50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mesela siz şimdi bir öğünde sadece makarnamı yiyorsunuz.... karbonhidrat grubundan yanında başka bir şey yok mu?

hayır, mesela makarnayı yoğurtla değil, domates sosuyla yiyoruz, çok da makarna yediğimiz söylenemez aslına bakarsanız, biz karbonhidratı sadece sabah ve öğlen almaya çalışıyoruz, makarna bizim için kaçamak öğün yerine geçiyor, meyvenin yanında mutlaka süt yada yoğurt yemeye çalışıyoruz, proteini mutlaka gün içinde almaya çalışıyoruz, karbonhidrattan ziyede, çünkü ne yersek yiyelim içinde karbonhidrat var 1 domateste 6 birim, en basitinden bir salatalıkta 4 birim, 1 dilim ekmekte 12 birim k.h var, meyvelerde çok fazla var,

demem o ki sadece makarna yada ekmek yemeye gerek yok K.H için, bence tabii

hıııımmmm bunları bilmiyordum....peki senin günlük beslenmen nası lbir örnek yazar mısın?

bu arada tickerındaki gibiyse çok iyi kilo vermişsin sen canım, demekki sizin taktik işe yarıyor, başka tavsiyelerin var mı bize, yardımcı ol bize

vallahi öyle canım 1 seneye yayarak verdim ben, yani ben 80-89 topiğinin kaptanıyım en az 5-6 kişi 20 kilo ve üstünde verdik, başarı hikayemide yazdım orda da anlattım iksir diye bişiy yapıyoruz biz

hem boll sıvı almış oluyoruz hemde iştah kesiyor

1.5 lt kaynamış suya 3 poşet yeşilçay atıp 2dk tutup çekiyorsunuz 2 limonu sıkın kabuklarıyla doğrayın içine gün içinde sıcak soğuk ılık nasıl içersen iç, ödem atıyor,

5li kiloları görmek için sabırsızlanıyorum

canim slm, öglen yiyemeyisin sanirim aksama yansimis, 2,5 olan dilim ekmek dimi ? tabaktan yeme haa aliskanlik yapar Tobleroneyi bende cok severim.. aksamkisi ama fazla olmus. kestanelerde 3-4 olsaydi keske. canim su icme durumun nasil yesil cay falan bugün ?

aa bunu denemeliyim. canim iyi ki bildiklerini paylastin bizlerle. benim doktorum da aksam mümkün oldugunca az karbonhidrat al dedi, ama bi süre denedim, öyle yapinca cogu kez gece saldirdim buzdolabina. ama mantiken dogru cünkü aksam az karbonhidrat alirsak, gece uyurken depoladigimiz karbonhidrat efendileri yakmis oluruz, aksam yedigimizde onu yakmayla mesgul olur icimizdeki canavar..

hazır koçum burdayke bende menümü yazaym......

sabah
2 dlim kızarmış tam buğday ekmeği ile kahvaltı menemen,yeşllk domates salatalık peyni 2 zeytin,1 diş ceviz

ara
1 mandalina
yarım kivi

öğle
büyük barak taze sıkılmış portakal suyu
2 dilim fırında peynirli pırasa

ara
ara yok öğle yemeğin 3 te yedim akamıda 5,30 da

akşam
1 adet fırında balık
salata
1,5 dilim ekmek

ara
1 maden suyu
2 adet lahana sarması ( pişmiş diye baktım.1 yedim pişmemiş bir daha koydum ocağa)

ara
3 fincan yeşil çay
1 avuç leblebi
1 çikolata parçalı biskuvi

2,5 lite suyumuda içtim spor olarak 30 dk niveayaptım....

canim ana ögünlerin cok güzel, ögle ile aksam arasindaki zamandan dolayi ara yapmaman iyi olmus, ama sadece bu yüzden
su ve yesil cay tüketimine hayran kaldim masallahin var araya veremedigim puani bu örnek davranistan dolayi suya yüklüyorum..

benim menüm (hic ii bir örnek degilim)
sabah: 1 kücük acma ve 2 zeytin
ara: 2 kuru kayisi
ögle: sandvic (yesillikli, domatesli, peynirli)
ara: 1 büyük bardak süt (laktozsuz)
aksam: 1 tabak kisir köfteli corba
ara: bir cikolatali bisküvi ve yarim muz

bugün ictigim su miktari 1 litreyi gecmez simdi aciktikca su iciyorum yarina antreman yapayim
spor yapmadim, sadece 15 dakika yürüdüm, yarindan itibaren evdeyim o zaman telafi ederim tv bakarken steppere binerim

Lachesiscim bence menün gayet güzel. 2,5 adet tahıllı ekmek demek istedin sanırım Az yemişsin, geçen haftayı toparlarsın işte ne güzel.

ay evet yanlış olmuş :)

süpermiş canım maşşallah diyim, iksiri tarifi için de çok sağol deniycem mutlaka :)

ay evet dilim kafam karışmış:) su bol içerim ben genelde sayamıyorum yeşil çay pek aklıma gelmedi, kafein var diye pek içmiyordum ama sanırım artık içebilirim. ya da kafeinsiz bulursam alıyım :)

aygirlllllllll günaydın cnmmmm yazıorum menümüüüü
sabah
1 adet kuru kayısı
1.5 dilim kızarmış kepek ekmek
1 üçgen light peynir
2 bardak su
1 bardak ekinezya çay

ara
2 tane kuru kayısı
1 limonlu ıhlamur
2 bardak su

öğlen
1 porsiyon nohut
1 porsiyon cacık
1 bardak su

ara
2 kayısı
1 incir (kuru)
5i bi yerde çay

ara
2 kayısı

ara( benim 3 ara oluo çünkü 2. aradan sonra eve gidip yemek yemem arasında 4 saat var bende 2 saatte bir yediğim için 3 ara oldu sitersen 2. araya ekleyebilsin puan olrak cnm)

2 çörekotlu light kraker

akşam
1 yumurta
1 dilm ekmek
ekinezya çay 1 bardak
1 bardak su

ara
yarım elma
1 bardak su

benim menüm budurrr

sporu unutmuşum hemen ekliyim=)
5 dk hızlı tempo yuruyuş arkasından 8 kat merdiven çıktım =)

Son düzenleme:
ooooo günaydınlar herkese....... nabersiniz? benim çok uykum var.... haftasonu uyku düzenim tamamen bozuluyor... yeniden oturtana kadar gene tatil oluyor.... dün gece uyuyamadım...1 miydi neydi benim hala uykum yoktu....sabahta 7 de kalktım....

zaten 2 gün erken kalkıyorum ondan oluyor hep bu......

Hoşgeldin canım, menün çok güzelmiş:)

Ben de fatura ödemeye falan çıkıcam, baya yürüycem haa da çok soğuk gelirim yine öpüldünüz

sıkı sıkı giyin cm hastalık gezıo ortalıkta grip oldum bende=(

suleulkucum spor olarak dün 5 dk yüeüyüş 8 kat nerdicen çıktım bunu dakika olarak nası yzarsın bilemıorum
bugunde 20 dk yürüyüşüm var cnm

canım ben 8 kat merdiveni kaç dk da çıktığınıa bilemem ama ben 15 dk diye yazıyorum .başka bir zaman sen dk tut.. onu baz alalım....

bu arada kızlaaaaaaaaaaar bugun benim doğum günüüüüüüüüüüüm
iyki doğdum beeeeeen

aaa öylemi....... nice mutlu senelere............:131::119::102:.................

sağlıklı mutlu huzurlu bir yaş diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…