50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb arkadaşlar bende 59 kiloyum. 66 dan 56 kiloya düştüm. sonra 59 a çıktım. dahada inemiyorum. 59 a çakıldım sanki, ne yapsam olmuyo. delirecem yaa... zayıflattığını bildiğiniz bi bitki varmı

kızlarrr benide alın benideeee 59 kiloyum amacım 50 olmak rejimede başladım ufak ufak sporda yapıyorum umarım sizlerle beraber bende ruhumu sıkan kilolarımdan kurtulacağımm :lepi::lepi:hep destek tam destek:teytey::teytey:

Sabah domates salatalık peynir zeytin ve 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim Artık çok sıkı tutacağım buzdolabının üstüne doğum öncesi resmimi astım. Hadi bakalımmmmm

kızlar ben bu sabah bir yumurta ve bir kibrit çöpü peynir yedim 2 galetayla su içicem pet şişeyi yanıma aldım sizlerde yazın ama ne yediniz ne yemediniz bilelim daha fikir olsun gece çok acıkmıştım burayada yazdımya ama yemedim zayıflıcam şöyle dal gibi olcam :Saruboceq:

sabah 4 tane kepekli bisküvi yanında 1 fincan ıhlamur şuan 1 fincan çay içiyorum az kaldı öğlene başka birşey yemek yok

bende dün sabah 2 haşlanmış katı yumurta az kepek ekmeği 1 elma -öğln 1 30 da bi tabak çorba 2 kaşık yoğurtlu turp salatası -3 30 da bi tabak çorba - 5 30 da 1 keğekli tost ekmeğine kaşarlı yağsız tost 7 de haşlanmış brokoli ve yanında lor peyniri bi vakit sonra bi elma daha dahada bişey yok kaydirigubbakcemile2 tabi lahana suyu kürü uyguluyorum bol su içiyorum bitki çayı içiuorumm veeee bu sefer umudum varrr 2 ayda kurtulcam bu fazlalıklardann inşallahhh kızlarrrr hep destek tam destekkkkkk hihoyyythihoyyythihoyyyt

hepimize kocaman kocaman kolay gelsinnnn arkadaşlarrrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bu sabahta lahana suyumu içtim 9 da bir elma yedim şuan saat 10 30 tosta yapmadan kepekli tost ekmeğine kaşar koydum onu yiyorummm tost yapınca çok inceliyor gözüm doymuyor :):):):)

Son düzenleme:
1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo 50 olacak

3- Kelebekcik : 50 kilo 48 olacak

4- myocean76 :57 kilo 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

Maşallah listemiz çoğalmış hoşgeldiniz arkadaşlar

Kızlar listemiz gerçekten zayıflamak isteyen herkese açık
isminizi ve kilonuzu listeye kendiniz ekliyorsunuz okey yerimseniben

( flamekiss - semenkir - sinel -senemciq - huli 81 )

Son düzenleme:
kızlar iki gündür giremedim humalı bi şekilde temizlik yapıyodum arada yazabildim gece 1 2 gibi yatabiliyodum çok yememe rağmen hiç durmadığım için heralde bi 300 400 gr eksik gösterdi tartı dijital olmadığı içinde güvenemiyorum
sbh klasik kahvaltı yaptım ama beyaz ekmekle 1 tanede rafadan yumurta yedim aslında midemde küçülmüş öyle belli şeyler yemiyom ama canımın istediğinden tadımlık yiyom
sizlerin nasıl gidiyo

çok mutluyum 54 kiloya düşmüşüm

tebrikler arkadaşımmm darısı başımaaa darısı başımaa sositosositosositososito

funnyda tebrik ederimmmmm

HEP DESTEK TAM DESTEK NORMALDE BU SAATTE DELİ GİBİ AÇ OLURDUMMM AMA MİDEM HAFİF UMARIM AÇIKMAM VE REJİMİMİ BOZMAMMM

Son düzenleme:
1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo 50 olacak

3- Kelebekcik : 50 kilo 48 olacak

4- myocean76 :57 kilo 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

kızlar bende ekledim ismimi mutlaka vermeliyim fazlalıkları birdaha geri almamak üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…