50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bisey sorucam size;

ben simdi spor yapamiyorum ama vucudumun ust kismini calistirmamda sakinca yoktur herhalde diy mi?

goguslerimi korumak icin , deforme olmasinlar diye, pilates lastigi ile hangi hareketleri yapabilirim, bileniniz var mi??

iyidir kuzum, senden naber? nasıl gidiyor hamilelik?

biraz zorluyor canim beni bu aralar,
istahsizlik bir de asiri bas donmeleri var :-(

sabah ilk kalktigimda cok donuyor basim, ise zor hazirlaniyorum servise kadar da esim goturuyor duserim filan diye Allah korusun . ama ogleden sonra biraz aciliyorum.
genel olarak hep bi halsizlik var,

ordan oraya kosturan atom karinca pepperden eser kalmadi, aksam gidip soyle bi evi toplayip 2 lokma bisey yiyip hemen uzaniyorum ....

bikac hafta sonra gecer diyorlar bu durum bakalim

insallah gecer

merhaba.ben 61 kiloyum.bende burada sizinle devam emek istiyorum oncelikli hedefim bu topikin rakamlarini gormek 57- 55 arasi olsam cok mutlu olcam.

ınsaallah dıyelım 50 kılo olmak ıstıyorum nereden nasıl baslamalıyım

bugün normal beslen ama budaki menüleride takip et.... koçumuz meünleri yorumluyor ve eksiklikleri varsa uyarıyor....sende bugünü menünü yaz akşama yada yarın o sana tasiyelernde bulunur...
merhaba.ben 61 kiloyum.bende burada sizinle devam emek istiyorum oncelikli hedefim bu topikin rakamlarini gormek 57- 55 arasi olsam cok mutlu olcam.

hoşgeldin canım aramıza....

ay evet dilim kafam karışmış:) su bol içerim ben genelde sayamıyorum:( yeşil çay pek aklıma gelmedi, kafein var diye pek içmiyordum ama sanırım artık içebilirim. ya da kafeinsiz bulursam alıyım :)

okish canim bu arada herkese Günaydin bana Tünaydin :3:

aygirlllllllll günaydın cnmmmm yazıorum menümüüüü:3:
sabah
1 adet kuru kayısı
1.5 dilim kızarmış kepek ekmek
1 üçgen light peynir
2 bardak su
1 bardak ekinezya çay

ara
2 tane kuru kayısı
1 limonlu ıhlamur
2 bardak su

öğlen
1 porsiyon nohut
1 porsiyon cacık
1 bardak su

ara
2 kayısı
1 incir (kuru)
5i bi yerde çay

ara
2 kayısı

ara( benim 3 ara oluo çünkü 2. aradan sonra eve gidip yemek yemem arasında 4 saat var bende 2 saatte bir yediğim için 3 ara oldu sitersen 2. araya ekleyebilsin puan olrak cnm)

2 çörekotlu light kraker

akşam
1 yumurta
1 dilm ekmek
ekinezya çay 1 bardak
1 bardak su

ara
yarım elma
1 bardak su

benim menüm budurrr :1:

sporu unutmuşum hemen ekliyim=)
5 dk hızlı tempo yuruyuş arkasından 8 kat merdiven çıktım =)

canim bu dünki menün mü ?

Gunaydin Kocum
Dunku menumu yaziyorum

Kahvalti
Bir dilim tam tahilli ekmek
1 domates
1 salata
1 kk beyaz peynir

Ara:Ceyrek muz, 2 badem

Ogle:
2 adet mercimekli kofte
2 adet zeytinyagli lahana sarma
2 kasik zeytinyagli taze fasulye

Ara:1 elma

Aksam
3 kasik zeytinyagli enginar
2 adet lahana sarma
2 kasik kuru borulce salatasi
2 kasik yogurt

Ara:Yarim armut, yarim kivi, yarim mandalina

Aralarda bol ihlamur cayi ictim. Ihlamurun icine karabiber, tarcin cubuk, bir yumru zencefil katip kaynattim gun boyunca tukettim. Bol su icmeyi de ihmal etmedim.

menün cok güzel anchusacim, aksam ac kalma olasiligin cok az, hem doyurucu hem de saglikli bir menü olmus :46: spor varmi canim ? ve daha iyisin umarim ?

dünkü menüm cnm

canim ögünlerle birlikte su icmesen daha iyi olurdu. ögünlerden yaklasik yarim saat önce icmeni tavsiye ederim.
öglen nohutun yaninda bir iki kasik pilav yeseydin daha iyi olurdu. aksam ise yumurtayla ekmegin icine biraz yesillik cok iyi olurdu. ögle yemegin bence 2 puanlik ama cok su istikrarli bir sekilde su ve caylar ictigin icin suya verecegim bir puanin yanisira öglen puanini 3 yapiyorum

koçum bugün hiç bir şey yemedim gibi bi şeyy canım istemiyor =(
Sabah kahve 1 kesme şekerle 1 dilim kızarmş ekmek sadece
Öğlen:Yoğurtlu sebzeli kepek makarnadan salata.Mayonz yok içinde yağda yok.
Topu topu 4 5 yemek kaşığı o kadr.
Ne yiyecemki ben anlamadm açımda ama artık yemek beyenmiyoru.Bıktım bu yemeklerde :D
1 ay sonra ilk defa makarna yedim.
Bana tavsiye verin kızlarrr
ne yesem

koçum bugün hiç bir şey yemedim gibi bi şeyy canım istemiyor =(
Sabah kahve 1 kesme şekerle 1 dilim kızarmş ekmek sadece
Öğlen:Yoğurtlu sebzeli kepek makarnadan salata.Mayonz yok içinde yağda yok.
Topu topu 4 5 yemek kaşığı o kadr.
Ne yiyecemki ben anlamadm açımda ama artık yemek beyenmiyoru.Bıktım bu yemeklerde :D
1 ay sonra ilk defa makarna yedim.
Bana tavsiye verin kızlarrr
ne yesem

neleri seversin ki ona göre tavsiye edelim canim

kizlar bisey sorucam size;

ben simdi spor yapamiyorum ama vucudumun ust kismini calistirmamda sakinca yoktur herhalde diy mi?

goguslerimi korumak icin , deforme olmasinlar diye, pilates lastigi ile hangi hareketleri yapabilirim, bileniniz var mi??

canım ebru şallının ikinci plates cdsinde lastikle yapılan kol ve göğüs hareketleri var, koltuk altından lastiği geçirip kolları açıp kapatıyorsun falan. göğüsleri sıklaştırıyor. ona bir bak istersen. pek zararlı bişey gibi değil. ama ağırlık falan kaldırma sakın.
biraz zorluyor canim beni bu aralar,
istahsizlik bir de asiri bas donmeleri var :-(

sabah ilk kalktigimda cok donuyor basim, ise zor hazirlaniyorum servise kadar da esim goturuyor duserim filan diye Allah korusun . ama ogleden sonra biraz aciliyorum.
genel olarak hep bi halsizlik var,

ordan oraya kosturan atom karinca pepperden eser kalmadi, aksam gidip soyle bi evi toplayip 2 lokma bisey yiyip hemen uzaniyorum ....

bikac hafta sonra gecer diyorlar bu durum bakalim

insallah gecer

ay canım ya hamileliğini bünyen henüz kabullenemedi herhalde, yavaş yavaş alışırsın tatlım, ilk 3 ay genelde böyle oluyormuş, dikkat et ama kendine.

Selam Kızlar,
bu haftaki koçunuz benim. Ilk defa koçluk yapıyorum, umarım sizleri doğru yönlendiririm.
Bu konuda daha tecrübeli arkadaşların desteklerini bekliyorum.

Dikkat ettiğim hususlar ve tavsiyelerim (şimdiye kadar öğrendiklerimden yola çıkarak):
:94::56::68::8::62::41::4::15::39::126::119::132:
  • öğle ve akşam yemekleriniz karbonhidrat, bitkisel ürünler ve protein içersin
  • ara yapmayı ihmal etmeyin, aralarda tükettiğiniz ufak besinler sizi tok tutacaktır
  • bol su ve bitki çayları (yeşil çay gibi) tüketin, ayran için ve ne kadar içtiğinizi bildirin
  • aklınıza geldikce yemeklerden yaklaşık yarım saat evvel bir bardak su için
  • az çok, mutlaka spor / yürüyüş yapın, bu artı size spor listesinin yanısıra buradaki puanlara yansır
  • metabolizmanızı hızlandırmak için bol baharat kullanın
  • karşınıza felaket sevdiğiniz bir yiyecek çıktigında, kendinize eziyet edip yememezlik yapmayın, tadın ama saldırmayın, eğer ki tatmayı geçtiyse yediğiniz, bunu alışkanlık haline getirmeyin, self control please...
  • ıvır zıvırdan uzak durmaya çalışın ani açlıklara önlem alıp ceviz, fındık ve meyve bulundurun yakınınızda
  • alışveriş yaparken hedefinizi unutmayın, evde ne kadar çikolata kek cips falan olursa, o kadar dayanamama ihtimalimiz olur.
  • diyelim ki sarma yiyeceksiniz atıştırma olarak 2 tane: tabaktan yiyin, tabakta görmediklerimizi yememiş sayabiliirz, yediklerimizi farketmezsek hatanın nerede oldugunu da göremeyiz
Hadi göreyim sizi :13:

Puanlama sistemim şu şekilde:
Kahvaltı: 3 puan
Ara: 1 puan
Öğlen: 3 puan
Akşam: 3 puan
Spor artısı:2 puan
Sıvı artısı: 1 puan
Toplam ulaşabileceğimiz puan: 15

Arkadaslar, üstteki degerlendirmede önemsedigim husulara göre 3 Ocak Pazartesi icin sonuclar burada:

Isim Kahv. Ara Ögle Ara Aksam Ara Spor Su Toplam
anchusa 3 1 3 1 3 1 0 1 13
aygirl 2 1 2 1 1 1 0 0 8
ca_cansu 3 1 2 1 2 0 1 1 11
daisy87 3 1 2 1 2 1 1 1 12
hatice_84 3 1 3 1 0 0 2 1 11
intlogistics 3 1 3 1 2 1 1 1 13
Jelyb10 3 1 2 1 2 1 0 1 11
lachesis 3 1 0 1 3 1 2 1 12
peppermint 3 0 3 1 3 1 0 1 12
suleulku 3 1 3 0 3 1 1 2 14
tweety 3 1 2 1 2 0 2 1 12

bu arada anchusacim, spor artin varsa, bir puani eklycem, rahatsizligindan dolayi spor yapmadigini tahmin ederek eklemdim simdilik.

peppermintin hamile oldugunu hatirlatirim, yani besinleri istedigi gibi alamiyor. yinede cok basarili.

bu arada yeni gelen arkadaslar cok güzel basladilar haftaya.

canim ögünlerle birlikte su icmesen daha iyi olurdu. ögünlerden yaklasik yarim saat önce icmeni tavsiye ederim.
öglen nohutun yaninda bir iki kasik pilav yeseydin daha iyi olurdu. aksam ise yumurtayla ekmegin icine biraz yesillik cok iyi olurdu. ögle yemegin bence 2 puanlik ama cok su istikrarli bir sekilde su ve caylar ictigin icin suya verecegim bir puanin yanisira öglen puanini 3 yapiyorum

aaaaaaaaaygirlcüm yumurta dedim uzatmak istemedim ama yumurtam şöleydi hemen tarif edeyım
1 ymurtayı kaba koyarsın üzerine biraz kekik biraz karabiber biraz keten tohumu 1 tutam maydonoz 1 tutam dereotu( tuz koymadım) yağsız kızgın tavada arkasını önünü pişirisin süüppperrrr bi yemek olur hemde doyurucu :21:

Arkadaslar, üstteki degerlendirmede önemsedigim husulara göre 3 Ocak Pazartesi icin sonuclar burada:

Isim Kahv. Ara Ögle Ara Aksam Ara Spor Su Toplam
anchusa 3 1 3 1 3 1 0 1 13
aygirl 2 1 2 1 1 1 0 0 8
ca_cansu 3 1 2 1 2 0 1 1 11
daisy87 3 1 2 1 2 1 1 1 12
hatice_84 3 1 3 1 0 0 2 1 11
intlogistics 3 1 3 1 2 1 1 1 13
Jelyb10 3 1 2 1 2 1 0 1 11
lachesis 3 1 0 1 3 1 2 1 12
peppermint 3 0 3 1 3 1 0 1 12
suleulku 3 1 3 0 3 1 1 2 14
tweety 3 1 2 1 2 0 2 1 12

bu arada anchusacim, spor artin varsa, bir puani eklycem, rahatsizligindan dolayi spor yapmadigini tahmin ederek eklemdim simdilik.

peppermintin hamile oldugunu hatirlatirim, yani besinleri istedigi gibi alamiyor. yinede cok basarili.

bu arada yeni gelen arkadaslar cok güzel basladilar haftaya.

koçum ellerine sağlık çok güzel olmuş.....

aaaaaaaaaygirlcüm yumurta dedim uzatmak istemedim ama yumurtam şöleydi hemen tarif edeyım
1 ymurtayı kaba koyarsın üzerine biraz kekik biraz karabiber biraz keten tohumu 1 tutam maydonoz 1 tutam dereotu( tuz koymadım) yağsız kızgın tavada arkasını önünü pişirisin süüppperrrr bi yemek olur hemde doyurucu :21:

ben haslama yumurta sandim canim, tabi o dedigin sekille arasina marul koyman komik olurdu :1:

Back
X