlar dikkat edin iyi bakın kendinize.
tşk ederim anchusacım sanada geçmiş olsun
kızlar selammm!
yine bir ay başı ve ben yine çok yogunum
anchusa'cım çok geçmiş olsun
intlogistic nice mutlu yaşlar, herşey gönlünce olsun!!!
selam kizlarrr,
intlogistics dogum gunun kutlu olsunn
anchusa nasil oldun cnm hasta misin hala
diger kizlar hepinize selamlarrrr
lachesiscim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?