İyi akşamlar kızlar. :)
Bugünkü menüm
sabah:1 tost kaşarlı.3 tane zeytin.yarım domates yarım salatalık.1 bardak yeşil çay.
Ara:1 tane portakal
Öğlen:Yoğurtlu göbek salata.1 parça tavuk
Ara:1 kase yoğurt.1 dilim salam
Akşam:2 kase çorba
Ara:Yeşil çay
evet haftasonu paso yattim, zaten gecen haftadan kirginlik vardi da ne guzel yatmadan atlatiyorum diye seviniyordum. bu sabah doktora gittim antibiyotigi dayadi...aaa çok geçmiş olsun canım yaaa....hayırdır neyin var... grip falan mı... aman sen iyileşte geris öemli değil.....
.
şimdi ben şuan ki kilomu anchusa ya mesaj mı atacağım.
çok güzel ben de bundan sonra burdayımm..o zaman ben şu andan itibaren diyete başlamış bulunmaktayım.Pek spor yapabileceğimi zannetmiyorum ama zaman bulabilirsem yaparım tabi..ŞİMDİ ben sadece kilomu anchusa ya bildiriyorum yediklerimide bu topiğe yazıyorum demii..AYY çok eğlenceli olacak..
şimdiii ben sabah kavaltısı olarak 1 adet çikolata yemiştim..saat 3:30 civarında ekmek arası köfte yedimm..tabi bunları yerken henüz diyete başlamamıştım.ben akşam 10 gibi evde olurum o zaman da sadece meyve yemek en iyisi..
arkadaşlar ben çalışıyorum..o yüzden düzenli beslenemiyorum.sabah 9 da evden cıkıyorum akşam 10 da eve giriyorum..ama artık dikkat edecem..
kızlar bnı de qrubunuza alırmısınız? tabı mumkunse...
slm.kizlarrrr,
gzmnc gecmis dogum günün kutlu olsun canim nice saglikli ve mutlu yillara
aygirlcim sanada gecmis olsun insallah ciddi bir sorunun yoktur,sen bu haftanin kocusun dimi?
ben bügün nöbete basliyorum oyüzden bu hafta icin izin isticem,menülerimi yazmam zor olacak cünki düzenim olmayacak,ama firsat bulursam sizleri takip etmeye calisacagim.......
suleulku sanada merhaba,
bu hafta spora katilamiyacagim haber vereyim dedim....
herkese selamlar
sagol canim benim, bende öyle umuyorum.
tamam bu hafta menü bildirmiyorsun yani yinede gel arada laflariz
Leslie Sansone adında biir kkadın yürüyor sen de onunla birlikte yürüyorsun kolları falan da çalıştırıyor arada şiddetine göre 1,2,3,4,5 millleri var 1 mil 1.6 km sanırımKızlar bu leslie nasıl yapılıyor bilmiyorum?
Bir anlatırmısınız yaa merak ettim.
suleulkucum 15 dk kol 30 dk da plates yaptım
sabah da 45 dk leslie yaptığımı yazmıştım zaten 1.5 saati geçmedim am a bu kural hala geçerlimi bilmiyom tabi
reglim bitti en son 49 u görmüştüm ama tekrar 50 arasında gidip gelmekte istediğim kiloya kadar uğraşmalı mıyım yoksa salayım gitsin mi
Leslie Sansone adında biir kkadın yürüyor sen de onunla birlikte yürüyorsun kolları falan da çalıştırıyor arada şiddetine göre 1,2,3,4,5 millleri var 1 mil 1.6 km sanırım
hala beslenme düzenime devam ediyorum da arada kaçamak yapsam mı anlamında dedim zaten su içsem yarıyor yanlış anladın sanırım .beslenme düzenimi değiştireli çok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?