mesela siz şimdi bir öğünde sadece makarnamı yiyorsunuz.... karbonhidrat grubundan yanında başka bir şey yok mu?
hayır, mesela makarnayı yoğurtla değil, domates sosuyla yiyoruz, çok da makarna yediğimiz söylenemez aslına bakarsanız, biz karbonhidratı sadece sabah ve öğlen almaya çalışıyoruz, makarna bizim için kaçamak öğün yerine geçiyor, meyvenin yanında mutlaka süt yada yoğurt yemeye çalışıyoruz, proteini mutlaka gün içinde almaya çalışıyoruz, karbonhidrattan ziyede, çünkü ne yersek yiyelim içinde karbonhidrat var 1 domateste 6 birim, en basitinden bir salatalıkta 4 birim, 1 dilim ekmekte 12 birim k.h var, meyvelerde çok fazla var,
demem o ki sadece makarna yada ekmek yemeye gerek yok K.H için, bence tabii
bu arada tickerındaki gibiyse çok iyi kilo vermişsin sen canım, demekki sizin taktik işe yarıyor, başka tavsiyelerin var mı bize, yardımcı ol bize
koçum çok hızlısın maallah bomba gibi gidiyorsun.....
Merhaba kızlar :80:
Aygirlcüm koçluğun hayırlı uğurlu olsun
menümü yazıyım çok güzel değil ama
sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
kahvaltılık ezme
beyaz peynir
ara
1 parça toblerone(yılbaşı hatırası)
ara
4-5 badem
öğlen
dışarıdaydım yiyemedim
ara
mandalina
akşam
1.5 tabak yoğurtlu ıspanak
2.5 tabak çok tahıllı ekmek
ara
1 parça toblerone daha
ara
6-7 kestane
spor
yarım saat plates
yarım saat yürüyüş
vallahi öyle canım 1 seneye yayarak verdim ben, yani ben 80-89 topiğinin kaptanıyım en az 5-6 kişi 20 kilo ve üstünde verdik, başarı hikayemide yazdım orda da anlattım iksir diye bişiy yapıyoruz biz
hem boll sıvı almış oluyoruz hemde iştah kesiyor
1.5 lt kaynamış suya 3 poşet yeşilçay atıp 2dk tutup çekiyorsunuz 2 limonu sıkın kabuklarıyla doğrayın içine gün içinde sıcak soğuk ılık nasıl içersen iç, ödem atıyor,
5li kiloları görmek için sabırsızlanıyorum
hazır koçum burdayke bende menümü yazaym......
sabah
2 dlim kızarmış tam buğday ekmeği ile kahvaltı menemen,yeşllk domates salatalık peyni 2 zeytin,1 diş ceviz
ara
1 mandalina
yarım kivi
öğle
büyük barak taze sıkılmış portakal suyu
2 dilim fırında peynirli pırasa
ara
ara yok öğle yemeğin 3 te yedim akamıda 5,30 da
akşam
1 adet fırında balık
salata
1,5 dilim ekmek
ara
1 maden suyu
2 adet lahana sarması ( pişmiş diye baktım.1 yedim pişmemiş bir daha koydum ocağa)
ara
3 fincan yeşil çay
1 avuç leblebi
1 çikolata parçalı biskuvi
2,5 lite suyumuda içtim spor olarak 30 dk niveayaptım....
Lachesiscim bence menün gayet güzel. 2,5 adet tahıllı ekmek demek istedin sanırımAz yemişsin, geçen haftayı toparlarsın işte ne güzel.
vallahi öyle canım 1 seneye yayarak verdim ben, yani ben 80-89 topiğinin kaptanıyım en az 5-6 kişi 20 kilo ve üstünde verdik, başarı hikayemide yazdım orda da anlattım iksir diye bişiy yapıyoruz biz
hem boll sıvı almış oluyoruz hemde iştah kesiyor
1.5 lt kaynamış suya 3 poşet yeşilçay atıp 2dk tutup çekiyorsunuz 2 limonu sıkın kabuklarıyla doğrayın içine gün içinde sıcak soğuk ılık nasıl içersen iç, ödem atıyor,
5li kiloları görmek için sabırsızlanıyorum
canim slm, öglen yiyemeyisin sanirim aksama yansimis, 2,5 olan dilim ekmek dimi ? tabaktan yeme haa aliskanlik yaparTobleroneyi bende cok severim.. aksamkisi ama fazla olmus. kestanelerde 3-4 olsaydi keske. canim su icme durumun nasil yesil cay falan bugün ?
Günaydın bu arada herkese, en erkenci benim galiba :)
günaydın cnm bende geeldiiiiiiiiimmenümü yazayım hemen aygilcüğmee
Hoşgeldin canım, menün çok güzelmiş:)
Ben de fatura ödemeye falan çıkıcam, baya yürüycem haa da çok soğukgelirim yine öpüldünüz
sıkı sıkı giyin cm hastalık gezıo ortalıkta grip oldum bende=(
suleulkucum spor olarak dün 5 dk yüeüyüş 8 kat nerdicen çıktım bunu dakika olarak nası yzarsın bilemıorum
bugunde 20 dk yürüyüşüm var cnm
bu arada kızlaaaaaaaaaaar bugun benim doğum günüüüüüüüüüüüm
iyki doğdum beeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?