50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa öylemi....... nice mutlu senelere............:131::119::102:.................

sağlıklı mutlu huzurlu bir yaş diliyorum...

tşkkür ederimmmmm
bu arada 2 kez teşekkür ederim artık senin tavsiyelerine uydum ve leblebi ve biskuviden kurtuldum gerci arada yerim yıne ama hurma kayısı incirin besin değerleri çok daaha fazla ara öğünlerimi bunlarla yapabiliorum iş yerinde ancak bu kadar olablio eğer yemekte meyve verilirse ya ada yoğurt onlarıda ara öğünlerde yerim die düşünüorum yanı kısacası düzen kurmaya başladım

çok sevindim senin adına.....çokta güzel oluyor ara öğünlerin hem çok sağlıklı hem pratik.....

önemli olan zaten düzen kurmak oturtmak .....ve sen zoru başardın

Gunaydin Kocum
Dunku menumu yaziyorum

Kahvalti
Bir dilim tam tahilli ekmek
1 domates
1 salata
1 kk beyaz peynir

Ara:Ceyrek muz, 2 badem

Ogle:
2 adet mercimekli kofte
2 adet zeytinyagli lahana sarma
2 kasik zeytinyagli taze fasulye

Ara:1 elma

Aksam
3 kasik zeytinyagli enginar
2 adet lahana sarma
2 kasik kuru borulce salatasi
2 kasik yogurt

Ara:Yarim armut, yarim kivi, yarim mandalina

Aralarda bol ihlamur cayi ictim. Ihlamurun icine karabiber, tarcin cubuk, bir yumru zencefil katip kaynattim gun boyunca tukettim. Bol su icmeyi de ihmal etmedim.

Son düzenleme:
anchusa nasıl oldun canım.... bugün daha iyi misin???

anchusa nasıl oldun canım.... bugün daha iyi misin???

Ayaklandim en azindan. Hos ben hic yatak dosek yatamam, ne kadar agir hasta olsma da firlar kalkarim yataktan.

Su ilaclarimi kullanayim gecmezse baska doktora gidecegim. Bu doktora pek guvenmedim ben. Esimle ayni hastaliga yakalandik, bambaska dozlarda ilaclar verildi ikimize de. Hangisi dogru yapti bilemiyorum.O iyilesti bile ben hala surunuyorum.

selam kizlarrr,

intlogistics dogum gunun kutlu olsunn

anchusa nasil oldun cnm hasta misin hala

diger kizlar hepinize selamlarrrr

sıkı sıkı giyin cm hastalık gezıo ortalıkta grip oldum bende=(

çok geçmiş olsun canım. dondum vallahi, aşırı soğuk.
bu arada kızlaaaaaaaaaaar bugun benim doğum günüüüüüüüüüüüm
iyki doğdum beeeeeen

mutlu yıllar hayatım, iyi ki doğdun, kaç yaşında oldun?

Geçmiş olsun canım sende mi hastasın, kızlar dikkat edin iyi bakın kendinize.

ayy burasıda buz gibi kış geldiğini belli etti valla.... son 10 dk öğleden sonra Allah tan dersim yok....ellrim ayaklarım dondu herzamanki gibi.... kaloriferler yanıyor ama dışarı çok soğuk demekki ben ısınamadım.....

kızlar bende 1.57 boyunda 58 kıloyum zayıflayamıyorum abur cubur danda vaz gecemıyorum ben de sıze katılıp zayıflamak ıstıyorum yardım edııııın

kızlar bende 1.57 boyunda 58 kıloyum zayıflayamıyorum abur cubur danda vaz gecemıyorum ben de sıze katılıp zayıflamak ıstıyorum yardım edııııın

hoşgeldin canım doğru yerdesin.....abur cuburlar doğru beslenmediğimz zaman hayatımızda yer alıyor....eğer ana ve ara öğünlerini düzenli olarak yaparsan bak gör abur cuburları aramıcaksın bile......

şimdi biz burda haftalık koç seçiyoruz o menülerimiz yoramlayıp puan veriyor bende yaptığn sporları puanlıyorum cuma günü ak koyun kara koyun belli oluyor...:)))

lachesiscim
24 yaşımı doldurmuş bulunuorum bu gun itibariyle 1987 doğumluyum
o yuzden 1 yaş daha buyudum diebilioruıum 40 lı yaşlara geldiimde 1 yaş daha yaşlandım derım heralde

ınsaallah dıyelım 50 kılo olmak ıstıyorum nereden nasıl baslamalıyım

kızlar selammm!

yine bir ay başı ve ben yine çok yogunum

anchusa'cım çok geçmiş olsun

intlogistic nice mutlu yaşlar, herşey gönlünce olsun!!!

lachesiscim
o yuzden 1 yaş daha buyudum diebilioruıum 40 lı yaşlara geldiimde 1 yaş daha yaşlandım derım heralde

ayyy en küçüğümüz sensin galiba, büyüdüm diyceksin tabi, güzel zamanlar bunlar :)
hayırlı bir yıl olsun hayatım

kızlar selammm!

selam hayatım. sen de hep yoğunsun ya kolay gelsin tatlım zor bir işin var

lachesiscim
ay sen pek kucukmussun..

tşk ederim anchusacım sanada geçmiş olsun

kızlar selammm!

anchusa'cım çok geçmiş olsun

intlogistic nice mutlu yaşlar, herşey gönlünce olsun!!!

selam kizlarrr,

intlogistics dogum gunun kutlu olsunn

anchusa nasil oldun cnm hasta misin hala

diger kizlar hepinize selamlarrrr

tesekkur ederim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…