50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kizlarrr,

sabh da yazmistim, bu hafta islerim inanilmaz yogun, gunduzleri pek giremicem nete :-(

nasilsiniz. gzmnc cnm dogumgunun muydu? kutlu olsun, nice yaslaraaaa

anchusa gecmis olsun cnm, noldu sana usuttun muu?? dikkat et kendinee

aygirl cnm ben hamile de olsam menu yazmaya devam etmek stiyorum ama ben de dengeli beslenmeden eser kalmadi, istahim hic yok; eskiden sevdigim seyleri su an gormek bile istemiyorum, kasar peynir didinda hic bir kahvaltilik yiyemiyorum, tatli hicbiseyi yiyemiyorum, icinde yag olan hicbir ymegi yiyemiyorum, sut icemiyorum :-((((((

hamilelik sandigimdan cok daha zormus :-(
bu kosullar altinda bugunku menum:

sabah
yarim simit
yarim kk beyaz peynir

ara
-

ogle
1 kase yayla corbasi
1 kasik pilav
1 kase cacik

aara
1 parca simit

aksam
1 tabak yagsiz makarna
1 kasik yogurt

ara
1 muz
1 kivi

bu şartlar altında haria bir menü...... canım ya senin bulantıların çok erken başlamış.... 7 haftalık hamile bir ak var o sadece uykum var sürekli başkaa bir şeyim yok dedi... valla Allah kolaylık versin sana..... inş çabuk geçer bu durum...

Yeni gelen arkadaslarin dikkatine:

Canim kahvaltidan sonraki ara bence iyi, ögleyi biraz zayif buldum, öglen yedigin asureyi ara olarak sayiyorum, aksam yemeginde umarim makarnayi yememissindir, makarna olmazsa cok iyi aksam yemegin, yemekten sonra ara yapacak misin / yaptin mi ?

cansucum spor varmi bu arada ?
Kahvaltin süper, arayi da cok begendim, öglen keske karbonhidrat alsaydin biraz, salam yemeni tavsiye etmem ama bir dilimmis sonucta, aksami eksik buldum, öglen keske tavukla patates falan yeseydin, aksamsa corbanin yanina salata. son arayi saymiyorum cünkü o bir icecek, yesil cay icin ama ayri bir puan veriyorum su puani olarak.

Sabah kahvaltin cok iyi, ara da süper, ayva tok tutar, öglen keske bir dilim ekmek de yeseydin ama cok iyi yinede, 2. aranda 2 avuc findik ve 2 kücük magnum felaket olmus, aksam yememen de ayri bir mesele. son arayi da saymiyorum.su/ cay artin var, ama son arayi besin olarak saymiyorum cünkü gece acikma olasiligin cok cok yüksek..

aygirl bn bu günkü menümle sınıft kalırım sanırım, az önce dikkat edeceğin hususları belirtmişsinde,nese yarın daha iyi olcak

selam kızlar
9 ay önce evlendim, 54 kg ile, şimdi 62yim ve çok mutsuzum
bugünden itibaren diyete başladık eşimle .
sabah yarım simit ile azıcık krem peynir.
öğlen kuru fasulye ile pilav
akşama az yağsız salçalı makarna ile koca bi kase salata yedik
birazdan kestane ile devam edicez.

bu menü benim için inanılmaz diyet bir menü. bakalım haftasonu kilo vermiş olacakmıyım.
spor içinde ab king pro aletim var onunla mekik çekicem, zaten en problemli bölge göbek benim için

Kahvaltin gayet güzel, 1. aran ilginc olmus hem tatli hem tuzlu ama iyi yinede, öglen kekin birtanesi fazla, 2. arandaki ceviz bitane oldugu icin biraz ciliz ama hicten iyidir, aksamki patates yemeginde neler var, farkli sebzeler iceriyor mu ? ve aksamdan sonra bi kücük ara yapacak misin ? ve gün boy yeterince su ictin mi ?

Son düzenleme:

canim bulantim yok, midem bulanmiyor aslinda ama yemeklerden tiksiniyorum nedense. bir de kendimi zorlamasan biseyler yemeliyim demesem butun gun ac otururum o kadar istahsizim :-((
bir de bas donmelerim cok var.

cnm kisiden kisiye degisiyor herkalde benim gecen haftaya kadar biseyim yoktu 5. haftada basladi...
ins. bikac haftaya gecer...

sabah ekmegi az yemissin ama onun disinda kahvaltin gayet iyi, 1. aran da iyi, ögle yemegin iyi ama yaninda bir dilim ekmekle süper olurdu, 2. aran gayet iyi, aksama kadar tatli ihtiyacini giderir, aksam arapasinin yaninda salata yesen iyi olurdu. ögle ve aksam menülerinin yerini degistirseydin süper olurdu. aksamdan sonraki portakal suyunu kendin SIKIYOsun dimi ?

2 litre su güzel,yürüyüs, egzersiz de yapmissin, cok güzel ayak uydurdun azmini cok sevdim.
saydiklarin cok iyi seyler, kilo vermene engel kalmadi bence :)

50 mekik 20 dk yürüşüyüş ama normal yürüyüş okuldan gelirken yürüdüm.Spor pek sayılmz ama :)
Evet eksik biraz enüm ama 3 haftadır hiç kilo veremiyorum onun için akşam yemeklerimi bu hafta azaltmak istiyorum. =(
Belki yanlış ama artık kilo vermek istiyorum bazen 54 kilo oluyrm bazen 53.5 işte=S

Tabiki canim, hamilelikte saglikli beslenmenin faydalari cok. hamileligin getirdigi özellikler var desene, hemen baslamis. bu kosullari göz ardi etmiycem :)

sabah kahvaltin gayet iyi kosullara bakarsan, arayi yapamaman da normal. ögle yemegin cok iyi, ara iyi, aksam yemegini az eksik buldum canim, öyle yiyecegine makarnayi yogurtlayip üzerine az salcali sos yapsaydin daha lezzetli olabilirdi kanimca , yahut bir kase salata yeseydin yada haslanmis sebze.
sonraki yedigin meyvelerden birini aksama sayiyorum canim, böylelikle aksam yemegin karbonhidrat, protein ve meyve icermis oluyor su icmeye gayretin nasil canim ve spor / hareket varmi hamilelikten dolayi simdilik yapma bence.

ahanda bitane daha göbekli aramiza hosgeldin
esin de kilo almis anlasilan, umarim en yakin zamanda kilo verirsin, esinde tabi.
bugün tartil, cuma günü anchusa ´ya gönder özel mesajla bugünki ve cuma günki kilonu. haftalik liste yayinlaniyor her pazartesi. eger bizimle birlikte kilo vermek istiyorsan, her gün yediklerini tek tek yaz, bizler sana neleri iyi yaptigini ve daha iyi yapabilecegini yazariz. ayrica yaptigin sporlari da burada yaz, suleulku arkadasimiz sporla gecirdigimiz dakikalari listeliyor ve yayinliyor. varmisin bizimle kilo vermeye ??

menüne gelince: sabah kahvaltisinda birkac dilim domates, salatalik falan yeseydin keske, ve zeytin yemeni de öneririm..
biz ana ögünler disinda, ara ögün de yapiyoruz. ara ögünlerin yok, ama yapsan inan daha iyi olacak,ana ögünlerde daha az yiyeceginden emin olabilirsin. ögle yemeginde bir salata yapsaydin süper olurdu, ama böyle de gayet iyi. aksam yemegini begendim, yanina bi ayran ictin mi ? icmediysen simdi icsene, yada icin..

kestane yemesen de onun yerine bir portakal yesen diyorum ??

Son düzenleme:

suyu 1,5 lt iciyorum cnm gunde,
sebze pek yiyemiyorum bu aralar :-((
makarnanin ustune de o dedigin salcali sosu yapsam inan yiyemezdimm

sporu 3 ay onermedi doktor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…