50 mekik 20 dk yürüşüyüş ama normal yürüyüş okuldan gelirken yürüdüm.Spor pek sayılmz ama :)
Evet eksik biraz enüm ama 3 haftadır hiç kilo veremiyorum onun için akşam yemeklerimi bu hafta azaltmak istiyorum. =(
Belki yanlış ama artık kilo vermek istiyorum bazen 54 kilo oluyrm bazen 53.5 işte=S
suyu 1,5 lt iciyorum cnm gunde,
sebze pek yiyemiyorum bu aralar :-((
makarnanin ustune de o dedigin salcali sosu yapsam inan yiyemezdimm
sporu 3 ay onermedi doktor canim
Kahvaltin gayet güzel, 1. aran ilginc olmus hem tatli hem tuzlu ama iyi yinede, öglen kekin birtanesi fazla, 2. arandaki ceviz bitane oldugu icin biraz ciliz ama hicten iyidir, aksamki patates yemeginde neler var, farkli sebzeler iceriyor mu ? ve aksamdan sonra bi kücük ara yapacak misin ? ve gün boy yeterince su ictin mi ?
sabah ekmegi az yemissin ama onun disinda kahvaltin gayet iyi, 1. aran da iyi, ögle yemegin iyi ama yaninda bir dilim ekmekle süper olurdu, 2. aran gayet iyi, aksama kadar tatli ihtiyacini giderir, aksam arapasinin yaninda salata yesen iyi olurdu. ögle ve aksam menülerinin yerini degistirseydin süper olurdu. aksamdan sonraki portakal suyunu kendin SIKIYOsun dimi ?
2 litre su güzel,yürüyüs, egzersiz de yapmissin, cok güzel ayak uydurdun azmini cok sevdim.
saydiklarin cok iyi seyler, kilo vermene engel kalmadi bence :)
patates uemeğimde sadece patates salça tuz var.başka sebze yoktu içinde.yeterince su içtim sanırım 2 lt oldu.az önce mandalina yedim.2 dilimde elma.bana kalsa şimdi mutfağın altını üstüne getiririm açım valhasılkelam.ben nerde yanlış yapıyorum ya.doymuyorum ben.
ay valla inşallah aygirl ben boğa burcuyum yemek yemek benim için bir zevk hatta abartıyım dur bir sanat... hayatım boyunca abur cubur yiyip, akşamları yatmadan önce mutlaka yemek yiyen ben yaşım 20 yi geçince kg almaya başladım :97: ,kurtulmak istiyorum fazlalıklarımdan,dediğin gibi inşallah engelim yoktur, bu arada portakal suyunu kendim sıkıyorum,sonrada vitamini uçmadan içiyorum maden suyuyla karıştırıncada güzel oluyor,greyfutlada öyle,bu arada bol baharat ve acı metabolizmayı gerçekten hızlandırır mı ? öyleyse benim hızdan uçmam lazımdı,yorumun için saol canım, ben yorumunu görmemiştim kendi kendime kötü not verdim sınıfta kalırım diye ... şimdilik geçmişim yorumuna bakılırsa , bu haftalık liste olayı beni motive ediyor , bu arada regl oldum olcam, vücudum su toplmaışmıdır şişlik hissediyorum ama, su toplama olayı regl olduğumuz 4-5 gün de mi oluyor merak ettim de ?
merhaba çıtır kızlar...
menülerinizi inceliyordum dikkat ettim de hep karbonhidratla proteinleri bir arada yiyorsunuz, mesela yoğurtlu makarna etli patates gibi, istisnai bir durum mu yoksa buna dikkat etmediğiniz halde mi bu kadar incesiniz :26:
burdan aygirl i tanıyorumm sadece
mutlu olduğunuz kiloda kalmanız dileğiyle
canım özellkle buna dikkat ediyoruz. 3 besin grubunu aynı anda almaya... tek taraflı beslenmiyoruz böylee....
canım özellkle buna dikkat ediyoruz. 3 besin grubunu aynı anda almaya... tek taraflı beslenmiyoruz böylee....
aynı öğünde 3 besin gurubunu almaya dikkat ediyorsunuz, doğru mu anladım acaba :26: bizde tam tersini yapıyoruz,gün içinde farklı öğünlerde alıyoruz 3 besin grubunu, bütün doktorlar bu şekilde söylüyor, ama siz bu şekilde kilo verebiliyorsunuz sanırım vallahi bravoo
aynı öğünde 3 besin gurubunu almaya dikkat ediyorsunuz, doğru mu anladım acaba :26: bizde tam tersini yapıyoruz,gün içinde farklı öğünlerde alıyoruz 3 besin grubunu, bütün doktorlar bu şekilde söylüyor, ama siz bu şekilde kilo verebiliyorsunuz sanırım vallahi bravoo
Merhaba kızlar :80:
Aygirlcüm koçluğun hayırlı uğurlu olsun
Şulecim bugün 15 dk zumba yaptım sadece. Vaktim vardı ama bünyede şişkinlik olduğundan daha fazla yapamadım. Bu hafta pek evde durmayacağımdan pek spor yapmayacağım gibi, ama senin liste sayesinde az da olsa yapacağım bişilerSen ne kadar spor yaptın?
bende sadece 30 dk nivea yaptım bugün.... reglim olacaks onunmu şişkinliği acaa
merhaba çıtır kızlar...
menülerinizi inceliyordum dikkat ettim de hep karbonhidratla proteinleri bir arada yiyorsunuz, mesela yoğurtlu makarna etli patates gibi, istisnai bir durum mu yoksa buna dikkat etmediğiniz halde mi bu kadar incesiniz :26:
burdan aygirl i tanıyorumm sadece
mutlu olduğunuz kiloda kalmanız dileğiyle
ah su yemek ahhhhepimizde var o dert. sanat askina yeme ama haaa
bende öyleyim 20den sonra kilo aldim, üstelik isim itibariyle sirf oturuyorum :) ee kilolarda akilli durmuyo oturuyo iste.. tamamdir, portakali kendin SIKIP, icine maden suyu atinca gayet güzel ..
ben pek acili yemem burada bi arkadas tavsiye etti, gercekten fayda etti. ama tabi aliskinsan bunu farketmezsin, anca baharat ve aciyi kesince farkedersin :) labneye pul biber attim corbaya falan bana iyi geldi. kilo bildiriminde anchusaya regl olugunu da belirt, olursan cumaya kadar. o su toplama olayiyla ilgili pek bilgim yok ama bende birkac gün evvel baslar, birkac gün sonra gecer ödemler..
ödemleri atmak icin yesil cay yada besi bi yerde cay icebilirsin. arabasindan sonra hafif bir ara olarak portakal suyunu sayiyorum normalde icecegi ara olarak saymiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?